Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Svibanj 2020. 09:34

Rose1

Bebac ma joooj, bas mi zao, valjda se moze nekako to popraviti…
    Lola da, vjerojatno od pregleda zato moji ginekolzi izbjegavaju u ranijim tjednima takav pregled da nesto ne izazovu, javi nam draga…

Lola sigurno je od pregleda. Moja dr mene vec mjesec i po nije prstima pregledali jer se boji da ne potakne nešto, ali jesu oni na hitnoj i strašno me bolilo. Čak je rekla da je moguća sukrvica. Dr kada je čula rekla je da me onda ona neće. Ali isto ti prati 😉

Ely
    01. Svibanj 2020. 09:42

Dobro jutro cure! Čestitam na okruglim tjednima! 🥰
    Ja spavam kao beba. Jedino me muče kontrakcije prije nego zaspem i ustajanje na wc svako pola sata 😅 ali sve izmedju je super.
    Sinoć sam obavila shopping u Dada&Rocco. Uzela sam navlake one kao za ogradice, za cijeli krevetac, jer se bas bojim onih klasičnih ogradica, jastuk usko i dekicu ljetnu. 
    Polly jesinuzela onu kao toplu dekicu ili ljetnu? Topla mi je ljepša, ali tko će dočekati zimu :)

Ely
    01. Svibanj 2020. 09:42

Vidjela sam da i Svijet beba ima popuste sada za vikend, pa pogledajte.

Polly
    01. Svibanj 2020. 09:47

Ely

Dobro jutro cure! Čestitam na okruglim tjednima! 🥰Ja spavam kao beba.Jedino me muče kontrakcije prije nego zaspem i ustajanje na wc svako pola sata 😅 ali sve izmedju je super.
    Sinoć sam obavila shopping u Dada&Rocco. Uzela sam navlake one kao za ogradice, za cijeli krevetac, jer se bas bojim onih klasičnih ogradica, jastuk usko i dekicu ljetnu.
    Pollyjesinuzela onu kao toplu dekicu ili ljetnu? Topla mi je ljepša, ali tko će dočekati zimu :)

Zar nisu iste tople i lagane što se tiče dizajna? Samo je razlika u debljini naravno 🤷🏼‍♀️ Ma laganu sam uzela da ju odmah koristimo, za jesen/zimu slijedi nova + posteljina 😄

Leonie90
    01. Svibanj 2020. 09:48

Cure, cestitke na punim tjednima. 🥳🥳
    Curly bas lijepa reakcija na mamu. 
    Kako su Ivica i Marica?
    Lola jos bolje ako se sve smirilo, vjerojatno si se i ti samim time smirila.
    Ja sam zadnja dva dana otkrila nesto za spavanje- a mozda je samo slucajnost. Inace se uvijek idem tusirati prije spavanja, sto kasnije. Dobila sam dojam da me to dodatno razbudi. Zadnja dva dana se tusiram dosta ranije, i puno bolje spavam kasnije kad zaspem.. evo nadam se da me nece kostati to veceras sto sam rekla 😂😂 obicno kada vama nesto napisem se obrne.
    Idem vidjeti sto ima kod dada i rocco iako mi je jucer sve doslo sto sam cekala.. ja sam ogradicu dobila s posteljinom koju sam narucila, al za pocetak cu staviti pletenicu dok je krevet onako mali..

Polly
    01. Svibanj 2020. 09:49

I da pitam, zašto strah od ogradica? Znam da je bilo priča kako ništa u kinderbetu pored djeteta nije sigurno. Da se nebi beba previše priljubila uz ogradicu ili? 

Vrapčić123
    01. Svibanj 2020. 09:55

Rose i ja mislila vrecu za spavanje. No nigdje ne mogu naći skroz malu, broj 50/56 ili 0-3 mjeseca. Sve su duže i veće. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    01. Svibanj 2020. 09:58

Sve, Polly hvala curke! 😘😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    01. Svibanj 2020. 10:07

Vrapcic da uopce nema brojeva, ethereal ima od 0-6mj🤷‍♀️

Polly da, zbog gusenja...planirali su ih cak zabraniti

💙

Mokvica
    01. Svibanj 2020. 10:13

Jutro curke!
    Hvala svima na čestitkama! 😘 Još samo 12 tjedana. 🙈 To mi se čini jaakoo malo, a neke od vas su već na jednoznamenkastim tjednima kad je odbrojavanje u pitanju. Jedva čekam hrpu zelenih kvačica. 🥰
    Jučer me nije bilo pa ću se sad kratko osvrnuti na ono što sam upamtila. 
    Dana čestitam na ugovoru! 🎊🎉🤗
    Pepili, Valentina, Lola čestitke na dobrim jučerašnjim pregledima. Lola drago mi je da je ipak lažna uzbuna, sad se stigneš i psihički pripremiti. 😉 Iako, bilo bi to sve ok i da je već krenulo. 😊
    Dora čestitke tebi i tvojim mrvicama na već velikih 2 tjedna! 🥰🥰 Jel se mama počastila nečim finim povodom toga?
    CurlySue ovo je tako slatko. Drago mi je da si ga vidjela.
    Mrvičak, vrapčić, kaktusice, Missy, Mocho, Black čestitke drage moje na punim tjednima! 🎉🎊 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.