Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nara-Nara
    03. Ožujak 2022. 14:54

Martina tebi je sve krenulo 🥴 Ništa,sad onda na prisilni porodiljni i uživaj lijepo u proljeću umjesto da si za compom 😝
    MissR odlično! Maleni je pravi bombončić. Negdje sam čitala da bebama zna svijetlo smetati pa se znaju okrenuti u drugu stranu. 🤭 
    Baš me zanima hoće li beba nastaviti takve navike nakon rođenja, pa si i kasnije pokrivati oči 🤔😅
    Ariel još nam se ti javi 🤞💪

Anushka
    03. Ožujak 2022. 15:27

Ariel čestitam na curki😊mene danas zvao doktor, urinokultura mi opet loša😏moram ju opet nosit u ponedjeljak na Sv.Duh u laboratorij, pa će vidjeti kakav će nalaz biti, mislim da mi bolnica opet ne gine, makar ako mi 10 dana antibiotika tamo nije pomoglo, onda stvarno ne znam.🤷🏼‍♀️Jedva čekam ultrazvuk u ponedjeljak i da mi napravi cervikometriju, nadam se da se sve drži na mjestu🤞🙏ako ne izludim u ovoj trudnoći, ne znam kad ću🤣😏ali znam da ću joj za kaznu zabranit izlaske do 18.-te🤣

url=https://lilypie.com]

• Eden
    03. Ožujak 2022. 17:39

Lovely_

Marijanaaa12345

Lovely, koja ti je bila pocetna? Ja usla u 29 tjedan i odjednom po tjednu dvi kile, ekstremno sirenje i strije. Al pocetna mi bila dosta visoka, 85 sad sam na 91.
    I kako tako pregled za 5 tjedana? Ja mislila to bude cesce nakon 30tog tjedna svaka dva ili ajd bar tri tjedna.

Krenula sam sa 66 kg i sada sam na 78. U zadnjih mjesec dana su se kile počele samo gomilati. Ali vjerujem ds je dosta toga i ta voda i oticanje.
    A za pregled evo ne znam. Kroz cijelu trudnoću su me naručivali za 4 ili 5 tjedana. Nikad na manji razmak. Sad je isto kao htjela za 4 tjedna pa me onda ipak za 5 tjedana. Jer bi kao 4 tjedna palo opet u ožujku pa mi je rekla kao da ne dolazim 2 puta u istom mjesecu 😅 ja sam malo negodovala, ali ok. Rekli su da je sve dobro i da nema potrebe ranije🤷🏼‍♀️
    I to će onda biti zadnji kod njih i to je to.
    Ako šta bude prije da slobodno zovem.

Meni se isto cini da su mi u prosloj trudnoci pregledi prema kraju bili sve cesce, na svaka 3tj. 

Jel vama (socijalni gin) svaki put rade UZV ili svaki drugi?  

Cini mi se da mi je proslu trudnocu svaki drugi put radila, u ovoj je dosad je svaki ali imam cistu na jajniku koju je otkrila na pocetku trudnoce pa sam zbog toga i cesce odlazila (i kod nje i na dodatne pretrage). Sad kako je beba veca jajnik je odguran iza maternice pa se ne vidi na UZV, to cu kontrolirat opet iza poroda. Pa me bas zanima hoce li mi sad i dalje radit UZV svaki put ili ne...

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

ljubičica
    03. Ožujak 2022. 18:42

Drage žene nije me dugo bilo, sad sam nabrzinu preletila zadnje strane i vidim puno uspješnih pregleda i da vaše bebice rastu i baš mi je drago! ☺️☺️💜 
    Svima koje su možda nešto bolesne želim brzo ozdravljenje 💪
    Moji dani lete brzo za razliku od prva 3 mjeseca. Renovacija stana, krečenja, sastavljanja namještaja i sl je uglavnom pri kraju. Baš je bilo iscrpljujuće ali sad imam dosta energije pa nekako uspijevam.
    Trenutno je zatišje od radova jer čekamo plaće pa da naručim i završim i bebinu sobu.
    Stigla sam kupiti i kolica 3u1 i kolijevku.
    Ja se osjećam odlično, počela sam šetati dosta, moj beban sad prilično lupka svaki dan, pogotovo nakon što kružno mazim trbuh onda mi se javlja 🥰😍
    Moja cura je sretna zbog dolaska bebe i ljubi i pjeva trbuhu ..
    Sljedeći pregled je 15.3. mislim da sam to već bila napisala, ali vidim da me nema na listi, pa draga Martina upiši kad stigneš 😘💗💗

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

Atina25
    03. Ožujak 2022. 19:19

Ljubičica drago mi je da si se javila i da je sve ok 😘😘😘😘
    MissR Ajme već 1300 grama 😳 to je bas veliki dečko ♥️ a slikica i prstići su preslatkiiii🥰🥰🥰
    Super za pregled i ti se bližiš 30om tjednu🥴

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

missR
    03. Ožujak 2022. 20:56

Atina daa, veci je za tjedan/dva skoro po mjerama.. nadam se da nece biti bas prevelik do kraja. Strah me da ce mi biti tesko roditi 😅
    Kako si ti?

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Demetria
    03. Ožujak 2022. 21:02

Yopa

Vecer svima 😊
    Pokusavam pratiti, a rijetko uspijem napisati nesto.
    Mi smo danas imali pregled, i sve izgleda super 🥳 (sljedeci nam je 4.4.) Iako je jos rano da bude sigurna, dr kaze, a u vise navrata i polazala da izgleda kao da cemo dobiti bracu 🥰 sa starijim smo radili prenatalnu pa smo brzo znali. Ova mi je trudnoca skroz drugacija od prve ( puno gore i dugotrajnije mucnine, zelje za hranom,..), tako da bapske price ipak padaju u vodu 😄
    Cure kojima je ovo druga( ili visa) trudnoca, kad ste krenili osjetiti svoje bebice? Znam da je svakom drugacije, al ja imam osjecaj kao da vec sad povremeno osjetim🙈

Drugu trudnoću dosta rano oko 12 tog tjedna možda i tjedan prije

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Visibaba07
    03. Ožujak 2022. 21:09

Lovely_

Visibaba07

Lovelybaš sam gledala da te nema par dana,mislim si sigurno se seli i ima slatke brige 😊
    Drago mi je da ti je pregled prošao super.
    Šta se tiče oticanja to je sama voda,sve će to otići ali vjerujem da otežava neke stvari…
    Ti imaš još samo jedan pregled do TA 🍀 ajme zar već..

Daa baš sam u gužvi i na sto strana i dosta umorna. Još uvijek radim i onda još i svo to opremanje stana pa selidba i to traje li ga traje. Ali ok bude i to prošlo kad tad. 😊
    Sad mi je već polako stvarno dosta posla i jedva čekam da odem na porodiljni. 🤪

Još malo izdrži 🍀🍀

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Visibaba07
    03. Ožujak 2022. 21:12

MissR predobra slika 🙃🙃🙃
    Čestitam svim ostalim curama na dobrom pregledima..
    Ariel curka 💞malo da nam popravi statistiku 😍😍
    Anuska možda uspiješ izbjegnuti bolnicu,nadam se da će sve bit dobro ipak...

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Demetria
    03. Ožujak 2022. 21:17

Dobrodošle nove cure.
    Jučer me jedna zena okrznula autom pa sam bila cijeli dan u stanju šoka a i bolilo me sve dolje od jutra ali nije vezano uz to nego mislim uz proširene vene ali posto ne prestaje sutra radim 4h pa cu do ginekologa da me ipak pregleda bez obzira što sam bila u ponedjeljak.
    Zivimo na prvom katu ja moram zadnjih 48h liftom jer me boli dok hodam, dok se penjem po stepenicama kad idem sjesti ili ustati. Ne sviđa mi se to.
    *
    Magnezij još nisam počela piti i dok ovo tipkam imam kontrakciju. 
    S malom sam imala grčeve u nogama pogotovo navečer i oticanje stopala znam nakupljanje vode i pola sam magnezij zbog toga.
    Kontrakcije mi nisu uopće bile ovakve, ove su bolnije i jace s njim sada 
    Srecom imam jos magnezij pa cu krenuti piti 
    *
    Čestitam svima na uspješnim pregledima a onima koji cekaju sretno.
    *
    Ulošci - probala sam vam u 45 dana lobija sve i Chicco i dmove verzije i bipine i millerove i sve verzije Vira i evo iskreno vracala sam se stalno na chhico i sad sam ih opet kupila i koristiti cu samo njih.
    Nisu mi ni jednom zapeli šavovi epiziotomije za njih.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.