Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    20. Travanj 2020. 11:07

Mocho baš ste slatki! 💕 I momentalno ti je daleko najbolje biti na selu! Uživajte! 😍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

yvette
    20. Travanj 2020. 11:16

Rose ja sam kupila Babysense 7, ali ima i ovaj angel care sto je Ely spominjala. Ti si bila nekoliko stranica prije spominjala da ti se prijateljima to dogodilo da je beba imala neki problem s disanjem? Kako sam citala zaostatke tako sam i to negdje procitala ali nisam bila sigurna tko je pisao...
    Zuza evo slika https://ibb.co/GJ1jNGq 
    Kupila sam ga u Ljekarni SDŽ.
    Vrapcic posluzit ce da budem manje luda i da ne ulazim preko dana djetetu u sobu svako 10 min kao i da se po noci ne ustajem svaki cas. Mene stvarno nekad uhvati panika pa se ponasam kao da imam OKP. Primjera radi, u svekrve imamo plin i opsjednuta sam, nekoliko puta dnevno idem gledati jeli zatvoren ventil i po noci se dizem pa zaboravim jesam li provjerila ili ne pa opet 🤪
    Fenjer nakon sto mi svi budu obisli 🍑 kao da je kolodvor, mislim da mi bretele nece biti problem 😂 
    Dora ajme ja sam se tako rastopila kada si nju opisala da te podsjetila na tebe kad se naljutis 🥰🥰🥰

mimoza
    20. Travanj 2020. 11:29

Ma divni su vam trbuscici 🤗 kad pomislim jos koliko ce to rasti 😰 a sad vec mislimo da su ogromni.
    Sad kad Dora rece “sigurno su nase bebe”, imam jedno glupo “pitanje” za cure s ivf i icsi. Ja muzu cesto govorim sta cemo ako nam se crno dijete rodi ili neki kinez 😂 kako cemo objasniti porodici da ga nisam varala haha Sta ako su nam u bolnici zamijenili celije haha Ojj Boze 😱😬😂😂 Sreca pa smo onaj 5D ultrazvuk uradili, pa smo vidjeli da beba ima moje usi, ali ko je otac 😂😂

Vrapčić123
    20. Travanj 2020. 11:32

Yvette kužimo se totalno, ja ti nisam htjela doma štednjak na plin nego kupili indukcijsku ploču jer se bojim plina. 🤦‍♀️ A tek pegla, to su specijalne mjere provjere jesam li ju isključila, a uvijek je isključim. 🤦‍♀️

yvette
    20. Travanj 2020. 11:38

Mimoza drago mi je da nisam jedina 😂😂 Mislila sam da to samo meni pada na pamet i jos nisam nikom takvo nesto spomenila...nasa beba na slikama s uzv jos ne slici ni na koga, eventualno nos izgleda kao moj. Muz se stalno zeza na tu temu, a ja se ljutim. Ali da , sto puta mi je proslo kroz glavu sto ako su zamijenili ili sto ako su pomijesali genetski materijal moj+tudi ili muzev+tudi.
    Takve stvari se u svijetu dogadaju tako rijetko da je zanemarivo s obzirom na broj postupaka. A osim toga ne treba dnk jer skuzis da vasa krvna grupa daje samo odredene kombinacije. Znaci ako nasa beba bude B krvna grupa u problemu smo. 😂 Da znas da sam razmisljala sto bih ucinila da ispadne da nije moje/njegovo/nase i ne znam... to su sve ludi scenariji svakako. Brrr

Vrapčić123
    20. Travanj 2020. 11:42

Svea baš ti je nekako lijep okruglasti trbuh, baš lijep!🥰
    Mimoza joj znam jednu ludu priču. Istinitu, mama gledala davno dokumentarnac neki. Uglavnom neka žena rodila crno dijete i muž naravno poludio, prirodno ostala trudna, nikakav MPO. I uglavnom ona tvrdila sirotica da ga nije varala nikada, on tražio rastavu braka, čak nije htio dnk test raditi jer joj nije uopće vjerovao. I ispalo na kraju da ga žena na kraju nije varala i da je zbilja dijete njihovo, naime vrlo vrlo rijetko, ali djeca povuku tako tamniji pigment ako je bilo drugih rasa u familiji. Tako je ta beba povukla od pravog pra djeda, u konačnici je pra baka priznala da je varala svog muža, njezinih pra djeda sa nekim vojnikom i djeca se rodila ful normalne puti, svijetle puti pa odlučila nikad ne priznati. Na kraju je priznala da se ovi ne rastanu zbog nje. Al se pra baka na kraju rastala. 😂😂😂 A svi ostali svijetle puti u obitelji osim te bebe. 🙄😂😁

mimoza
    20. Travanj 2020. 11:43

Yvette ma ja mislim danima da li da to spomenem ili ne, ali reko mislit ce cure da sam luda 😬 Nije da je nemoguce, a ovdje jos ima toliko razlicitih rasa i nacija, da moze biti dijete potpuno drugacije od nas 😰 
    Poznavajuci nas mentalitet i da malog kineza rodim, odmah bi moja svekrva rekla da je isti moj muz 😂 samo da nije na mene haha
    Moramo se cuti ovdje poslije poroda, da vidimo cija su djeca 😂😂

kaktusica
    20. Travanj 2020. 11:44

E jesi nakeljila tog prascica preko lica, bleso jedna 🤣🤣 A bas ti je krasan trbuh 🥰
    Rio, Mocho da, bas su nam slicni trbusi, super izgledate zene,bas ste vitke i zgodne, top 😍😍
    Mrvicak bas mi je zao da te boli, znam da je tesko izbjegavati te neke polozaje, ja nastojim samo skuhati sto jednostavniji rucak ali i dok to napravim stoput se sagnem, pridignem, ukosim... Ajde neka su se makar kontrakcije smirile 😊
    Yvette i Vrapcic i ja se grozim plina. Mi kad god idemo u Zg ideno u apartman kod jedne zene koju znamo iz Du, stan je odlican, u mojoj omiljenoj starojTresnjevci ali taj plin... ja se toga tako nenormalno bojim. Kod nas nema gradske plinare a doma mi je sve na struju, od kuhanja imam indukciju, bojler, grijanje...
    Bebac odlicne su i spavacice i podjama,bas se vidi da su mekane... Ici cu pogledati Bonprix, samo gledam sto cu naruciti, uzas.

kaktusica
    20. Travanj 2020. 11:46

Svea onaj prvi komentar iz mog posta je za tebe 🥰

yvette
    20. Travanj 2020. 11:50

Vrapčić123

Yvette kužimo se totalno, ja ti nisam htjela doma štednjak na plin nego kupili indukcijsku ploču jer se bojim plina. 🤦‍♀️ A tek pegla, to su specijalne mjere provjere jesam li ju isključila, a uvijek je isključim. 🤦‍♀️

Ni ni necemo imati u svom stanu plin kad renoviramo. Sto se pegle tice. Dok smo bili u njemu sam jednom slala muza da se vraca kuci po najvecoj guzvi kuci jer sam bila uvjerena da sam je ostavila upaljenom nakon sto sam otisla na ispit. Ali ajde nisam. Muz mi je oprostio jer sam bila pod tremom. Prosle godine kad smo bili na jednom otoku sam se sjetila u subotu, dan nakon sto smo dosli, da mozda nisam ugasila aparat za komarce, nagovarala sam ga da se vratimo doma. Rekao je da ga briga neka se sve zapali jer me nije shvacao ozbiljno. U ponedjeljak smo dosli kuci i stvarno je onaj plasticni aparat bio ukljucen cijeli vikend. Malo se cula plastika. Nisam spavala cijeli vikend normalno. A na poslu kad se dogodilo da idem zadnja i zakljucavam sam dosla do toga da bih sve sto sam iskljucila obavezno poslikala mobom tako da se ne mislim kasnije.😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.