Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    27. Travanj 2020. 14:43

Kolacic

Htjela bih se jos osvrnuti na nase snaznije polovice 😁. Znaci cure moje drage, koliko god nam nasi decki, partneri i muzevi bili dobri, obrazovani, inteligentni itd.oni po pitanju trudnoce uopce nisu na nasoj valnoj duljini. Citam sve vase poruke u zadnja dva dana i primjetila sam toliko razlicite situacije di su vas muski povrijedili. Znam da dosta vas ima jedan jako dug period "suse" sto se seksualnih odnosa tice, ali mi prakticiramo to i dalje. Sada nekako u umanjenom obujmu, ali svejedno par puta tjedno, a ponekad i par puta na dan. Ono sto je mene ovaj vikend toliko pogodilo, da sam doslovno 15 minuta plakala i nisam mogla doci k sebi, je cinjenica da on uopce ne razumije kako meni nekad jednostavno NIJE DO SEKSA. Ako se zalim da se ne osjecam najbolje, da me probada u podrucju di je beba ili da se osjecam slabo…onda je to tako i u tom trenu najmanje zelim cuti pitanje da li imam volje za oralan sex, njegovu potvrdu koliko sam mu sexy ili kako ga moje tjelo napaljuje. Stvarno sam sretna da je tako i imponira mi to. Ali daj shvati da ne mogu hopa cupa svaku noc ili cak nekoliko puta na dan…jednostavno mi ne pase! I onda najcesce sutim i mazimo se iako mi nije bas ugodno, imamo i odnos iako ni najmanje ne uzivam i ovaj vikend sam pukla. Da ne mislite, on mene ni najmanje ne sili ili tjera da radim nesto sto ne zelim, ali on bi mogao i htio odnose nekoliko puta na dan, a ja vise ne mogu samu sebe slusati kako mu govorim "ne sada" iz ovog ili onog razloga. Eto bas sam si sad otvorila dusu isto kako sam se kroz vikend rasplakala pred njime. Mozda malo i obuzda tu svoju pozudu, jer se toliko prepao da vam ja to ne mogu opisati. Nista mu nije bilo jasno sto sam u vrijeme odnosa od jednom pocela toliko plakati 😂🙈. Znam da cete sada mozda reci da trebam pricati s njim i radila sam to, ali ne pomaze. Oni jednostavno ne shvacaju sa cime se mi nosimo. Vole nas, postuju nas, brinu se o nama, ali nemaju blage veze sto hormoni rade nasem mozgu i tijelu, isto kako ne mogu ni zamisliti promjene i osjecanje prilikom pomicanja i sirenja nasih organa.Ubit cete me na dugom postu, ali nekako mi je sada jos lakse kada sam i sa vama podjelila ono sto me vec tjednima muci i zalosti.

Svaka cast na toliko odnosa u trudnoci 👏👏
    Mi nemamo zabranu, ali do 3mj smo to odradili 1x mjesecno a sad vise ni to. Ni on ne zeli da se nebi sta zbog uzitka bzvz desilo.
    Ma ne kuze oni nista 😂😂a mi se borimo same sa sobom i jos sa njihovim musicama hehe

• RitaM
    27. Travanj 2020. 14:46

Mrvičak, hvala ti svakako 😊. Za pregled još nemam info jer se događaju neke promjene u smjenama, a termin poroda je 12.8., dečkić je. 💙

Javljanje bebe - meni se čini da se maleni nekad okrene leđima na van pa slabije osjetim udarce (kao da tuče prema unutra). Tad se znam brinuti. I onda osjetim nakon nekog vremena da se opet okrenuo, to bude na trenutak intenzivan osjećaj... Kad se okrene tako da tuče na van, puno jače osjetim.

Vrapčić123
    27. Travanj 2020. 14:48

Rio ma to sve treba otkantati i bok! 💪🐅🤣😠
    Kolačić mila ja ti nisam zbilja neki dobar primjer jer kod nas smo mi oboje isprepadani od početka trudnoće zbog IVF postupka i svega što nam se zbivalo, tako da nam ne pada na pamet odnos jer je bilo u početku neko krvarenje i imamo baš strah od odnosa. Ali imamo itekako plan sve to nadoknaditi kada dođe vrijeme za to. 🤣🤣🤣 Uglavnom moj savjet je uvijek razgovor, drugo pametno ništa ne mogu predložiti... Jel vam i doktor odobrio odnos? Sad ću biti malo zločesta, no možda da mu kažeš da je doktor rekao da se malo primirite...? 🙈🙈🙈

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    27. Travanj 2020. 14:49

Bebac robica je preslatka! ❤️

Žuža
    27. Travanj 2020. 14:50

Rio samo ces muzu napomenuti da kada rodis da skulira sveki. Sad ne opsjednuta s bebom, kad se rodi to ce eksponencijalno rasti (najvjerojatnije). Moja je tako imala isto komentar i savjet za sve. I sve je to iz dobre namjere i ti to znas, ali kad ti 500ti put kaze da bi bilo dobro da nekad i bocicu dobije tak da ga ona moze cuvati a ti da nekamo ides, a ti pod hormonima zestokim, mlijeko curi na sve strane, ne mozes zamisliti da ides do trgovine a kamoli na neku kavu ili nesto, e onda mislis da ces zivcani popusit. Al muz je razgovarao lijepo s njom, brijem da joj nije bilo drago, nije odjednom stalo, ali se prorijedilo. I moja mama je znala imati i komentare i savjete, al njoj mogu reci bez beda i ona onda meni kaze i ja njoj i to ide i zavrsi i ok. Ovo je ipak malo osjetljivije.
    Kolacic da, def nije s tobom na istoj valnoj duljini. Morat ces se boriti s njim do kraja 😉 Al ocito mu je sad za vikend malo sjelo.
    Curly bi se zbilja trebala sad vec polako javiti...
    Moji hemici manje bole, ali to i dalje krvari tu i tamo i jedva se ustanem 😭 Danas sam se vec 100 puta rasplakala jer nista ne mogu. Tu samo lezim. Muz se jadan trga i na rubu je i on. Trazio je danas propusnicu da ide po svoju mamu da nam
    malo pomogne. Odobrena mu je za 15min. Brijem kad su vidjeli da je napisao “isao bih po svoju mamu da mi pomogne jer mi je zena trudna” da su odmah kliknuli DA DA NARAVNO! 🙈😂
    Zmya jel dobar pamuk? Ja tak imam predrasude prema Pepcu. Na temelju nicega. Bas bzvz. Kak ti se cini? 

Nikita206
    27. Travanj 2020. 14:54

Rio13

Kolacicnemoj se ljutit, al bas si me nasmijala sad s ovim za odnose hahaha. Moj ne inicira nista, pogotovo zadnje vrime jer sam i bolove imala itd. Zadnji put je reko da mu je to preveliko opterecenje jer se boji da ne zgnjeci trbuh, da me ne napikne pre jako, da ovo da ono. Previse mu se toga mota u glavi i stalno ima strah da ce me ozljedit nekako 🤣 a pravo da ti kazem i nije mi do toga toliko. Osjecam se ko balon nekakav i nisam vise okretna ko prije.

Haha tako isto i moj, znam ja da on bi, al uopće ni ne pokušava inicirati nit pita ni ništa, trpi jadničak  dvaput smo imali odnos otkako sam trudna... Uopće mi nije do toga, ponekad mi i dođe al mi se neda  a i imam osjećaj da mi je dolje sve nateknuto, ne znam dal je i vama tako... 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

zmya
    27. Travanj 2020. 14:58

Bebac imamo i nesto istih komada hehe.
    Mislim da nije guzva - otisao je s Tresnjevke u 9.40 u Arena park, dosao nazad u 11.
    A koliko su bodici, ono 15-20 kn je prosjek - sve ono je doslo 250 kn a stvarno ima svega i svacega.
    Ovi drugi odnosi.. mi smo do tamo 27/28 tjedna redovito, bar bi recimo svaki treci dan, nekad vise nekad manje.
    Sad mozda manje, al recimo 1 tjedno da je i dalje tu avg negdi, bar se malo pohvatamo al nije nam najkomodnije jel. Izmedu toga jos malo pocasti on mene, ja njega, malo se nekad ljubickamo samo i razmjenjujemo njeznosti, al ako se ne povatamo i ne pokeksamo nije drama, imamo lip odnos, stvarno sam zahvalna na tome.
    Jutros sam se s masnicama na vratu probudila, a samo smo se cmakali! :D
    Imala sam u 2.tromj bas horny fazu, sad sam na dane al sam sretna evo sto misli on i na me i ja na njega, iako da ga pitas sigurno bi mogla jos hehe

zmya
    27. Travanj 2020. 15:04

Žuža

Rio samo ces muzu napomenuti da kada rodis da skulira sveki. Sad ne opsjednuta s bebom, kad se rodi to ce eksponencijalno rasti (najvjerojatnije). Moja je tako imala isto komentar i savjet za sve. I sve je to iz dobre namjere i ti to znas, ali kad ti 500ti put kaze da bi bilo dobro da nekad i bocicu dobije tak da ga ona moze cuvati a ti da nekamo ides, a ti pod hormonima zestokim, mlijeko curi na sve strane, ne mozes zamisliti da ides do trgovine a kamoli na neku kavu ili nesto, e onda mislis da ces zivcani popusit. Al muz je razgovarao lijepo s njom, brijem da joj nije bilo drago, nije odjednom stalo, ali se prorijedilo. I moja mama je znala imati i komentare i savjete, al njoj mogu reci bez beda i ona onda meni kaze i ja njoj i to ide i zavrsi i ok. Ovo je ipak malo osjetljivije.
    Kolacic da, def nije s tobom na istoj valnoj duljini. Morat ces se boriti s njim do kraja 😉 Al ocito mu je sad za vikend malo sjelo.
    Curly bi se zbilja trebala sad vec polako javiti…
    Moji hemici manje bole, ali to i dalje krvari tu i tamo i jedva se ustanem 😭 Danas sam se vec 100 puta rasplakala jer nista ne mogu. Tu samo lezim. Muz se jadan trga i na rubu je i on. Trazio je danas propusnicu da ide po svoju mamu da nam
    malo pomogne. Odobrena mu je za 15min. Brijem kad su vidjeli da je napisao “isao bih po svoju mamu da mi pomogne jer mi je zena trudna” da su odmah kliknuli DA DA NARAVNO! 🙈😂
    Zmya jel dobar pamuk? Ja tak imam predrasude prema Pepcu. Na temelju nicega. Bas bzvz. Kak ti se cini?

Žuža ovo sto smo uzeli je skroz ok - citala sam da se u Pepcu zna naci gro fora stvarcica, nije organski pamuk i nisu toliko debeli ko Sinsay bodici npr, al mi se na prvu na dodir cini skroz super. Perem pa cemo vidjet kad se osusi kakav je.
    Nije im sva roba takva to znam i kao jeftin je ovo ono, al za djecje ove bodice sam ranije cula samo pohvale.
    Nema ni onog mirisa neugodnog i nemoj se uopce ustrucavat uzet za probu nesto stvari.

Vrapčić123
    27. Travanj 2020. 15:05

Curke u Baby centru popusti na određene artikle i brendove. Tipa Philips Avent, pelene bamboo.. Itd, pa si pogledajte ako vam ima što zanimljivog možda. Mislim da je popust taj još danas. 

• Bebac24
    27. Travanj 2020. 15:07

Žuža

Curly bi se zbilja trebala sad vec polako javiti…

Djecja roba im je stvarno super. Naravno da ima i onog sta bas i ne valja al se vidi odmah. 
    Ja malom uzimam za vrtic, znaci peri deri, susilica nikad nis. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.