Kaktusica ma bit ce ti lijepo s tvojima, imat ces pomoc, znam da ce ti muzic jako faliti, ali ima takav posao da se nazalost slabo i vidite(zbog korone)
Odmori malo, ne forsiraj se
Curly me jako brine i stalno mislim o njoj
💙
Kolacicnas ti to uopce ne udaljava. Opcenito od pocetka trudnoce nismo oboje bas nesto za taj dio + jedno vrijeme smo i zabranu imali. Nekako smo se navikli biti bez toga dok je beba unutra.
Žuža da znas da me uzasno strah toga. Ne zivimo u istom kucanstvu, cak ni u istoj kuci ali dijelimo dvoriste. Uzasno se bojim da kad rodim da ce mi svaki dan visit u kuci i htjeti pomoci, biti oko bebe itd. Lagano me vec napad panike lovi zbog toga i nije mi niti malo drago. Sto kazes, prema svojoj mami mogu i bezobrazna biti, ali prema njegovoj ipak ne mogu. Jednostavno ju ne zelim svaki dan u kuci i oko bebe. Ja sam tip osobe koji jako voli i cijeni svoj mir. Ako trebam pomoc onda cu ju traziti, bilo od nje ili moje mame ili nekog treceg. Bas me strah da ce stalno navaljivati oko bebe i sa 26492 svojih kreativnih prica i savjeta kako je bilo prije 30god kad je ona zadnji put rodila itd. Bojim se da ne eksplodiram i morat cu svakako s muzem o tom popricati prije nego se beba rodi.
To definitivno.
Ja sam svom rekla da nosim,rađam,dojim....e bome on može obitelj onda hendlati😅
Mi smo od početka prema jednima i drugima vrlo jasni, a pogotovo s tim:
One (obe mame): Kad ste se vi rodili bile su krpene pelene.
Ja: Super, ja necu.
One : Dobro, vi ste valjda najpametniji za svoje dijete, ali i mi nesto valjda znamo. Vidit ce te vi još.
I onda ti moj supermen upada, sreže to i mir.
Nema druge, inače ode sve u pm.
Kolacic mi smo isto prije non stop, i sex u trudnoci mi je fantastican 😁😁 Ali eto mene su uhvatile kontrakcije bas nakon sexa i orgazma negdje u 28.tjednu, pa na pregledu rekli da se pocela malo otvarati sad strogo mirovanje... Tako da slusaj svoje tijelo, ako ti nije do nicega nije ti do nicega, razumjeti ce on. Kad ti bude sve ce se nadoknaditi ❤️
Mila jeste li spremili kod ovog djeteta krv iz pupkovine? Sin ako se dobro sjećam? Ova beba koju sada čekate ako joj spremite krv može pomoći vašem starijem sinu nedaj Bože nikada da bude potrebno. A ako vam sin recimo nema spremljeno onda on ne može pomoći vašoj bebi koju čekate ponavljam nedaj Bože da ikad dođe do toga. Tako to ide. Ja sam se iznenadila. Ja sam mislila da se to samo spremi i iskoristi kako treba. Očito nije tako. 🤷♀️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Mila jeste li spremili kod ovog djeteta krv iz pupkovine? Sin ako se dobro sjećam? Ova beba koju sada čekate ako joj spremite krv može pomoći vašem starijem sinu nedaj Bože nikada da bude potrebno. A ako vam sin recimo nema spremljeno onda on ne može pomoći vašoj bebi koju čekate ponavljam nedaj Bože da ikad dođe do toga. Tako to ide. Ja sam se iznenadila. Ja sam mislila da se to samo spremi i iskoristi kako treba. Očito nije tako. 🤷♀️
Znaš li možda može li se spremiti i unatoč ovoj korona situaciji?
Doduše, mi nismo planirali privatno već u javnu banku, ali svakako...
Pepillisvaka tebi cast 🤣 meni to trenutno ne igra ulogu, a i dalje se svaki dan i grlimo i mazimo i sve. Ne mogu zamisliti dan da se ne izgrlimo i ne izljubimo, da si ne kazemo laku noc i obavezno pusa na spavanju i takve stvari. Od pocetka tako funkcioniramo i evo vec 6god tak..
Da ne ispalo da sam neki perverznjak i da samo na seks mislim ,moj muž i ja smo fizički jako bliski ne samo zato što smo skupa izgubili/razmijenili nevinost nego i jer tako funkcioniramo, to je naš jezik ljubavi. Jednostavno izražavam ljubav tako da ga izgrlim ,pogladim po kosi, pomazim po obrazu ,izljubim, često kažem volim te.... možda ga i živcira što ga promrsim po kosi ili dragam po obrazu ,al mislim da mu je drago što zna da ga držim ko kap vode na dlanu. Uvijek nastojim udovoljiti mu (neseksualno a seksualno prema dopuštenju dr. i mogućnostima),jer volim kad je sretan, ali drago mi je da i on uzvraća jednakom nježnošću i ima razumijevanja kad zna da moram mirovati i da baš i ne prakticiramo neke stvari zbog dobrobiti bebice i mene...
Najdraže su mi puse koje dobijem ujutro kad ide na posao , onako skrovite i nježne, a ja se pretvaram da spavam dok se zapravo iznutra toplim od radosti što sam u životu zaslužila takvog čovjeka...
Sreća mamina
Dobrodošao
Kolacic ja kad citam sto pises, dode mi da svog natucem...Nama odnosi nisu preporucljivi i ok, drzimo se toga. Prvi put u zivotu mi to narocito ne fali, inace sam uvijek bila aktivna i to mi je stvarno bila bitna stavka. Ali ja sam znala krenuti dolje, i on me u 90 posto slucajeva prekine. Nece cak ni to. Ponasa se prema meni kao da sam sveta krava. Kad ga pitam zasto nece, samo kaze onako jadno: nemoj, beba (wtf).
Cestitam cure na punim tjednima i sretno na pregledima!
Dora bas je lijepo procitati ovaj niz lijepih vijesti od vas iz bolnice i vjerujem da ce se tako i dalje nastaviti, jaka zena, jaka djecica ❤
Rose ja vjerujem da muz nije imao losu namjeru samo se nije organizirao kako treba u tom trenutku ali slazem se s tobom da te trebao barem obavijestiti prije, i ja bi pop.....a.
Zmya super izgledas! Robica je preslatka..
Nikita da lijepo je tamo, jedan dan kada ne budete imali ideja di ici odite djir, mozes i s autom do mora, nisu ni tvrdjave daleko ne trebas puno hodati.
Pcelice cestitam na dobrom pregledu 😊
Pepilli 😂
Nama su odnosi zabranjeni zbog niske posteljice, mada je on od pocetka u strahu da nebi nesto krivo napravio i naskodio bebi, a ovi drugi obiteljski odnosi..ma ima tu svega..i dobrog i loseg..kao i svugdje ocito.
Ja sam jucer prvi put probala taj cuveni linolada quatro i razocarala se, ocito sam imala prevelika ocekivanja od njega. Bas bezveze.
Cestitam cure na punim tjednima i sretno na pregledima!
Dora bas je lijepo procitati ovaj niz lijepih vijesti od vas iz bolnice i vjerujem da ce se tako i dalje nastaviti, jaka zena, jaka djecica ❤
Rose ja vjerujem da muz nije imao losu namjeru samo se nije organizirao kako treba u tom trenutku ali slazem se s tobom da te trebao barem obavijestiti prije, i ja bi pop…..a.
Zmya super izgledas! Robica je preslatka..
Nikita da lijepo je tamo, jedan dan kada ne budete imali ideja di ici odite djir, mozes i s autom do mora, nisu ni tvrdjave daleko ne trebas puno hodati.
Pcelice cestitam na dobrom pregledu 😊
Pepilli 😂
Nama su odnosi zabranjeni zbog niske posteljice, mada je on od pocetka u strahu da nebi nesto krivo napravio i naskodio bebi, a ovi drugi obiteljski odnosi..ma ima tu svega..i dobrog i loseg..kao i svugdje ocito.
Ja sam jucer prvi put probala taj cuveni linolada quatro i razocarala se, ocito sam imala prevelika ocekivanja od njega. Bas bezveze.
Ne brini, meni isto nista posebno...ali opet, ja nisam tip za slatko tako da mozda i nisam mjerodavna😅🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji