Ja isto preferiram blazinice+ vodu. Vlazne nosim kad idemo van jer mi je lakse. Cak planiram na platnene blazinice prec isto jer mi se ne da vise to kupovat. Pelene imam platnene od prvog, malo sam jos nadopunila zalihu, a za pocetak sam si uzela 100 pelena jednokratnih, al sta mi je to, mozda dva tjedna. Vidjet cemo isto koliko ce trebat pupku da otpadne, nadam se brze nego zadnji put (mjesec dana 🙄)
Čestitke na lijepim i urednim pregledima curke. Bebe su vam bas lijepo napredovale. 😍
Mimoza kod mene isto kao kod tebe, beba je licem u posteljici, a posteljica je s prednje strane.. To su mi rekli sada zadnji put kad sam bila u bolnici.
E sad da načmemo temu vatenih blazinica? Najbolje su mi se pokazale blazinice iz dm-a i Mullera, blazinice iz Konzuma i Lidla su mi se pokazale kao grube i ne čisto pamučne ,jasno ko dan da uz pamuk ima i umjetnih vlakana pa su čvršće ali i grublje, bar po meni... Jedina mana je što stvarno treba puno blazinica za pokakanu riticu (4-5) a u paketu ih je oko 60.. Moja je malecka jako osjetljive kože i znalo ju je baš iritirati.
A vlažne maramice ? Ili Violeta sa bademovim uljem ili DM ove bijele sensitive / water wipes. Nijedne druge, sve koje imalo mirišu otpadaju (ok ,osim Melemovih koje mirišu ko melem , te koristim za lice). Od Violetinih waterwipesa mi se povraća od mirisa ,kao i od becutana i mnogih drugih...
Sreća mamina
Dobrodošao
Meni su najbolje bas ove dmove blazinice. A vecu kakici sam ja ionako tusiranjem rjesavala, to mi je na kraju bilo nalakse. Al ne znam to izvest dok ne drzi glavu beba 😁 moram malo pogledat u rodilistu kako to oni isprevrcu bebu 😂
Zuza znaci i ti si trebala slj.tjedan na carski, ali se srecom digla posteljica.
Svea rekla si i sama da imas najbuckastiju bebicu u grupi 😁 foliraj se malo 😊 Mada sve znamo da oni vecinom fulaju te velicine. Bolje neka je ona krupnija, nego sitnija.
Ena i sta misle doktori o tome? Moja ginekologica je to pratila neko vrijeme, a ovi u bolnici na pregledu nisu obracali paznju. Za njih je to okej.
Lidl jeste li kupovale tamo grudnjake za dojenje? Trenutno sam na velicini 85C i ne znam koju velicinu grudnjaka za dojenje da kupim 🤨 Sve mi je novo oko velikih cica, jer sam bila na 80B push up 😂
Joj curke bas mi se neda vise razmisljati o ovom ludilu danas 😂 sta da im vise kazem kad jenpitala dali da opere pod. Ja kazem naravno usisati i oprati ona opere do pola. Mahh bilo i brzo se zaboravilo.
Nisu iz agencije to privatno radi.
Ja bila oprat kosu kod kolegice pa mi je odmah lakse u glavi ahhaha.
Rio meni sutra dolazi, kauc je u l. Mislim da ce me doci 400-500kn.
I ja to zelim da se opere prije bebaca, al je i uneredena, kad je mali bio povracao pa smo mi to sprejali i ok ali vidi se.
Makar uvijek imamo deke na sjedistu.
Ooopa dogovaraju nam se porodi baaas super ❤️❤️❤️
Za vlazne uh. Mi ih i sad rijeeeetko koristimo i to mi je vise kad smo vani da si ruke brise.
Guzu sam uvijek blazinicama i vodom, kupala u vodi i bademovom.
Nekome sam ostala duzna za difuzor, ovlazivac.
Imamo KIBI.
Pa evo ispricavam se al trudnicki mozak 🤦♀️
Kaktusice aha sad kuzim to u vezi stana hehe ❤️
Dobro dosla nova L 😊 i ja zaboravila ime...
Pisale ste za kafice. Znaci otisla kolrgici uzeti u muller biljeznice maloj za zadacu, prodem kraj leggiera, a terasa krcataaa. Mislimmmm ko da zivot ovisi o kaficima. Bas me zeludac zabolio kako ljudi ne razmisljaju svojom glavom. I sta im je zapravo tako vazno...
I da, od kad se pije caj od maline? I dali ga ja mogu zaciniti medom i limunom?
Zuza znaci i ti si trebala slj.tjedan na carski, ali se srecom digla posteljica.
Svea rekla si i sama da imas najbuckastiju bebicu u grupi 😁 foliraj se malo 😊 Mada sve znamo da oni vecinom fulaju te velicine. Bolje neka je ona krupnija, nego sitnija.
Ena i sta misle doktori o tome? Moja ginekologica je to pratila neko vrijeme, a ovi u bolnici na pregledu nisu obracali paznju. Za njih je to okej.
Lidl jeste li kupovale tamo grudnjake za dojenje? Trenutno sam na velicini 85C i ne znam koju velicinu grudnjaka za dojenje da kupim 🤨 Sve mi je novo oko velikih cica, jer sam bila na 80B push up 😂
Ja sam kupila 85b pa sto bude🤷♀️kupit cu naknadno jos neki ako bude trebslo. Imam 2potkosulje za dojenje iz h&m
💙
I da, od kad se pije caj od maline? I dali ga ja mogu zaciniti medom i limunom?
Mislim da ga cure pocele piti od 36.tjedna, ali reci ce ti one..mrvicu meda i limuna ne vjerujem da moze smetati
💙
Rose jesi li uzela velicinu koju trenutno nosis i je li odgovara toj velicini? Eto nisam pametna koji broj da uzmem
Sortiraj odgovore
Najstariji