Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trudy
    11. Svibanj 2020. 20:10

Rose bila sam ja u martiju jutros, al dosla sam tocno u 9 jer sam pretpostavila da ce bit guzvaona. Uglavnom, isla poslije jos do spara i kad sam se u auto vracala red je bio pred oeocom od bar 15 ljudi 😂 tako da dobro da sam isla odmah na otvaranje 😁 iako isto deckima na kraju nisam nis uzela, al bar sam rijesila nadolazeca 4 djecja rodjendana 😁 jos cekam da mi dodje drugi dio poklona svima, to sam online obavila 😁

ena0206
    11. Svibanj 2020. 20:12

Mimoza nije nitko nista komentirao. Niti doktor prije niti oni u bolnici. Slijedeci tjedan imam bas razgovor s njim oko poroda i svega, pa cubga bas pitat.

Ja inace nosim broj grudnjaka 85C iz tezenisa.. Samo tu i kupujem grudnjake, pa zato kazem jer nemaju svi iste velicine.
    A sada sam kupila ove za dojenje u h&m isto 85C jer mi izgledaju ogromni. I evo meni su trenutno oni taman.. Ali puno su veci od onih  mojih prije grudnjaka- ista velicina 85C... 
    Potkosulje za dojenje sam kupila S u h&m i isto su mi sada dobre.. Stvarno su im neki veliki modeli... 

zmya
    11. Svibanj 2020. 20:13

Supeeeer za dobre preglede! 🥳🥳🥳🥳
    Mi evo isli setuckat, 4,5 km, jos sam danas bila d firme pentrala se uza skale ovo ono, danas sam skroz nabrijana i puna energije! 
    A za mjuzu, joj da, nebi ni ja mogla neki ubitacni death metal slusat ni svoje stare darkerske ljubavi, jedino sto necu prezalit je sto mi se HIM raspao a nisam jikad uspjela poc na koncert al oni su opet too soft za ovo kasnije hahah. 
    Sad neku staru muzikicu, neki tres, volim ove 80,90s hitove, strane nase, nesto za pjevusit hehe. Morat cu slozit nesto iako ne znam sta bi me tad moglo
    Umirit!!! 😂😂

Rose1
    11. Svibanj 2020. 20:17

Vrapčić123

Pozdrav curke!
    Samo da se javim, pa vas čitam kasnije. Bili na pregledu, sve je ok, beba lijepo napreduje, glavom je dolje već, opet je komentirao duge nogice, bebini bubrezi ok, uglavnom sve kako treba, teška je 2530 grama. Ja zatvorena, cerviks ok. Lakše dišem! 💗

Odlicno draga, bebica je vec lijepo napredovala🥰 ti zatvorena i sad uzivaj u sljedecim tjednima!!!

💙

Rose1
    11. Svibanj 2020. 20:21

Trudy jao, znaci svugdje ludnica, za koji dan ce biti prazni ducani
    Zmya odlicno, lijepo si prosetala bome💪
    Pepili koliko se ja kuzim, dobit ces antibiotik i to je to, nis strasno

💙

• anav05
    11. Svibanj 2020. 20:22

Vrapčić123

Pozdrav curke!
    Samo da se javim, pa vas čitam kasnije. Bili na pregledu, sve je ok, beba lijepo napreduje, glavom je dolje već, opet je komentirao duge nogice, bebini bubrezi ok, uglavnom sve kako treba, teška je 2530 grama. Ja zatvorena, cerviks ok. Lakše dišem! 💗

😊😊😘

• indy34
    11. Svibanj 2020. 20:36

zmya

Supeeeer za dobre preglede! 🥳🥳🥳🥳
    Mi evo isli setuckat, 4,5 km, jos sam danas bila d firme pentrala se uza skale ovo ono, danas sam skroz nabrijana i puna energije!
    A za mjuzu, joj da, nebi ni ja mogla neki ubitacni death metal slusat ni svoje stare darkerske ljubavi, jedino sto necu prezalit je sto mi se HIM raspao a nisam jikad uspjela poc na koncert al oni su opet too soft za ovo kasnije hahah.
    Sad neku staru muzikicu, neki tres, volim ove 80,90s hitove, strane nase, nesto za pjevusit hehe. Morat cu slozit nesto iako ne znam sta bi me tad moglo
    Umirit!!! 😂😂

Svaka cast na kilometrazi ..ja ne mogu toliko da hodam jednostavno mi je previse ..ti ces ako bogda tako lako da rodis neces stici ni da kazes sta zelis da slusas od muzike ..

Žuža
    11. Svibanj 2020. 20:37

Zmya ajme Ville Valo... Isusek, vec sam ga zaboravila. Bila sam ludo zaljubljena u njega 😂🥰 Imala njegove postere u sobi, ahahahaha 😂 Majketi, jel klinci imaju postere danas 🤔

Pepilli
    11. Svibanj 2020. 20:46

Žuža

Zmya ajme Ville Valo… Isusek, vec sam ga zaboravila. Bila sam ludo zaljubljena u njega 😂🥰 Imala njegove postere u sobi, ahahahaha 😂 Majketi, jel klinci imaju postere danas 🤔

Ajme neee, s HIMom sam započela svoju ljubav prema "žešćoj" glazbi. HIM je bio aktualan u višim razredima osnovna, da bih u srednjoj i na faksu zabrazdila u melodic death metal, power ,prog  i Viking metal. Muž kad me upoznao,znal je da sam neko mućko jajce ,onak slatka,mala sprema se u časne, a sluša tak  divlju muziku.   
    Al s godinama sam se totalno smekšala , sad ne bih mogla slušati ni trećinu toga što sam nekad slušala... 

Sreća mamina

Dobrodošao

ena0206
    11. Svibanj 2020. 21:01

Vrpacic curka je bas lijepo napredovala.. 😍😍 Bas mi je drago da ti je super pregled prosao. Sada samo uzivaj. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.