Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mila7
    01. Svibanj 2020. 09:18

Jutro svima 😊
    Evo i ja da se pridruzim grupi nespavaca 😕. Samo sto je za moje nespavanje nocas kriv muz, ne znam koji mu je vrag bio da jr cijelu noc hrkao ko medvjed i budio me. Ako ga nocas nisam udavila nikad necu 🤭
    Lola nek se smirilo, vazno da pratis situaciju 👍
    Curly super da si vidjela bebaca, uzivaj u njemu i javljaj redovito kako napreduje, Dora cekamo i tvoj izvjestaj 🥰
    Ostalima cestitke na punim tjednima 💗

Rose1
    01. Svibanj 2020. 09:20

Fluffy

Rose, mene isto strah ogradica, ali sam planirala uzeti navlake za resetkice iz dada & rocco. Ne znam razmisljas li o toj opciji?
    Cestitke na okruglim tjednima, vidim da vas dosta puni danas 🥰🥰🥰🥰😍

Jesam, i to sam razmisljala. To mi se je super, ali mi se cini skupo, oko480, ovaj viken ti je snizeno na 408. To je cijena za 20kom. Nisam pametna. 

💙

Vrapčić123
    01. Svibanj 2020. 09:22

Anavo da, u pravu si. Više kao Svi Sveti. Čudno neko vrijeme skroz. 🤷‍♀️ No uskoro će lijepo vrijeme. A zamisli koja milina, sve ćemo roditi po lijepom toplom vremenu, koliko će bebama biti ljepše nego da je ledeno i da je zima, još da glupa korona nestane više... Da se možemo ko normalni ljudi šetati sa bebama. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    01. Svibanj 2020. 09:23

Vrapčić123

Trancie to si u pravu definitivno. 👍 I ja sam to primjetila. Nadam se da će se ovo smirenje virusa ipak nastaviti i da će se sve koliko toliko unormaliti. 🙏 No mi mislili na terasi speći, ali ništa do ponedjeljka, ajde strpit ću se… 😁
    Bebac žao mi je za aparat. ☹️
    Lola super da nije još krenulo. Imate još vremena! 😊
    Rose ni mi nikakve ogradice nećemo stavljati za početak. Istu stvar sam kao ti čitala.
    Mimoza hvala draga, tebi također! 💗💗💗 Ti si uskoro u 9.mjesecu! 😊😊😊

Da, nekako mi se cini pametnije bez ogradice i cak mislila vrecu za spavanje koristiti

💙

Ivcy1306

Jutro curke! 
    Eto jos jedne koja se okretala kao odojak na raznju ovu noc. Nikako spavati, pa na wc, pa boli desni kuk, pa se prebacim na lijevi bok pa me mali suta, pa se prebacim na desni opet pa me rame pocne bolit, na kraju sam sjedila i peglala turu robice sto sam oprala i sad kad mi se spava drugi mali neda spavati🤣 
    Cure koje punite tjedne cestitke!! Vrapcic, cini mi se da ti ulazis u 8.mjesec pa cestitam!! Kako to brzo proleti, a cinilo se da ce trajati cijelu vjecnost😊 
    Curly i Dora drago mi je da bebice napreduju! Samo neka tako nastave i dalje! Tako su maleni a tako veliki❤ 
    Mozda sam jos sto mislila napisat al trenutno sam zaboravila, nemam pojma! 🤷‍♀️

• anav05

lola777

Dobro jutro, cure, nista jos od poroda.Nakon Normabela i tusiranja bolovi su se smirili. Sad povremeno zaboli u podrucju lijevog jajnika. Ocito su bili lazni trudovi.I dalje mislim da je od pregleda dio sluznog cepa ispao.Sad pri brisanju nema nista. Ukoliko bude promjena obavezno javim.

Čuvaj se😊😘

Vucica
    01. Svibanj 2020. 09:29

Meni jucer bio skroz stresan dan, da ne ulazim sad u detalje... Uz to obavili kupovinu i to mi je zadnji posjet supermarketu dok ne rodim. Od zivciranja i te setnje trbuh mi je cijelu noc bio ko balon koji ce svakog trena puknuti, pa bolovi u donjem dijelu trbuha. Cijelu noc sam u nekoj magli provela, polubudna. Mislila sam da sve spavate pa nisam ni gledala forum 🤣 mozda bi mi bilo lakse da jesam... 
    Sretni tjedni curama koje pune, i zelim svima da se lijepo provedete danas!!! 
    Curly bas mi je drago da si vidjela bebaca, koja reakcija na mamu milina ❤️❤️❤️

Trancie
    01. Svibanj 2020. 09:29

Fluffy sad će neki sajamski popust ovih par dana pa vidi, ja isto planiram Dada i Rocco uzeti.... meni su ok te ogradice sa 3 strane.... bebu vidim kroz rešetke... a ne lupa mi po noći... 
    Bebac baš si se zeznila, a valjda ćeš uspiti sredit to da radi :)
    Lola ja ću jedva čekat rodit kad dodjem u 37 tj. ; inače jučer ste o ctg pričali... ja sam ga s malom prvi put imala u predrađaoni sa 40+1; mene ginekologica nije prije spajala... ona je pogledala protoke kroz pupčanu i kaže ok... a na dan termina sam kod nje bila na pregledu, jedva prst otvorena da mi vidi plodnu vodu... popodne je pukla.... i rodila sam sutradan... 

Polly
    01. Svibanj 2020. 09:31

Jutro krafnice!
    Čestitam Vrapčić na punih 7 😍
    Lola držite se u komadu, a i da krene sve će biti super, u lijepim visokim tjednima ste 😍

Ja sam isto jedna od sovica, ali ne diram mobitel tijekom noći jer bi me dodatno razbudio, uspijem odspavati po sat - dva s buđenjima između, ja mislim nekako da je ovo prirodna priprema na buđenja koja slijede s našim mališanima 🙈

Polly
    01. Svibanj 2020. 09:34

Vidim da pišete o Dada&Roco. Upravo obavila šoping 😄 Pikirala sam ih mjesec dana i evo dočekala popuste, naručila dekicu, jastučić, ogradice, trakicu za glavu koja paše uz dekicu 🙈 i one navlake za rešetke, ali za svaku drugu, tek toliko.. Jedva čekam da stigne 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.