Nemam puno za lovit, 3 str. Mi oko 4 stigli na rođendan. Fuj te primitivke. Nemaš kvalitetno mlijeko. Moraš dohranjivat. Slaba je beba. Svekrvina sestra.
Stala sam kod Ellie, brzo nam ozdravi
Hele meni ćevapi bez luka
Abies dobro kazes primitivci😤moja svekrva je izjavila ,kaže neću se miješati,ali da ti milko nije "vodno",kad mala dobiva 700 mjesečno,prvi mjesec je dobila 900 i to joj je bilo samo??kao lana i luka si dobivali puno više,samo sam joj rekla da su mi njene izjave pre smiješne,i onako sarkasticno dodala da ona ipak zna najbolje kakvo je moje mljeko,ipak ima iskustva- jer je svog sina dojila punih 0 dana a ja svojih dvoje 4.6 godine ...
Ne razumim te ljude,ali dobro,na jedno uđe na drugo izađe...
Abies a bas su primitivke. Oni i njihovi zakljuci slaba je beba aaa! Nek ti na jedmo uđe na drugo izađe...
L&L&R nek si se ti odvazila 👍😎😎
A ima nas kao sluzbeno sto smo proljetne bebe al ljeto u srcu hehe
I ja se kladim da nas nitko ne čita. Lipo sam danas rekla da ako nas tko čita nek nam se pridruzi poslusale bi me ženice da postoje 😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Samo 900g? Haha a i tvoja sveki je biser vidim
I mrzim tu recenicu kao necu se miješat ALI....
Ono zadrži svoje misljenje za sebe
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Abies joj strasno to slusat
Sanjarka evo ja pijem pivicu v drugu bezalkoholnu al bas mi pase 👍🏻 da kolica hhahha kupit cemo druge kotace ipak, nemogu s ovim baratat 😕😕
Bellar trebala bi bit udobna imaju neku certifikaciju hehe al kad su svekrva i svekar kupovali trebala sam ipak izabrat stokke al ne , ja ocu ova haha
Uspavljivanje na rukama i po pola sata sad sam je Prebacila u neku ljuljacku al to tek pali kad se vec izmori 😬
A dobro ugolina ioak si trekkie heheh 👍🏻👍🏻
Ko ima instagram ajd da vas malo pratim 😬😬😬
Znaci bolje smo neg proljetnice hahaha yeeey
Kolkolo ma joj kolko god da se umore ili narade ipak mogu rec ajd jedan dan cu odspavat cijeli a kod nas nema mozda tek kad krenu u skolu hehe tak da prica gluposti doticna 😬😬
Sortiraj odgovore
Najstariji