Ljetne bebe 2026.🌞🍦👙🌊🏖️🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelušićkaa
    [UREĐENO] 02. Travanj 2026. 21:36

Drago mi je da pregledi prolaze dobro 🙏 neko je spomenuo udaranje u cerviks. Imam osjecaj da se malac tako namjestio i upao u "rupu" nogama i udara i udara točno u cerviks. Sve me strah da ne krene neko otvaranje nešto. Sve više osjetim tu težinu stomaka.. pa neke žene su ušle u 30 tjedan 🤭🤭 nekima je ostalo baš malo.

Verbena
    02. Travanj 2026. 21:06

Kako si ti? Nadam se da je ono preskakanje srca bolje?

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔶1. IVF, 10/24 => 5 j.s. -> 3 🐣=> 2 bc ❄️
    🔸10/24 ET 1 3dn ❌
    🔸11/24 FET 1 bc => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸5/25 FET 1 bc => missed ab. 9+5 tt (citogenetika ploda - sy Down) 💔
    🔶 2. IVF, 10/25 => 3 j.s. => 1 🐣

Jelušićkaa
    02. Travanj 2026. 21:36

Nakon odrađenog holtera ništa značajno osim tahikardije do 160. Ispod 100 nije islo ni u snu. Dao mi beta blokatore kao tik tak onako kao ma popij.Rekao je da je vrlo vjerovatno od želudca. nastavilo preskakati sve gore i gore bez prestanka i danju i noću. Jedno jutro mama me nazvala i pitala samo kako si. Tu sam se rasplakala ko nikad jednostavno mi je dodjelo vise nisam znala ni šta jesti piti koji položaj uzeti sve je bilo gore. Ustanem popijem apaurin od 2 mg i legnem smirim se. Nakon toga 10 dana se nije javilo. Prodisala konačno. I sad mi se zna desiti par puta u danu ali to mogu podnijeti. Cim vidim da krece popijem jedan apaurin i legnem. Do sad sam dva popila sto stvarno mislim da je manja šteta od beta blokatora. 

Malena1122
    02. Travanj 2026. 21:50

Ja sa pregleda. Mirovanje i uspori tempo malo kaže doktor. Cerviks omekšan i skraćen. A malac se okrenuo glavom dole. Nije ništa strašno al da ne stojim dugo,ne dižem teško i probam se ne forsati. On je na 1300 g nešto veći. Samo da eto guramo dalje ovako. 

💁🏽‍♀️ 36
    💁🏽‍♂️33
    👧🏻 2022
    👶🏻2024
    Eutirox 112
    Fragmin 5000
    9/25 Biokemijska
    10/25 ➕❤️
    Panorama low risk✔️💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI