Trudy, Black, Mrvicak, Vrapcic rekla mi zenska na HZZO-u da sad posaljem zahtjev pa sam ga sad sad poslala i opet objasnila. Valjda ce me zvati ako nesto sad opet ne valja. Joj, bas sam se jako uznemirila.
Mrvicak sta mislis da cu dobiti iza26.? Ona mi rekla tek iduci mjesec
Moguce da ce ti ic i tek iduci mjesec, al onda obje zajedno... Desilo mi se slicno, dok sam bila na strucnom osposobljavanju. Isto nisam jedan mjesec dobila jer su kao zaboravili kliknut, al onda sjelo za dva mjeseca iduceg...
Nadam se da ce ti ipak ovaj sjest, al evo, da se ne iznenadis 😕 bas su nemarni 😕 ko da od zraka zivimo...
Mrvicak sigurna sam da su vece cijene, ja to primijetim i kad na neki otok znamo otic. Nije puno vise al se nabere kad kupujes malo vise stvari.
Dana i ja oribala podove. Cekala sam da nam cistacica dodje stubiste ocistit jer su nam postavljali optiku prosli tjedan pa je bilo odvratno prljavo, a sta su onda prat stan kad sve unesemo unutra. Iako se mali i ja uvijek odmah izujemo na ulazu, al muz zna prosetat malo stanom u obuci za van 🙄
Vidim da mi hormoni rade sto na sat 😁
Sta samo ja nisam poslala zahtjev?? Bas sam specijalka, ali tako mi rekla i ja to nisam provjeravala. Samo da dobijem novce
💙
Stigla i meni uplata 👍 bolje im je 😁
Joj ovi muski 😤 tako mi digne zivac ponekad. Zali mi se kako ima puno posla iduca dva tjedna, ja odem odem us malog, vratim se nazad, on lezi na kaucu s daljinskim u ruci 😤😤😤 i onda se cudi kad poludim 😤
Aaaaaa muski😤😤😤oni su uvijek u poslu i guzvi, mos misliti
Dobio je pogled pa je pobjegao radit 😂
Sta samo ja nisam poslala zahtjev?? Bas sam specijalka, ali tako mi rekla i ja to nisam provjeravala. Samo da dobijem novce
Ja nisam bila sigurna jesu slali ili ne pa sam za svaki slucaj bila poslala mail
Trudy hahaha pogled govori vise od rijeci
Anavo rekli da ce naknadno uplatiti, sad sam poslala Zahtjev
Mrvicak je, je, skuplje je, cak i voce i povrce na trznici...ja ljeti odem u Zd...a otoke da ne spominjem
💙
Trudy, sjecam se kad su nama optiku stavili, ja sam danima cistila, kao da nikako oprat to sve 🤦♀️
Ja im osjecaj da je meni trbuh sad iskocio na van, do sad kao da je isao, u sirinu, a sad samo izbocina. Doslovno odmah ispod dekoltea bas visoko krece izbocina. Ili kinse cini jer prvi put imam trudnicki trbuh haha
Baby girl 💜
Ja nisam bila sigurna jesu slali ili ne pa sam za svaki slucaj bila poslala mail
Pametno. Tako sam ja za 3., ali u 4.mi je bila 2tj zatvorena zbog korone pa nisam ni dobila doznake, rekla oni ce to sve...a sto je tu je, bas sam se nasekirala i isplakala, beba osjeti, udara me ful... sad se smirujem
💙
Rose nadam se da ćeš to uspjeti riješiti. Držim fige!
Mrvičak ne umisljaš. Ja sam sigurna da su cijene više u odnosu na Zg. Mi ljetujemo na Krku i uvjerena sam da su više. Jedino se Lidl hvali s jumbo plakatima sa su im identične cijene u cijeloj RH.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vrapcic nije lose ne 💋💋 malo sam cudno pricala kad je krenulo ali sad se navikla 😅
Zuza terminuso ne mora to nista znacit makar ja se nadam da je dobro 😅 sretnih ti 37 🎉😘
.
Joj zene meni je trbuh bas ogroman i napet, od ispod cica do dole, ne znam kako se namjestit 😳 imam osjecaj da cu ko jaje puknut
Cijene su sigurno vece u svim turistickim gradovima... Kad bi mi mama dolazila u Istru uvijek se zgrazala nad cijenama, mesnice trznice itd. Sad kad sam u Slavoniji ne mogu vjerovat da udjemo u pekaru i platimo veliki kruh, buhtlu s cokoladom i lisnato s visnjom 13 kn.
Sortiraj odgovore
Najstariji