Dobro jutro svima!
Cestitke na punim tjednima i sretno na pregledima danas!Dora drago mi je da bebice lijepo napredujuZa muzevog brata, znam da ti nije svejedno no mozda se jednostavno ne snalazi u takvim situacijama. U svakom slucaju, ne gubi svoju energiju na bespotrebno zivciranje, radije usmjeri svoje misli na Ivicu i Maricu. Doktor - ne znam stvarno sto bi rekla.
Rose ne uzrujavaj se, ocito nije dragi dobro promislio, ali sigurna sam da nije mislio nista lose.
Ovo mi je prva trudnoca i nemam pojma o predradaonama i radaonama, nekako cu se snaci, barem se nadam.
Sto se tice magnezija, ja uzimam 2x400g u prahu, ujutro jedan, a navecer prije spavanja jos jedan pogotovo ako osjetim da me bas misici bole. Znalo mi se dogoditi da navecer ne popijem pa me onda po noci sve boli i moram se ustati i popiti ga.
Sto se tice peglanja robice za bebu…Jel peglate i iznutra i izvana? Ili samo iznutra? Ili kako vec ide s peglanjem robice za bebe? Cure koje vec imate djece mozda cete me bolje uputiti.
Drago mi je da ste sve dobro. Odmarajte koliko mozete 😉
Ja peglam samo izvanka. Točnije na kojoj je strani Osušeno. Većinom sušim na obrnutoj strani zbog sunca. Imam parnu postaju i to ide brzo, a i robica je oprana. Mislim da nema potrebe s obje strane.
Mg hvala cure na odgovorima, zato sam i pitala jer i ja pijem zbog kontrakcija...ali OK ionako cu uskoro prestati cca 2 tjedna mislim pa onda konacno datulje bas im se veselim
Peglanje ja ne peglam, ni nase ni za bebaca 😁
Zaboravila sam u prošlom postu..
Bebac i Zmya čestitke na punim tjednima! 🎉🎊
Htjela sam pitati mame koje su već rodile za savjet. Zadnjih dva dana čitam po različitim grupama savjete za kupnju kolica i većina savjetuje da se ne ulaže u skupa kolica 3u1/2u1 jer se brzo svi prebacuju na kišobran kolica koja su puno praktičnija i sad više uopće ne znam što kupiti. Kupili smo Cybex cloud q jaje i sad još trebamo kolica 2u1. Neka dolaze posebno sa košarom i posebno sa sportskim sjedištem, a kod drugih piše da sportsko sjedište ide u nulti položaj i služi kao košara. Koja je po vama bolje uzeti? Ima li tu uopće kakve razlike?
Mg hvala cure na odgovorima, zato sam i pitala jer i ja pijem zbog kontrakcija…ali OK ionako cu uskoro prestati cca 2 tjedna mislim pa onda konacno datulje bas im se veselim
Peglanje ja ne peglam, ni nase ni za bebaca 😁
Ni mi ne peglamo(više) . Tj robicu lijepo objesimo i pri slaganju poravnam rukama i složim. Ako je baš neki ljepši komad robe i od takve tkanine kaj se jako zgužva peglamo, al to je rijetko....Baka bi me ubila da ovo pročita , žena i gaće prepegla 😂
Sreća mamina
Dobrodošao
Htjela sam pitati mame koje su već rodile za savjet. Zadnjih dva dana čitam po različitim grupama savjete za kupnju kolica i većina savjetuje da se ne ulaže u skupa kolica 3u1/2u1 jer se brzo svi prebacuju na kišobran kolica koja su puno praktičnija i sad više uopće ne znam što kupiti. Kupili smo Cybex cloud q jaje i sad još trebamo kolica 2u1. Neka dolaze posebno sa košarom i posebno sa sportskim sjedištem, a kod drugih piše da sportsko sjedište ide u nulti položaj i služi kao košara. Koja je po vama bolje uzeti? Ima li tu uopće kakve razlike?
Dali si u onoj grupi savjeti, prodaja kolica na fejsu?
Tamo imas tate mate za kolica.
Ja sam osobno i za prvog i sad kupila 3u1. Mada ova peg perego su avion naspram prvih, pogotovo jaje koje je savrseno.
Za nulti polozaj bez kosare neznam. Opet treba kupiti umetak jer je taj dio tvrdji i nisu zasticeni bas od vjetra.
Ima svakavih pa najbolje da tamo pogledas, dobiti ces najbolji savjet 😊 mi smo kisobran kolica kupili kad je imao 2,5 da imamo kad smo negdje da spava u njima. Evo sa 5 godina je spavao u njima za valentinovo😊 on je dijete koje bi na podu spavalo da mora kad mu se spava 😂
Jutrooo! 😘
Dana fotkice su prekrasne! Trebala sam potražiti muža negdje na Jadranu.. 😜 Moj jedva tjedan dana izdrži preko ljeta na moru, a ja sam jedna od onih koji plaču kad idu kući. 🙈😁
Zmyati si stvarno tip top trudnica! 👌I balkon si lijepo sredila. 🤗
Zaraa poznato mi je to 😂 Zna udarati po 10-ak minuta bez prestanka, ali jesam uključila kameru zatišje. Isto je i kad mi netko stavi ruku na trbuh; miruje ko bubica, jesu maknuli ruku - tuuluuuum. 😁
Dora što se tiče muževog brata, ne želim da ispadne da ga branim, ali slažem se s Pepili, možda je krivo protumačeno ili je jednostavno stvar u tome što je muško i ako već nema djece (a po opisu sam skužila da je to mlađi dečko) vjerojatno nema percepciju o tome što uopće znači roditi dosta prije termina pa ti nije ni znao što pametno reći ili te pitati. A doktor…pa to je neka žešća zbunjola. Drago mi je da je nalaz sterilan, no možda da ipak pitaš drugog doktora za mišljenje, moguće da će imati barem neku pretpostavku zbog koje je moglo doći do puknuća. Za curku se ne sjećam da sam pročitala za krvarenje na mozgiću, možda sam zaboravila, ali jako mi je drago što se povuklo. Zapravo, svaku dobru vijest od tebe vezanu za vas troje mi je neizmjerno drago pročitati. ♥️♥️
Selena baš sam neki dan razmišljala je li moguće da je toliko volim, a još je nikad nisam ni vidjela/dotaknula. I sva ta briga za biće koje niti ne poznaješ- nevjerojatno, a posebno istovremeno. ♥️
Rose, slažem se s Vucicom i Mrvičak, muški neke stvari ne razumiju niti imaju osjećaj za njih, a i mi smo sada puno osjetljivije pa lako dođe do nesuglasica. Da si vidjela kako sam se ja jučer naživcirala i napravila dramu zbog obične zelene salate 🙈🙈🙈 (neću vam ni pisati jer sad ni sama ne mogu vjerovati da sam tako reagirala, ah ti hormoni…). A i budi optimistična, uvijek se sjetim one "kako zračiš, tako privlačiš", sve će biti ok. 😘
Hahahhaha kao ja za usisavac 😂😂😂 toliko da sam mu rekla da je budala ahaha. A danas sav je neki njezan od jutra, mazio trbuh, mene, cak ljubnuo 😂😂
Danas ja razmisljam e pa razbi ga, placamo ga jos godinu dana, pa ces ljepo kupit novi a nismo ni ovog otplatili, vec kad neces slusat 😂😂😂
Bebac pa da, kad malo bolje razmisliš vidiš da se nema smisla živcirati, ali taj tren...uf! 😂😂
Dorabome si se raspisala😁za sogia nezz sto bi ti rekla. Nedavno sam pisala da sestra od mog muza niti ne pita za bebu. Reakcija na trudnocu je bila blago receno ocaj teski. Kad to usporedim s mojim kolegama na poslu koji su skakali od srece i odma slavili, zao mi je da familija tako reagira. Neki dan je starce pitala sto da nam kupi🤷🏻♀️ok, pitala je, sl mogla je i svog brata nazvat pa pitati. Doktora necu niti komentirati. Mene takve stvari izbace iz takta i na zalost imam dugu jezicinu pa ne ostanem duzna nikada i onda ispadnem bezobrazna. Drago mi je da Ivica i Marica napreduju. Nadam se da ce Marici kisik ipak pomoci pa da nece morati na transfuziju. Super da je krvarenje sto se mozgica tice stabilizirano, to je odlicna vijest i sigurna sam da ce i ovo drugo nestati😁😁znam da je mozda glupo i rano za pitati, al ja ne znam te stvari i nemam kog drugog pitati. Kada se ide doma kad se bebe tako ranije rode? Koji su kriteriji za njih jel znas? (Islo je odvojeno jer mi je pre dugacak komentar bio)
Tako i meni.
Ona je rodila znaci prije malo vise od godinu dana, mislim nije iskreno ni da sam ja nesto luda od javljanja al bi svako malo e jesi dobro kako ti kako trudnocu podnosis kad imas pregled ovo ono - od nje ni njenog dragog nisam cula cestitam niti jednom dobila poruku kako si. Tu neku komunikaciju preko muza odrzava, ipak su brat i sestra, al nije jednom evo pitala kako si. To me u pocetku smetalo, al s druge strane, nije da ovisim o toj paznji u zivotu. Davno sam odrezala odnose koji su toksicni, ove povrsne ne dozivljavam i ne uzrujavam se oko njih. Sa nekolicinom ljudi komuniciram, imam svoje drage ljude i trosim energiju na ono sto smatram vrijednim, a ovo drugo, POGOTOVO ako me netko ranije povrijedio necim, to je takav cut da tesko da ce ikad nazad se vratit. Tako da, okruzujem se ljudima i energijama koji su meni ugodni i to mi je dragocjeno.
Lavice su plemenite, al i zafrkane!
Btw, kod nas se otvorio Pepco i Jysk. Mene nekako strah ici jer mislim da ce opci kaos biti u trgovinama 🤣
Ja moram u jysk po ormar 🤦♀️ jer ako cekam dostavu prije cu roditi nego sta ce nam doc ahaha
A za pepco cu samo proc ispred da vidim do kud je red ahahah
Ja sam osobno i za prvog i sad kupila 3u1. Mada ova peg perego su avion naspram prvih, pogotovo jaje koje je savrseno.
Za nulti polozaj bez kosare neznam. Opet treba kupiti umetak jer je taj dio tvrdji i nisu zasticeni bas od vjetra.
Ima svakavih pa najbolje da tamo pogledas, dobiti ces najbolji savjet 😊 mi smo kisobran kolica kupili kad je imao 2,5 da imamo kad smo negdje da spava u njima. Evo sa 5 godina je spavao u njima za valentinovo😊 on je dijete koje bi na podu spavalo da mora kad mu se spava 😂
Jesam, baš sam neki dan vidjela ovdje preporuku za tu grupu ( možda si je čak i ti preporučila, ne sjećam se više) pa sam čituckala što kažu, ali sam htjela čuti i od vas što mislite. Onda možda bolje neka posebno sa košarom. Hvala ti 😘
Jesam, baš sam neki dan vidjela ovdje preporuku za tu grupu ( možda si je čak i ti preporučila, ne sjećam se više) pa sam čituckala što kažu, ali sam htjela čuti i od vas što mislite. Onda možda bolje neka posebno sa košarom. Hvala ti 😘
Meni osobno je korasa kosara, napravljena za novorodjencad.
I kad si kuci ili kod nekog uzmes je bebac spava u njoj a ne moras cijela kolica imati.
Mi smo dugo koristili kosaru sigurno 4-5 mj pa onda nesto minimalno jaje za setnje i onda sportski dio sa 6 mj. A sad cu sportski moci malo ranije jer su kolica puno manja pa tako i sportski dio. A ide do nule
Sortiraj odgovore
Najstariji