Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    19. Svibanj 2020. 14:49

Vucica

Vrapcic nije lose ne 💋💋 malo sam cudno pricala kad je krenulo ali sad se navikla 😅
    Zuza terminuso ne mora to nista znacit makar ja se nadam da je dobro 😅 sretnih ti 37 🎉😘
    .
    Joj zene meni je trbuh bas ogroman i napet, od ispod cica do dole, ne znam kako se namjestit 😳 imam osjecaj da cu ko jaje puknut

Meni tako bude nakon rucka i navecer, osjecaj ko da ce puknuti i nikako se namjestiti...uh

💙

Kolacic
    19. Svibanj 2020. 14:50

Rose joj bas mi je zao sto su spetljali s komplikacijama. Drzim fige da te ubace jos ovaj mjesec da dobijes novcice 🙏💓
    Vrapcic predivna si 😍🤩. Stvarno manekenka do manekenke. 👌👌
    Jako mi je drago citati da su svima kontrole prosle super. 💗
    Ja prije nisam napisala da sam rekla ginekologici za onaj iscjedak i danas mi je dolje prvi puta malo duze pogledala tj.napravila vaginalni pregled, ali stvarno me nista nije boljelo ili bilo neugodno. Bolje da je pogledala i da sam mirna nego da imam tisucu pitanja u glavi. Ugl, rekla je da je neka mala upalica i dala vaginalete za 7 dana, ali je naglasila da nije nista strasno. Prijavljujem i iduci termin 16.6. i onda idem prvi put na ctg 🥰🥰

Vrapčić123
    19. Svibanj 2020. 14:51

Trudy, Dana, Rose a valjda smo sve same sebi ogromne kad smo navikle da smo drugačije izgledale. 🤔

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vucica
    19. Svibanj 2020. 14:52

Rose1

Vucica

Vrapcic nije lose ne 💋💋 malo sam cudno pricala kad je krenulo ali sad se navikla 😅
    Zuza terminuso ne mora to nista znacit makar ja se nadam da je dobro 😅 sretnih ti 37 🎉😘
    .
    Joj zene meni je trbuh bas ogroman i napet, od ispod cica do dole, ne znam kako se namjestit 😳 imam osjecaj da cu ko jaje puknut

Meni tako bude nakon rucka i navecer, osjecaj ko da ce puknuti i nikako se namjestiti…uh

Daaaaa uzas... I bebac se sav nekako u visinu protegnuo znam mu guzu osjetiti skoro do rebra mozda zato. 
    Joj nadam se da ce ti rijesiti ovo za naknade jos ovaj mjesec, pa stvarno... 

Vrapčić123
    19. Svibanj 2020. 14:57

Kolačić drago mi je da nije ništa strašno, brzo će ti proći ta upalica. 🙏 Hm, meni još nije radio ctg, valjda uskoro misli... 🤔 Hvala ti draga. 💜

kaktusica
    19. Svibanj 2020. 14:58

Trudy i Vrapcic aaaaa, bas ste lijepe s tim bušicama 😍😍 Vrapcic bas si fit, uopce ti nije ogroman trbuh, bas je nekako sesan i taman 😘 (predivan ti je stan, ta kuhinja, stazice, slike, predivno, po mom gustu skroz 🥰)
    Rose a jebemu misa maloga, zar ne mogu to nekako proknjiziti? O svasta! Nemoj se sekirati oko toga, u najgorem slucaju ce sjesti iduci mjesec.
    Yvette sestro po mukama po zgaravici...totalno suosjecam. Meni se od svega javlja, od mlijeka, caja, jaja, mesa, cokolade, voca, povrca, kruha.. sinoc sam.jela za veceru kuhano jaje, malo brokule s masl.uljem i fetu domaceg kukuruznog kruha. Nakon pola sata sam.popila Reflustat ali.oko 2 ujutro sam se probudila mokra, kosa zalijepljena za vrat, jedva dosla do zraka, vatra u grlu, ne mogu disati od muke, povraca mi se a ne mogu, imam nagon za podrignuti a ne ide... Ja cu stvarno morati jesti so 17h i nakon toga nista 😕 Probala sam i sok od mrkve ali ni on ne pomaze...
    Skupoca o daaa, pricajte mi malo o tome... Mi za dva auta samo placamo parking mjesecno 600kn blizu zgrade i jos 120kn po gradu. Ti je za parking 720kn. Kave su skupe, ok, ne pijem na Stradunu ali i drugdje su skupe. Pizze su po 50-60kn za domace (obicna mijesana), jrana u Konzumu, Tommyju je dosta skuplja u odnosu na Rijeku, majstori da ne govorim, ualige ciscenja (sjetite se onog mog nesretnog tepiha od 50pkn, jos mi je kao dala popust 🙄), pramenove+sisanje+preljev placam izmedju 500-600kn, najjeftiniji su oko 400kn, ma SVE je skupo ocajno. Necu ni govoriti koliko nas je dosao dvosoban stan s dnevnim boravkom, jos smo ga kompletno renovirali (kuhinja, kupaona, plocice, stolarija, struja, voda, ma sve sve)... Snervat cu se ako nastavim dalje

Trancie
    19. Svibanj 2020. 14:59

Curke cestitke na dobrim pregledima super je citati da bebice napreduju i ds je sve ok!!!
    Zmya drago  mi je da si bolje... otidji privatno i budi mirna!!! Tvoj mis mali je savrsen bas onakava kakav je 🥰😍
    Ato se tice spavanja bebe ja ne mogu zamislit da je u dr. Sobi bar prvu godinu ( ako je dojim i budi se po noci) puno je lakse da je tu i dodat cucu i nahranit po noci... kad spava cijelu noc onda da druga soba... 
    Nama dosla prva stvar za curku pokrivac za kolica sa mali andjeo i bas je slatka 😇🥰😍

Rose1
    19. Svibanj 2020. 14:59

Kolacic, Vucica hvalaaa, nekako sumnjam da ce ovaj mjesec, ali eto...
    Kolacic naravno, dobro da si joj rekla, rijesit ce to vaginalete, nis ne brini

💙

Vrapčić123
    19. Svibanj 2020. 15:08

Kaktusica hvala draga. Ma mi smo sebi same ogromane, to je za očekivati čak kad se čovjek navike na nešto drugo... 😊 Hvala ti i za komplimente za stan. Ova slika je poluinstalacija / polu slika, zapravo instalacija koja visi na zidu. Metalna je skroz i ovoj "Dami" kako se slika i zove, pada metalna kosa koja onako malo strše van malo. Luda skroz, al mi se zaljubili u tu "Damu" . 💗

Žuža
    19. Svibanj 2020. 15:13

Kaktusica a jel ti tak bilo i u prvoj trudnoci? Jel ti mozda dr rekao da je mala visoko pa da ti pritisce zeludac? Bas mi je zao da ti je tako, jer meni kad jednu vecer bude bas mi bude tesko i sva sam uznemirena jer ne znam kako bih se namjestila i kako bih si pomogla. Inace, meni pomazu airways extreme zvake 😂 Valjda to tak jako ljuto onda ugasi ovo. Pojma nemam. Al cesto onda imam zvaku u ustima dok skoro ne zaspim i onda ju izvadim van. Petra ce se rodit s kosicom do guzice 😂 Jesi citala onaj clanak da su radili neko istrazivanje u Os bolnici i da su se zaista bebe cije su mame imale jaku zgaravicu radjale s puno kose. Morat ces nam slikati Petrinu kosicu 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.