I ja sam IAT radila na pocetku i u 28. tjednu. Isto sam 0-.
Vucice slazem se s Bebac. Brate mili kad rodis i dojis, to je takav miris kako nisi valjda ni u pubertetu imala 🙈 Kazu da beba prepoznaje mamu po tom specificnom mirisu. Al brate, bogme je specifican 🤮 Ja nisam htjela dezice koristit pa sam se stalno prala. I isto je bila zima. Pitam se kako ce sada biti 😳
Specifican malo reci 😳😳😳 sad stavljam neki kao s manje stetnih sastojaka mislim da je l'angelica tako nesto, a kad bude beba na meni isto necu nista - strah me vec sad racuna za vodu
Cure i ja se pridruzujem vama sa posebnim mirisom..a tim da sa rim nisam nikad imala problem al eto valjda to ide sa godinama ili sa hormonskim promjenama ..😂
Flo čestitam na urednom pregledu! 🎉🎉🎉
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Evo i nas u 37+5 😄 nismo se stigli ovih dana slikati a danas sam napokon i oprala staklo na ormaru jer naša toddlerica voli ljubiti sliku svoju 😂😂
https://ibb.co/hMzBT66
Sreća mamina
Dobrodošao
Ja sam a+ (rio jos jedna zajednicka stvar 😂).
Ja sam ponavljala jer mi IRA pozitivna i neka antitijela ima, pa jeni muz isao i onda sam jos 2 puta(svakih 8 tjedana). S tim da mi zadnji put pisalo da ponoviti po potrebi ako gin procjeni ili po hospitalizaciji pri porodu.
Baby girl 💜
I ja sam IAT radila na pocetku i u 28. tjednu. Isto sam 0-.
Vucice slazem se s Bebac. Brate mili kad rodis i dojis, to je takav miris kako nisi valjda ni u pubertetu imala 🙈 Kazu da beba prepoznaje mamu po tom specificnom mirisu. Al brate, bogme je specifican 🤮 Ja nisam htjela dezice koristit pa sam se stalno prala. I isto je bila zima. Pitam se kako ce sada biti 😳
Specifican malo reci 😳😳😳 sad stavljam neki kao s manje stetnih sastojaka mislim da je l'angelica tako nesto, a kad bude beba na meni isto necu nista - strah me vec sad racuna za vodu
Ja sam preko dana mirisljava a po noci se jos uvijek pokrim do vrata pa valjda se usaftam 😂😂
Ja koristim dove uvijek, sad imam biobazu jer sam dove potrosila.
Na pocetku je dobro ili ne koristiti ili uvijek isti kao i gel za tusiranje. I mama i tata bar prvih mjesec dva da beba po mirisu zna ko je ❤️
Vrapcic - ok mi je i hemoglobin i željezo, samo mi je feritin na donjoj granici dozvoljenog. Početi ću večeras sa solgarom, ujutro i i navečer ću piti 25 mg pa će valjda nadoći. Kaže dr. da je to zbog dvije bebe. Nisam ga pitala ali se nadam da oni sve uzimaju šta im treba pa da im taj moj feritin ne smeta.😞 nadam se da je samo za mene problem feritin a ne za njih.
Uopće nisam primjetila taj manjak jer se osjećam ok.
Flutfy - hvala ti, izluđuju me te doze zeljeza
Sad još idem istražiti i D-dimere, isto su mi preko dozvoljenih, dr kaže da je to ok u ovim tjednima ali mi je nekako prebrzo prošao preko toga,
Jel uopće to tko vadio? Ti D-dileri su mi bas nepoznanica🤔
30.07.🥰🥰
I ja se usaftam samo tako, al meni je zadnjih par tjedana postalo abnormalno vruće , osjećam se ko radijator. Muž normalno spava sa popunim i dekom , a ja se prekuhavam ko nikad .... Hodam samo u tajicama, potkošulji i eventualno vesti ,ako je vjetrovit i hladniji dan kao danas....
Sreća mamina
Dobrodošao
Cure, jel vam to sad pred kraj trudnoće vruce ili cijelo vrijeme?
Meni uopće nije vruce 🙄
30.07.🥰🥰
Mocho, da da, dogurala ja do 32.tt. Ali i dalje ne šetam. To mi je ako teško pada ovdje kod mame. Danas smo parkirale uz more, ona se s Davidom našetala, a ja sjedila. Danas imam i dosta kontrakcija, vjr zbog sinoćnje vožnje autocestom.
.
Željezo - kako ste me preduhitrile. Jučer kada sam došla s pregleda, dr me zove i kaže da mi je prepisala Heferol ali mi zaboravila reći. Nisam vadila feritin, a hemoglobin mi 139. Nisam ju uopće stigla upitati zašto mi ga daje. Od danas je opet na godišnjem. Heferol mi stvara mučninu (prije nekada sma ga pila) pa sma uzela neke druge tablete koje imaju samo 18 mg. E, sad, da to pijem svaki dan ili na preskok jer imam 14 i u Elebaby????
.
Avokado, kako si? Ima li promjena?
.
Vađenje RH - ja e trebam ponavljati jer sam +.
.
Znojenje - inače se znojim više ali nikada se ne čujem. Otada smo u samoizolaciji ne stavljam apsolutno ništa pod pazuhe, imala sam krizu malog smrduckanja od tri dana. Ali sada kad vec izišemo vanka, obavezno stavim dezedorans. Npr prirodni mi jipta ne valjaju i od njih se usmrdim vise, nego bez ičega
Sortiraj odgovore
Najstariji