Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    29. Travanj 2020. 11:15

Kolacic

Dorabit ce to jako pametne bebice 😉. Kad ces nam otkriti prava imena dva secera?! 🥰🥰 Htjela sam te pitati da li znas ti ili neka druga cura…ako kupim elektricnu izdajalicu, jel ona isto odmah ima tako jak vakum ko kada je tebi sestra prvi put stisnula? Ne zelim odmah dobiti averziju. Ako rucnom mozes regulirati taj vakum/pritisak onda je mozda ipak bolje uzeti rucnu izdajalicu?!
    Mrvicakjako mi je drago da je pregled prosao tako dobro. Sada se mozes malo opustiti kad si cula sto doktorica kaze. Iako ti je rekla da mozes biti aktivna po kuci, ti samo slusaj svoje tjelo i tako radi. Ako se umoris ili te nesto boli…sve 4 u zrak.

Na mojoj pise da se regulira pritisak 😊

Vrapčić123
    29. Travanj 2020. 11:16

Pozdrav curke! 💗💗💗
    Marmar ja sam zadnjih par iskustava (svježih iskustava) čula samo pozitivne stvari. Dakle dvije prijateljice tamo rodile, jedna netom prije korone, jedna prije dva tjedna i sve super!
    Pravila nema za ta rodilišta, baš kako je netko napisao kako ti padne grah... 🤔😊🤨 Jesi ti ok sada? 
    Kaktusica tijekom dana ti napišem receptić. 😘
    Žuža super za posteljicu. Ja sam jednom čula da se jednoj ženi par dana pred sam porod digla posteljica. Na kraju žena rodila prirodno. 🤞
    Ely prati svoj osjećaj, to sam jučer više puta ponovila, no mi sami nekad znamo bolje svoje tijelo. 👍
    Yvette hvala draga. Ma proći će glupa infekcija. 🤨
    Indy žao mi je za loš san. ☹️
    Panda joj ja mislim da svi zaboravimo nešto pitati. Naš mozak trudnički plus uzbuđenje... 🤔 Bitno da je beba ok! 💗
    Rose čestitam na urednim brisevima, to je jako bitno sada u visokoj trudnoći! 😊
    Svea ma tako je, sve će biti ok! 🤞

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• indy34
    29. Travanj 2020. 11:17

DORA bas mi je drago za Ivicu i Maricu ,inace rekla sam curama sigurno si zauzeta sa mlijekom treba nahraniti dvije mrvice nase ....samo polako sa tim pumpama i vjeruj dace to samo da krene pogotovo onda kad dodje momenat da mozes bebe da stavis da dojku oni ce to sami pogurati ...Mrvicak drago mk je za tvoj pregled ...samo odmaraj i ja sam sad odspavala 2 sata sad je mnogo bolje mada mislim dacu danas samo dase druzim sa krevetom a sto se mrdaju a sto mi zeludac dizu 😏😏 al sad ne mogu da ih galamim jos su mali 😂...sad cu da trpim sta cu ...

m_maaree
    29. Travanj 2020. 11:17

Jutro cure..

Dora super za bebice i za izdajanje,jako mi jendrago zbog vas ❤❤
    Mrvicak super za pregled 😊❤

Ostalima cestitam na punim tjednima i ako jos neko ima preglede sretno 😊😊

29. Travanj 2020. 11:18

Panda, takva sam i ja. Sve zaboravim pitati, ali moja doktorica mi prica sve tijekom uzv. samo nikada tu kilazu ne spominje...i ja danas OPET ZABORAVILA pitati
    Zuza, bravooo. 
    Brbica, mozda se oslobodis do kraja trudnoce tog straha. Ja isto nisam cula losa iskustva sa St rodilistem, a puno sam ih se naslusala.
    Doraaa, ne trebas ti nama pisati, samo nam je bitno da napises kako ste vi troje. Drago mi je zbog izdajalice, to sam ti bila i napisala sjecas se? Ivica ce biti pravi veliki djecak.

Vrapčić123
    29. Travanj 2020. 11:20

Polly žao mi je za tešku noć. ☹️ E obzirom da će se dućani sada otvoriti, možda možeš u dućanu povrat napraviti. Mislim na ove spavaćice...
    Rio super si opisala ležanje na leđima. Točno je tako.
    Mrvičak super za pregled. No ne brini za mjere, znam da se mi svi preplašimo, no zbilja vjerujem da će biti sve ok! 💗💗💗
    Kratki dah: pridružujem vam se sa kratkim dahom i težim disanjem. Baš iritantno i zamorno... ☹️

Vrapčić123
    29. Travanj 2020. 11:22

Marmar mislila sam to na Sv. Duh. A vidim da nisam navela. 

Fluffy
    29. Travanj 2020. 11:22

Vrapcic, uuuh nikako mira dolje. Nadam se da ces sto prije to zalijeciti.  Evo ja sam jutros dala urin, pa sad cekamo nalaze. Inace dosla sam danas radir ogtt, medutim ne rade to jos 2 tjedna radi korone naravno. Uglavnom ici cu privatno ujutro. 
    Rose, super radi briseva. Meni je prijateljica sto ima dijete od godinu i pol nedavno narucila s MA desire i kaze da su na knap velicine...pa mozda sigurnije s jednom brojem vise. 
    Panda, trudnicki mozak...meni je memorija koma. Ja isto dosta toga zaboravim pitat sto imam u glavi prije odlaska haha. Mozda su i tebe frapirale “korona kile” kao i mene. Tako sam i ja u 5 tjedana natukla 4 kg...uzas. Doduse imam osjecaj da mi se jako puno tekucine skuplja, jer cesto oticem (vidim to najbolje po prstenjima koje ne mogu skinuti cim malo ugrije ili se bavim nekom aktivnoscu). Od dodatnih vaginaleta koje mozes preporucujem neke probioticke..probalans lady ili lactogyn. Odrzavat ce ti ph rodnice pa ce se manje kacit i gljivice i bakterijice. Ja sebi stavim nekad, odradim turu po 5-7 dana. Evo dosad nisam imala problema u trudnoci😀. 
    Mrvicak, neka je cerviks pod kontrolom, a najbitnije je da bebica dobro napreduje. 🥰🥰

Vrapčić123
    29. Travanj 2020. 11:29

Dora prvo za osvrte ne brini. Brini ti za svoje mališane! 😊 Joj kako je lijepo čuti da lavić lijepo papa, tako će uskoro i lavica mala. 🦁 Drago mi je čuti da tako napreduju. Mogu misliti kako te veseli svaki njihov pomak i napredak! 💕💕💕 Hvala na lijepim željama, ma proći će glupa infekcija. Samo da ja obavim sljedeći tjedan pregled, da se uvjerim da je curka dobro. Ali mala je vesela, pa vjerujem da je sve ok. 😘

• RitaM
    29. Travanj 2020. 11:34

Cure, čestitam na punim tjednima i dobrim pregledima. 💕
    Dora, baš je lijepo pročitati tvoje dobre vijesti. Svi navijamo za Ivicu i Maricu. ❤🎉💙
    Beta-hemolitički imam i ja. Baš sam jadna zbog toga. Još sam dobila sumamed (azitromicin) 500 dvije kutije. Jel to prevelika doza u trudnoći? Meni se čini puno, pijem dvije odjednom pa sutra jednu i onda za tjedan dana ponavljam dvije odjednom pa sutradan jednu. Baš me brine toliko antibiotika. 😣😣 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.