Drago mi je da pregledi prolaze dobro 🙏 neko je spomenuo udaranje u cerviks. Imam osjecaj da se malac tako namjestio i upao u "rupu" nogama i udara i udara točno u cerviks. Sve me strah da ne krene neko otvaranje nešto. Sve više osjetim tu težinu stomaka.. pa neke žene su ušle u 30 tjedan 🤭🤭 nekima je ostalo baš malo.
Kako si ti? Nadam se da je ono preskakanje srca bolje?

🤷🏼♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔶1. IVF, 10/24 => 5 j.s. -> 3 🐣=> 2 bc ❄️
🔸10/24 ET 1 3dn ❌
🔸11/24 FET 1 bc => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸5/25 FET 1 bc => missed ab. 9+5 tt (citogenetika ploda - sy Down) 💔
🔶 2. IVF, 10/25 => 3 j.s. => 1 🐣
Nakon odrađenog holtera ništa značajno osim tahikardije do 160. Ispod 100 nije islo ni u snu. Dao mi beta blokatore kao tik tak onako kao ma popij.Rekao je da je vrlo vjerovatno od želudca. nastavilo preskakati sve gore i gore bez prestanka i danju i noću. Jedno jutro mama me nazvala i pitala samo kako si. Tu sam se rasplakala ko nikad jednostavno mi je dodjelo vise nisam znala ni šta jesti piti koji položaj uzeti sve je bilo gore. Ustanem popijem apaurin od 2 mg i legnem smirim se. Nakon toga 10 dana se nije javilo. Prodisala konačno. I sad mi se zna desiti par puta u danu ali to mogu podnijeti. Cim vidim da krece popijem jedan apaurin i legnem. Do sad sam dva popila sto stvarno mislim da je manja šteta od beta blokatora.

Ja sa pregleda. Mirovanje i uspori tempo malo kaže doktor. Cerviks omekšan i skraćen. A malac se okrenuo glavom dole. Nije ništa strašno al da ne stojim dugo,ne dižem teško i probam se ne forsati. On je na 1300 g nešto veći. Samo da eto guramo dalje ovako.

💁🏽♀️ 36
💁🏽♂️33
👧🏻 2022
👶🏻2024
Eutirox 112
Fragmin 5000
9/25 Biokemijska
10/25 ➕❤️
Panorama low risk✔️💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji