Stigli nalazi kombiniranog i naravno da sam odmah upitala chat gpt kakvi su rezultat, kaže da su super. Sve je nisko. Proslijedila sam nalaz doktoru pa očekujem i njegov konačan odgovor ali malo sam mirnija 🙂🙏
Edit: stigla i potvrda od doktora da je nalaz uredan 🤞
Cestitam na dobrom nalazu. ❤️

👩🏻31👦🏻45
👦🏻 asthenoteratozoospermia
👩🏻- Hashimoto
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
ICSI: 2024. 1 ❄️ Blighted ovum
ICSI: 2025. 2❄️ ❤️
Harmony 🩷
💊Estrofem, Cyclogest, Prolutex, Prednisol, Clexane

👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
Bok svima, imam pitanje jedno. Trudna sam skoro 12 tjedana, druga mi je trudnoca. Do sada sam odradila vec 2 pregleda kod ginekologa i nisam dobila niti jednu sliku s UZV. Objasnjenje mog ginekologa je da to vise nije pokriveno od strane HZZO-a.
Nisam nigdje mogla naci tu informaciju pa ostavljam upit ovdje ako je netko u istoj situaciji kao i ja. Znam da je bas ono, first world problem ali s prvim djetetom sam dobila slike i to mi je bas lijepa uspomena, sada nemam bas nista…
Takodjer, uskoro idem na kombinirani probir u Petrovu, hocu li barem tamo dobiti neku sliku? Muz i dijete mi gore od zelje vidjeti bebu. :(
Ako je to tako (da HZZO ne pokriva), onda mi je stvarno žao. Znatiželja mi nije dala mira pa sam išla istražiti i na internetu piše da je slika dobra volja ginekologa (obvezan je dati nalaz, ali ne i sliku).
Kako već godinama idem privatno kod ginekologice i trudnoću sam odlučila voditi privatno. Na prošlom pregledu prije koji tjedan dobila sam sigurno 25 slika, a sinoć sam na pregledu dobila 10 slika.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji