Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    27. Travanj 2020. 12:16

Zmya samo ću reći trudnički mozak 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ No čestitam ti! 🎊🎊🎊
    Mimoza hvala draga! 😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    27. Travanj 2020. 12:18

Pčelica čestitam na urednom pregledu! Neka beba lijepo raste i napreduje! 🎊🎊🎊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Fluffy
    27. Travanj 2020. 12:21

Uuh, dok procitam sve vidim da se popunjava jos novih stranica. Pa cu odma napisati sta zelim a kasnije procitam zaostatke. 
    Dora, drago mi je da Se Marici krvarenje povlaci, bit ce nam oni oboje velike i zdrave bebice😀 sto se tice sogora...hmmm...postoji opcija da je sebican, i da jako dobro zna traziti uslugu i savjete kad njemu treba, a kad nekom drugom treba podrska on nije tu. Medutim, mpguce i da jednostavno ne zna izraziti svoje emocije ili da ih se boji. Pa izbjegava svaki razgovor na tu temu vise nego sta je nuzno. Nije za opravdat i dalje, ali najbolje ces tu vidjeti iduce dane i kad bebe odu kuci, koliko mu je stalo zapravo. Inace ni ja nisam za povrsne odnose, i vecinu takvih sam eliminirala u zivotu. Ne znam se postavit prema nekom s velikim osmijehom i nekakvom normalnom pricom ako me nesto tisti u odnosu s tim ljudima, a druga strana se pravi da je sve ok...i jos cesto ono postavi situaciju kao...”cemu drama od nikud” ....jooj kako me to nervira. Nisam cesto ali eto imala sam takve 1,2 situacije u zivotu, a sad na vrijeme prepoznam slicne situaciju i jednostavno...Cut...iz zivota. 
    Rose, muski....da je meni uci u njihov mozak na koji dan i malo se odmoriti. Neee, oni zaista nisu ni priblizno na istom levelu s nama. Ni van trudnoce, a u trudnoci im je cijelo nase stanje uma totalna nepoznanica. Jos su totalno nezainteresirani da negdje procitaju sto sve zene prozivljavaju u trudnoci i malo se educiraju o cijelom nasem stanju, nego se oslanjaju na dobru staru “sta prijatelji kazu” ..a prijatelji obicno kazu “sve su zene lude u trudnoci” 😂. Ali ajd, sve mi to prezivimo, dodu oni opet kad tad na ono da smo ipak mi u pravu, i da bez nas sami nista ne mogu pohvatat😀. Ti se samo smiri i nemoj se stresirat radi njega, nego misli na bebicu. Jesu se sad smirile kontrakcije? 
    Mg- nemojte se uopce zabrinjavati toliko oko kolicine. Jedina potencijalna nuspojava vam moze biti proljev. Pa eto u tom slucaju ako to primjetite, malo pripazite. A nekakva optimalna kolicina dnevna je 365-400 mg. Sve mi uzimamo malo i vise tokom dana, posebno jer pijemo i ove trudnicke vitamine koje imaju Mg, a uzimamo ga i putem hrane. 

Rose1
    27. Travanj 2020. 12:23

Pčelica06

Danijela hvala!!
    Evo nas s pregleda, maleni ima 1830gr, ja sam na +10kg okruglih, mjere odgovaraju tjednima, ja zatvorena. Dobila sam uputnicu za vađenje krvi, taman ste neki dan pisale o tome. Meni će ovo biti drugo vađenje krvi u trudnoći s tim da sam ga morala obaviti s OGTT-om prije mjesec dana, ali smo to odgodili radi korone pa sad idem samo na kompletnu krvnu sliku (pretpostavljam da je za OGTT kasno, osim ako bude sad povišena glukoza onda ću ga morati odraditi).
    Posteljica je sprijeda kao i cijelu trudnoću naravno i fundus i nisam pitala, a sad razmišljam dal bi to bila placenta previja ili je još rano za postavljanje te dg pošto znam da ste spominjali da se ona postavlja oko 35./37.tt. i naravno kao indikacija za carski. Dr. nije ništa posebno spominjao pa pretpostavljam da ga ne zabrinjava previše. Inače je malac s glavicom dolje kao i na zadnjem pregledu pa se nadam da se još neće okrenuti do krajaiduća kontrola je 18.5. +prvi CTGoprostite na dugom postu

Čestitam, odlicno🥳 bebica lijepo napreduje🥰posteljica moze biti s prednje ili straznje strane i to nema veze s placentom previjom kad posteljica prekriva u potpunosti ili djelomicno usce. Rekao bi ti to doktor

💙

• RitaM
    27. Travanj 2020. 12:27

Nikita206

RitaM, nije nažalost cijelo izdanje… Baš sam bila spremna odmah krenuti čitati pa sam skužila da su za svako poglavlje prve dvije stranice i onda se preskoči do sljedećeg poglavlja… Šteta, čini mi se po sadržaju baš ok knjižica.

A šteta, ja sam nabrzaka preletjela i računala da ću naći način da je isprintam pa čitati onda... Nema je nigdje za naručiti, tražila sam :(. Ima u knjižnicama za posuditi pa možda tako.

Pepilli
    27. Travanj 2020. 12:28

Ajde obiteljski odnosi su nam stvarno dobri , svi su angažirani ,i vesele se i unučicu i onom malom haharu u trbuhu ,samo međusobno moji roditelji i njegovi slabije funkcioniraju i komuniciraju što pripisujem jednostavno prerazličitim karakterima... 
    Ali što se tiče nas ili malenih ,i jedni i drugi bi dali ruku u vatru ,tu su za kaj god da treba ...

Sreća mamina

Dobrodošao

Rose1
    27. Travanj 2020. 12:29

Fluffy

Uuh, dok procitam sve vidim da se popunjava jos novih stranica. Pa cu odma napisati sta zelim a kasnije procitam zaostatke.
    Dora, drago mi je da Se Marici krvarenje povlaci, bit ce nam oni oboje velike i zdrave bebice😀 sto se tice sogora…hmmm…postoji opcija da je sebican, i da jako dobro zna traziti uslugu i savjete kad njemu treba, a kad nekom drugom treba podrska on nije tu. Medutim, mpguce i da jednostavno ne zna izraziti svoje emocije ili da ih se boji. Pa izbjegava svaki razgovor na tu temu vise nego sta je nuzno. Nije za opravdat i dalje, ali najbolje ces tu vidjeti iduce dane i kad bebe odu kuci, koliko mu je stalo zapravo. Inace ni ja nisam za povrsne odnose, i vecinu takvih sam eliminirala u zivotu. Ne znam se postavit prema nekom s velikim osmijehom i nekakvom normalnom pricom ako me nesto tisti u odnosu s tim ljudima, a druga strana se pravi da je sve ok…i jos cesto ono postavi situaciju kao…”cemu drama od nikud” ….jooj kako me to nervira. Nisam cesto ali eto imala sam takve 1,2 situacije u zivotu, a sad na vrijeme prepoznam slicne situaciju i jednostavno…Cut…iz zivota.
    Rose, muski….da je meni uci u njihov mozak na koji dan i malo se odmoriti. Neee, oni zaista nisu ni priblizno na istom levelu s nama. Ni van trudnoce, a u trudnoci im je cijelo nase stanje uma totalna nepoznanica. Jos su totalno nezainteresirani da negdje procitaju sto sve zene prozivljavaju u trudnoci i malo se educiraju o cijelom nasem stanju, nego se oslanjaju na dobru staru “sta prijatelji kazu” ..a prijatelji obicno kazu “sve su zene lude u trudnoci” 😂. Ali ajd, sve mi to prezivimo, dodu oni opet kad tad na ono da smo ipak mi u pravu, i da bez nas sami nista ne mogu pohvatat😀. Ti se samo smiri i nemoj se stresirat radi njega, nego misli na bebicu. Jesu se sad smirile kontrakcije?
    Mg- nemojte se uopce zabrinjavati toliko oko kolicine. Jedina potencijalna nuspojava vam moze biti proljev. Pa eto u tom slucaju ako to primjetite, malo pripazite. A nekakva optimalna kolicina dnevna je 365-400 mg. Sve mi uzimamo malo i vise tokom dana, posebno jer pijemo i ove trudnicke vitamine koje imaju Mg, a uzimamo ga i putem hrane.

Draga, hvala na info za Mg. 
    Jesu, danas su se smirile🙏ne, ne, oni su bas s druge planete, ne kuze, ali niti ne pokusavaju shvatiti😤bar moj...stvarno nisam neka zahtjevna osoba pa nemsm ni promjene raspolozenja, ali inace sam osjetljiva i panicarka...ma dobro, poslozila sam se i dalje💪

💙

zmya
    27. Travanj 2020. 12:30

Muz otisao u Pepco i evo ulova! Sve 62 vel, osim Mickey medica/pidjame 56. 
    https://ibb.co/dPVrqt7
    https://ibb.co/TqsLbV2
    https://ibb.co/Z6Ss8hq

Maggy_1
    27. Travanj 2020. 12:35

Pozdrav cure i hvala na čestitkama, napokon ulazimo u 8. mjesec 🥰
    Čestitke ostatku ekipice na punim tjednima, a posebno Amneris 😉
    Pčelica06 čestitam na super pregledu!
    Ah ti obiteljski odnosi, moj dragi i ja smo prije braka bili 7 godina zajedno i sve je bilo super dok nismo rekli da se ženimo, tada sam po riječima njegovog tate bila valjda najgora koju je mogao naći, svekrva se pravila mudra i samo šutila, no ja sam ih posjela i tražila da mi sve kažu u lice, a dragi je rekao ako mora birati bira mene. Od tada više nikada nisu ništa rekli protiv mene te smo u korektnim odnosima. Mog muža je njegov najbolji prijatelj otpilio mjesec dana prije vjenčanja, trebao je biti kum, jer opet ja nisam bila dobra za njega, ne moram napominjati da s tim čovjekom od tada ne komuniciramo i nikome ne fali. Neke ljude jednostavno treba maknuti iz života.
    Nama je najvažnije da smo mi sretni, sad već 15 godina zajedno i da imamo nekoliko ljudi na koje se možemo 100% osloniti o oni na nas. 

Nikita206
    27. Travanj 2020. 12:40

Zmya, ajme preslatke su stvarčice iz Pepca 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.