Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    11. Svibanj 2020. 19:31

Zmya znam za e gradani ali bude tek kroz 2 3 dana, a nisam strpljiva cekat 😂
    Ja do ytudnoce niti nisam bila na terapiji, iako me jedna doktorica ni s tsh od skoro 5 nije htjela stavit na terapiju.
    Curly bitno da bikic napreduje. Brzo ce on u narucje, a i nadam se da cete uskoro doma 😘😘
    Back, bitno da je s bebicom sve okej, vjerujem da ces izdrzat do carksog i nek prode sve u najboljem redu 😘
    Zuza, haha dobra ideja za trash mogla bi i ja nesto sloziti 😂
    Bebac ja sam bila pitala za ovlazivac 😁
    Mi obavili pregled, sve super i po skolski. Zatvorena, sve cvrsto 😂 beba visoko. Jos uvijek je na zadak. Rio, nase bebe se definitivno prate 😂 procjenjena je na 1640. Bucka haha
    Mrvicak sljedeci pregled 8.6. Kad bi trebala i na porodiljni. E da, cure koje niste isle na komolikacije vec odmah na porodiljni, da li prvo trebate dobiti neki obrazac od hzzo pa dat na posao da ispune prosjek place ili? Danas sam pitala sestru, ona ne zna. Ovi iz hzzo mi se ne javljaju naravno.
    E da, isli mi u pepco. U prvom 20 ljudi ispred, nije nam se dalo cekat, cure iz ri, krenuli na skurinje, znaci cim se izade sa zaobilaznice kolona u 2 trake pa smo odustali i okrenuli se i nastavili doma, pepco ce pricekati 😂 ako ne prije 21. Se otvara i na kukuljanovu i u toweru. 

Baby girl 💜

• anav05
    11. Svibanj 2020. 19:39

dana130

Zmya znam za e gradani ali bude tek kroz 2 3 dana, a nisam strpljiva cekat 😂
    Ja do ytudnoce niti nisam bila na terapiji, iako me jedna doktorica ni s tsh od skoro 5 nije htjela stavit na terapiju.
    Curly bitno da bikic napreduje. Brzo ce on u narucje, a i nadam se da cete uskoro doma 😘😘
    Back, bitno da je s bebicom sve okej, vjerujem da ces izdrzat do carksog i nek prode sve u najboljem redu 😘
    Zuza, haha dobra ideja za trash mogla bi i ja nesto sloziti 😂
    Bebac ja sam bila pitala za ovlazivac 😁
    Mi obavili pregled, sve super i po skolski. Zatvorena, sve cvrsto 😂 beba visoko. Jos uvijek je na zadak. Rio, nase bebe se definitivno prate 😂 procjenjena je na 1640. Bucka haha
    Mrvicak sljedeci pregled 8.6. Kad bi trebala i na porodiljni. E da, cure koje niste isle na komolikacije vec odmah na porodiljni, da li prvo trebate dobiti neki obrazac od hzzo pa dat na posao da ispune prosjek place ili? Danas sam pitala sestru, ona ne zna. Ovi iz hzzo mi se ne javljaju naravno.
    E da, isli mi u pepco. U prvom 20 ljudi ispred, nije nam se dalo cekat, cure iz ri, krenuli na skurinje, znaci cim se izade sa zaobilaznice kolona u 2 trake pa smo odustali i okrenuli se i nastavili doma, pepco ce pricekati 😂 ako ne prije 21. Se otvara i na kukuljanovu i u toweru.

Ne,ne.
    Znaci popunis Hzzo obrazac i priloziš uz to Potvrdu o placi koju ti izdaje poslodavac, Doznaku doktora s datumom otvaranja porodiljnog, presliku tekućeg racuna  na koji ce ti isplaćivati naknadu (ja sam slikala obe strane kartice) i ja sam im jos poslala presliku osobne (slikala obe strane) jer sam slala online.

Mocho
    11. Svibanj 2020. 19:42

Pozdrav mame! Cestitke na uspjesnim pregledima i punim tjednima 🥳🥳🥳 
    Bas se jako veselim novim krafnicama i dozivljajima iz rodilista 👶🙈
    Bolovi - nisam sigurna tko je spominjao (lina mislim), ali evo i mene otkako sam zakoracala u 32. tjedan sve nesto steze, stisce, boli.. nova bol je bas stidna kost na lijevoj strani kao da me netko udario..na prvu sam mislila da je prepona, ali vidim da nije..Nadam se da se to siri sad sve dolje, a ne da je nesto neprirodno 🤷‍♀️😇
    Ja screenshotam sve vas savjete o kozmetici i finish potrepstinama jer sam se namjerila do kraja tjedna srediti torbu za bolnicu i sve bitno u prvim danima kad dodemo doma. Zelim provesti zadnje tjedne u veselom iscekivanju 🤰🤰
    Ciscenje - mi imamo tetu koja nam dolazi, zlatna je. Iedva smo je nasli po preporuci. Probalimp smo Beeping, ali je bio koma skup za uslugu. A i teta cista je rekla da je tamo radila neko vrijeme za tipa 22kn po satu pa da je to koma kad zbrojis na kraju dana. Plus da im organiziraju sto ciscenja na razlicitom dijeli grada pa se jedva stigne sve..

Rose1
    11. Svibanj 2020. 19:43

mimoza

Rose jesi li uzela velicinu koju trenutno nosis i je li odgovara toj velicini? Eto nisam pametna koji broj da uzmem

Inace sam 75b, sad na 80b i uzels 85b

💙

Rose1
    11. Svibanj 2020. 19:46

Dana jao, koja ludnica, dobro da cu dobiti puno robice jer ce se sve pograbiti, kaos, nadam se da ce dobivati. Jesi bils na srdocima Marti? 

💙

Leonie90
    11. Svibanj 2020. 19:54

Curke moje, cestitke na punim tjednima svima koje su danas napunile. Pa ajmo redom..
    Bebac, bas mi je zao radi situacije s mamom, ja svoju vidim stalno, pa si ne mogu zamisliti kako bi mi bilo da ju nisam vidjela toliko.. ja kao i mimoza idem svake godine sa svojom na par dana na more. Nadam se zato da imas nekoga u zivotu tko ti je oslonac za sve prilike i neprilike..
    Amneris- ja sam jos uvijek aktivan vozac, svugdje idem autom i jedino mi je tesko ponekad kada izlazim iz auta, obzirom da sam sve teza, i imam osjecaj da bas drzim trbuh u krilu. Mislim tako i je 😂
    Evo citam dalje i vidim da pisete da se ne smijem vezati donjim pojasem, to bome nisam znala.. danas vise ne idem u auto, ali sutra cu bas prouciti to.
    Avokado- pa i ti si fit zgodna trudnica 😍
    Pepili- ajmee brojimo sitno 🙊🙊
    Zmya- bas mi je zao sto ti se pokvario dan i sto osjecas griznju savjesti, ali netko ranije je dao dobar savjet- ako vec budu dolazile za vikend napravi neku torticu ili nesto da ih malo iznenadis- vidjele smo da ti slastice idu 😚
    Fluffy- torta me odmah podsjetila na one iz torteria macaronsi- sto su po cityju 😍😍stvarcice su prelijepe..
    Ove uriage maramice sam i ja kupila, a i jednu kupku, a ti si mirna za godinu dana cini mi se 😊 ja sam cula i za trudy pelene da su jako dobre..
    Indy draga, napokon da vidimo i tebe i tvoje decke.. 🥰
    Lenija dobro nam dosla 
    Mimoza super za briseve- ja u petak idem na pregled i briseve za streptokok, i vec imam osjecaj da ce biti pozitivno.. ne znam ima li ikakvih simptoma za taj streptokok 🙈
    Zuza- super za pregled i za posteljicu 👏👏
    Panda- bas je lijepa robica 😍
    Jooj bebac i tete cistacice- nazalost je danas jako tesko naci nekoga da budes s njim zadovoljan.. i mi smo razmisljali o tome naci nekoga pa da jednom u 2 tjedna dodje malo pripomoci, ali sam odustala od te ideje i odlucili kupiti robotic o kojem smo pricale neki dan 😂 mislim taj stres da das 700 kn, a nezadovoljna si- pa uzas 🙈🙈
    Black, zao mi je za posteljicu, ali vjerujem da ces izdrzati ta dva tjedna.
    Mimoza- bas sam se nasmijala za svekrvu i brojeve- 94 je vec preko godine 😂 ali lijepo od nje- mirna si za neko vrijeme 👏

Pepilli
    11. Svibanj 2020. 19:58

Znači bili u Pepcu u Zaboku(najbliži) i za malu sam uspjelu upecati jedva neke hlačice, trifrtalj tajice i jednu haljinicu . Za malenoga nisam našla ništa, kao ni za sebe (a htjela sam si bar papuče i neke stopalice kupiti).  Na kraju smo kupili neke sitnice ,ne baš neophodne al dobro tipa tavicu maloj za kajganu,još jedan ručnik mali za bolnicu, plastičnu kutiju za pelene za na komodu ... Bitno da sam nakrkala grickalica u Lidla (one čokoladi tipa kinder , kinder bueno, energetske pločice i tak) samo dok pogledam ,osjetim kako mi raste potkožni 😂😂😂😂

Sreća mamina

Dobrodošao

Vrapčić123
    11. Svibanj 2020. 19:58

Pozdrav curke!
    Samo da se javim, pa vas čitam kasnije. Bili na pregledu, sve je ok, beba lijepo napreduje, glavom je dolje već, opet je komentirao duge nogice, bebini bubrezi ok, uglavnom sve kako treba, teška je 2530 grama. Ja zatvorena, cerviks ok. Lakše dišem! 💗

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Pepilli
    11. Svibanj 2020. 20:07

Samo da pitam : Jel veliki problem ako me doktor nije poslao na briseve za strep? Naime sve briseve zasad iz naš županije šalju za Zagreb,tako da je i upitno kada bi uopće bili nalazi , znam da sam lani za papa test čekala preko mjesec i pol.... Lakše njima dat antibiotik 😒

Sreća mamina

Dobrodošao

• BackInBlack
    11. Svibanj 2020. 20:07

Hvala cure na podrsci 
    Mimoza Žuža je sve lijepo objasnila. Tad cu vec biti 37+4 pa ne bi htjeli vise cekati zbog krvarenja, mozda jos koji dan, ali to cemo se dogovoriti za tjedan dana. Meni posteljicu lijepo vide na UZV, ali je nazalost jako nisko i jos k tome straga. Bez obzira na sve, veselimo se sto cemo ubrzo upoznati nasu princezu  

38+6

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.