🐠🦀LJETNE BEBE ‘24.🐳🐟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Srculence3

Broj poruka: 511

Prijavi adminu

Ivonica slažem se sa svime rečenim, ti si mama i ti si ta koja ce se nedaj bože boriti s nekom prehladom ili virusom. Ja mislim da se tu treba odmah postaviti. Ja kažem na ljubazan način ali vecinom svi izbjegavaju. Ja cak naglasim i ako slikaju da ne postavljaju slike na drustvene mreze. Moje dijete je u pitanju, i ne ustrucavam se.
    Babyboy ja kupam svoju obavezno svaku vecer, jer mi popapi iza toga i zaspe ko top. Inace pokora za zaspati. Da nije toga, kupala mi ju 2 puta max tjedno.🤷‍♀️

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

ElisaDay.

Broj poruka: 460

Prijavi adminu

Purple ja sam za grupu, šaljem broj na mail :)

korni

Broj poruka: 1926

Prijavi adminu

ElisaDay.

Purple ja sam za grupu, šaljem broj na mail :)

I ja poslala 🙂

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

katy_kaya

Broj poruka: 169

Prijavi adminu

Šaljem 🤍

PBTAB

Broj poruka: 1147

Prijavi adminu

Poslala br.🩵

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

• Sreća2012

Broj poruka: 209

Prijavi adminu

Jel koja od vas ima iskustva s toplomjerom od philips aventa iz onog paketica kao gdje su i skarice, pumpica na nos itdd
    Naime on mi maloj u guzi mjeri sad 37,9 a ona mi se uopce ne cini vruca toliko, a onaj sto se mjeri na celu joj mjeri 36,9 i prije mi se to cini tocno ako se ne varam..
    Koje vi za guzu koristite

• babyboy

Broj poruka: 258

Prijavi adminu

Sreća2012

Jel koja od vas ima iskustva s toplomjerom od philips aventa iz onog paketica kao gdje su i skarice, pumpica na nos itdd
    Naime on mi maloj u guzi mjeri sad 37,9 a ona mi se uopce ne cini vruca toliko, a onaj sto se mjeri na celu joj mjeri 36,9 i prije mi se to cini tocno ako se ne varam..
    Koje vi za guzu koristite

Nemam iskustva sa njim ali u guzi kad se mjeri je do 37,5 normalna temperatura

• sparkle212

Broj poruka: 227

Prijavi adminu

Babyboy izdajala sam se vec povremeno, po potrebi ako sam negdje morala ici ili ako su mi cice bile prepune na pocetku pa da si olaksam. Tada je islo i po 70-80 na svakoj strani, a sad ukupno bude 30, pa 130 pa 70. Ona na bocicu popije 120-130 izdojenog mlijeka i jos bi a ne stane i onda bljuca i ljuti se i sve u krug. Koliko pratim, jako je osjetljiva na skokove u razvoju i svaki joj dode 5-7 dana ranije nego sto kazu u knjizi/njihovog aplikaciji. Svaki krene isto s nemirom i nervozom  kod dojenja, opcenito neraspolozenost i slicno. Taman smo imali dobre noci s buđenjem u 2 i 6 pa sad cekam da i to opet izgubimo na dva tjedna 😫
    .
    Kupanje- mi isto svaku vecer, dio je rutine i vec zna da nakon toga ide papanje i spavanje i cvrsto se uspava. Nekad ju kupamo sa samponom, nekad samo u toploj vodi da se osvjezi i umiri i okej nam je tako

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• babyboy

Broj poruka: 258

Prijavi adminu

Dobro jutro mame,
    Nadam se da je iza vas dobra noć,naša noć nije bila loša ali evo jutro opet loše i puno nervoze,no dobro idemo dan po dan. Odrastanje je puno skokova i faza raznoraznih,pričam iz iskustva sa starijima,jedno prođe drugo dođe i tako. 
    Vezano za grupu ja nisam sigurna jel bi,imam dosta grupa školskih,vrtićka pa to kad krenu poruke ne znam di mi je glava. Lijepo mi je bilo doći ovdje i izmjeniti iskustva i muke sa vama,nadam se da unatoč grupi ćete se javiti koji put i ovdje🥰
    Sreća2012 kako je prošla noć,jel rasla temperatura?
    Sparkle212 nek brzo prođe nemir zbog skoka,ja kod svog ne znam ni prepoznat skok,kod starijih sam to itekako znala jer su visili na cici bas po cijele dane i jako slabo bi spavali,iako možda i je ova nervoza kod njega i slabije spavanje preko dana neki skok,evo nemam pojma. Kako god neka brzo prođe🤗

• Monny

Broj poruka: 294

Prijavi adminu

Dobro jutro mame, mi smo do sad spavale 🫣😅 ja isto ne bih grupu, stalno mi zvone ove što imam 😂 Jeste gledale/ kupile hranilice?

12/23 UZV ♥️✔️

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.