Nikitaisto ti je kod mene. Ko da je sve nekako oteklo i drugaciji je osjecaj. Ta alatka mi se sad cini 5 put veca nego sto je bila 🤣 a znam da trpi, al uopce on ne inicira nista iako znam da bi i bude mi nekad zao al neda mi se stvarno 🤣
Ja svog zezam da opet j*** djevicu... Pohvatali smo se u nedjelju ujutro ,nakon 3 mjeseca pauze ,tak smo bili ko tinejdžeri koji to rade prvi put 😂😂😂😂. Što mi tjedni dalje odmiču to se bolje opuštam ,i radi sebe i bebača, a jadan moj muž kad ga krenem zadirkivati ,jer znam baš bit zločesta i nafilat ga kojekakvim mislima i idejama nemre si pomoć. A ja bi tako rado i tako često, samo bih ga hvatala ko neka pohotnjača.....
Sreća mamina
Dobrodošao
Kolacic moram se osvrnuti na ovo.
Uglavnom, ako razgovor ne pomaže, lijepo mu reci da ti je dr zabranio, sačuvaj svoje živce. Ne mogu vjerovati kako muški ne mogu razumjeti neke stvari. Eto moj je takav s mojim mirovanjem, ako mu kažem da nešto napravi prožuga, ali zaista se potrudi i napravi, ali da se ja sada dignrm i uzmem usisavač u ruke on jedne riječi ne bi rekao jer jednostavno nema osjećaja.
Što se tiče sexa. Mi smo inače dvoje ljudi koji to baš vole prakticirati i od početka veze i braka (12 godina skupa) rijetko smo kada preskočili ijedan dan bez toga. Ali, jedno veliko ali, kad bih mu rekla da mi nije do toga, nikada me nije pitao zašto i sl. Već bi me samo zagrlilo. Sada smo u suši od 11.mj praktički, malo kraće zapravo i nije svejedno ni meni ni njemu ali po tome pitanju je divan. Nekidan mi je voda došla do grla i počastila sam ga s hmm... Već znate.. On bi jadan mene svaki dan ali ja ne smijem doživjeti orgazam pa mi nije toliki gušt.
Jednostavno mu reci NE, zabranjeno mi je, postoje drugi prioriteti sada. I da, trudne žene su jako napete muškarcima.
Raspisala sam se 🤦♀️
I onda ti kazes da si skoro u časne zavrsila, pa sta da mi sad mislimo ?!
Kolacic moram se osvrnuti na ovo.
Uglavnom, ako razgovor ne pomaže, lijepo mu reci da ti je dr zabranio, sačuvaj svoje živce. Ne mogu vjerovati kako muški ne mogu razumjeti neke stvari. Eto moj je takav s mojim mirovanjem, ako mu kažem da nešto napravi prožuga, ali zaista se potrudi i napravi, ali da se ja sada dignrm i uzmem usisavač u ruke on jedne riječi ne bi rekao jer jednostavno nema osjećaja.
Što se tiče sexa. Mi smo inače dvoje ljudi koji to baš vole prakticirati i od početka veze i braka (12 godina skupa) rijetko smo kada preskočili ijedan dan bez toga. Ali, jedno veliko ali, kad bih mu rekla da mi nije do toga, nikada me nije pitao zašto i sl. Već bi me samo zagrlilo. Sada smo u suši od 11.mj praktički, malo kraće zapravo i nije svejedno ni meni ni njemu ali po tome pitanju je divan. Nekidan mi je voda došla do grla i počastila sam ga s hmm… Već znate.. On bi jadan mene svaki dan ali ja ne smijem doživjeti orgazam pa mi nije toliki gušt.
Jednostavno mu reci NE, zabranjeno mi je, postoje drugi prioriteti sada. I da, trudne žene su jako napete muškarcima.
Raspisala sam se 🤦♀️
Da, mislim da cu morati lagati i izvlaciti se na zabranu od strane doktora, jer ovo vise nema smisla 😁. Hvala vam cure, bas ste divne i stvarno utjesite bez obzira sto koju od nas muci 💗
Mila da ti ne zaboravim reći. Mislim da si ti bila ono pitala prije ovog kaosa od korone za spremanje krvi iz pupkovine. Uglavnom obzirom da vi imate već jedno dijete to bi vam bilo zbilja super napraviti, jer jedno dijete može pomoći drugome i obrnuto. A djete koje je recimo nedaj Bože bolesno ne može pomoći sebi, tako su nam rekli na Rebru, da krv iz pupkovine nije primarna metoda liječenja kod recimo hematoloških bolesti. No svakako nazovite u raspitate se. Mi smo jedva nekako došli do ovog djeteta i rekli su nam da u našem slučaju to baš nema smisla nekog, nego samo kod minimalno dvoje djece ima smisla.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Nekoliko puta sam krenila.pisati pa me stalno netko ili nesto prekida, uf...
Bebac 🤗😘 zao mi je zbog situacije i odnosa sa sestrom, taj odnos koji bi trebao biti kao najprirodniji i najblizi u vecini slucajeva ispada najkompliciraniji. Zao mi je jer osjetim da nekako patis tim vise sto si bas topla i otvorena osoba, bas je tuzno da ona toliko pati za paznjom... Sto se tice robice, preslatko je sve 🥰
Kolacic da, bas nezgodna situacija. Ako je trudnoca uredna seks nije nikakva spona ali svaki iole normalan ginekolog ce reci da se ipak treba pristupiti s oprezom i mrvicu prorijediti. Nekoliko puta dnevno nije bas preporucljivo jer moze izazvati kontrakcije kojih mozda dotad nije bilo, sukrvicu a o bakterijskim upalama da ne govorim. Lijepo je da si mu sad seksi i napeta ali trebas ga posjesti i objasniti mu da je flora tvoje rodnice sada jako osjetljiva i podlozna promjenama, hematomima i tko zna cemu sve ne...
Rose uf, ako ista mrzim to su nenajavljene posjete a koje se uglavnom dogadjaju dok mi je stan ko svinjac a ja ko klosarka. I da, muski rod je totalno s Marsa 🙄 Nemoj se sekirati mila moja lijepa 😘
Pcelice meni ti je posteljica polozena tako kao tebi, to je sve ok 🙂
Zmya bome ti je muz legenda, ja ne mogu uopce zamisliti mog kako kopa tamo i trazi brojeve 56 i 62, taj sebi nije u stanju kupiti jaknu ili hlace, to su mjeseci pripreme i promisljanja 🙄🙄
Mokvica ja sam se odlucila za Cameleon jer se kosara pretvara u kisobran kolica i znam.da su dosta hvaljena, jest da kostaju ko suho zlato al eto na kraju se jos moji ponudili da caste pa super ispalo!
Ja se manje vise spremila, propusnice spremne! Malo sam se isforairala ova dva tri dana pa me kad legnem sve zivo boli, i ledja i trtica i kukovi...
Odnosi s obitelji imam stariju sestru, totalne suprotnosti ali jedna za deugu uvijek tu. Ja obozavam njenog sina (ima vec 19 god) a ona mog, sva je sretna jer stizemo, svaki dan se cujemo. Imam i super roditelje, imaju zdrav i normalan brak, vrlo su brizni i tolerantni i uvijek su nas odgajali i usmjeravali na pravdu, samostalnost, da postujemo druge, razlicitosti, homoseksualce, razlicite vjere, rase... Uvijek tu za mene i sestru, stvarno sam blagoslovljena obitelji ❤
Kolacic ma joj ti muski, ja ne kuzim kako nas ni malo ne pokusavaju razumijeti pogotovo ako si s njim razgovarala. Mi nismo imali odnose otkad sam ostala trudna, ja sam mpo trudnica i odmah sam rekla da ne dolazi u obzir i iskreno, briga me za njega, njegove zelje i potrebe...bebica je vaznija od njega...a u tvom slucaju trebao bi uvaziti kako se ti osjecas, ali puno bi oni toga trebali pa ili ne kuze ili su si oni najvazniji. Uglavnom, nemoj na silu, nemoj nikako jer se zivciras i samo si stetis
Bebac stvarno je sve preslatko❤joj, cure bas vam zavidim sto ste bile danas u shopingicu
Zuza i js samo lezim i bas je tesko kad stslno nekome moras davati upute, meni moji dolaze pomoci jer decko jako puno radi, za sada od doma, ali od dr.tj ide u firmu
Pepco je odlican za bebice, moje i najkompliciranije prijateljice tamo kupuju, super je pamuk
Zuza, Rio i mene toga strah, da ce sveki stalno biti tu
Mrvicak tako i moj, 100put mu moram reci, napravi, ali mu sve tlaka, komentira kako ustajem ko morž s kauca i takve stvari...a da ja uzmem usisavac isto neni a rekao, ljuti me to jako...uh, necu o tome vise ni misliti jer se nazivciram
💙
I onda ti kazes da si skoro u časne zavrsila, pa sta da mi sad mislimo ?!
Živila bi frustrirana ciloga života.. ošla sam si u dućan po Kontiki da ne mislim na Kondiki 😂😂😂😂😅
Sreća mamina
Dobrodošao
Htjela bih se jos osvrnuti na nase snaznije polovice 😁. Znaci cure moje drage, koliko god nam nasi decki, partneri i muzevi bili dobri, obrazovani, inteligentni itd.oni po pitanju trudnoce uopce nisu na nasoj valnoj duljini. Citam sve vase poruke u zadnja dva dana i primjetila sam toliko razlicite situacije di su vas muski povrijedili. Znam da dosta vas ima jedan jako dug period "suse" sto se seksualnih odnosa tice, ali mi prakticiramo to i dalje. Sada nekako u umanjenom obujmu, ali svejedno par puta tjedno, a ponekad i par puta na dan. Ono sto je mene ovaj vikend toliko pogodilo, da sam doslovno 15 minuta plakala i nisam mogla doci k sebi, je cinjenica da on uopce ne razumije kako meni nekad jednostavno NIJE DO SEKSA. Ako se zalim da se ne osjecam najbolje, da me probada u podrucju di je beba ili da se osjecam slabo…onda je to tako i u tom trenu najmanje zelim cuti pitanje da li imam volje za oralan sex, njegovu potvrdu koliko sam mu sexy ili kako ga moje tjelo napaljuje. Stvarno sam sretna da je tako i imponira mi to. Ali daj shvati da ne mogu hopa cupa svaku noc ili cak nekoliko puta na dan…jednostavno mi ne pase!
Upravo to tipkam, mi smo na tipa jednom u tri tjedna, ne mogu brate više, treba mi welness nakon😁😁
Jeste iskomunicirali na kraju, što on kaze na sve?
Sortiraj odgovore
Najstariji