Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anushka
    02. Ožujak 2022. 18:58

Samoja6

Baš nisam pametna što se toga tiče… Dali kupiti običnu komodu da mogu složiti robicu, pa uzeti podlogu za prematanje koja se može na krevetić staviti… Neodlučna sam…
    Kolica su nam napokon kompletna, jučer smo odradili lagani shopping da se svi malo opustimo… U lesnine smo stvarno puno toga našli po dobrim cijenama, sad su im neki popusti… Ručnik s kapuljačom 35 kn, stvarno kad pogledam druge cijene - ništa! Našli smo sklopivu kadicu i djeluje jako praktično! S tim sam stvarno zadovoljna! Ma ima svašta…

Mi smo uzeli u Ikei običnu komodu Malm i prematalicu koja ide na krevetić. Tako smo imali i s prvom curkom i to mi je super praktično i ne zauzima prostor. A sad svatko napravi kako mu odgovara😊

url=https://lilypie.com]

Yopa
    02. Ožujak 2022. 19:52

Vecer svima 😊   
    Pokusavam pratiti, a rijetko uspijem napisati nesto. 
    Mi smo danas imali pregled, i sve izgleda super 🥳 (sljedeci nam je 4.4.) Iako je jos rano da bude sigurna, dr kaze, a u vise navrata i polazala da izgleda kao da cemo dobiti bracu 🥰  sa starijim smo radili prenatalnu pa smo brzo znali. Ova mi je trudnoca skroz drugacija od prve ( puno gore i dugotrajnije mucnine, zelje za hranom,..), tako da bapske price ipak padaju u vodu 😄
    Cure kojima je ovo druga( ili visa) trudnoca, kad ste krenili osjetiti svoje bebice? Znam da je svakom drugacije, al ja imam osjecaj kao da vec sad povremeno osjetim🙈

missR
    02. Ožujak 2022. 21:22

Ajme Lovely još samo jedan pregled pa TA😰 kako je brzo proletilo uf
    Drago mi je da je sve dobro s bebacem. Moj pregled je sutra i bas me zanima koliko sam ja kila dobila.. nisam se vagala citav mjesec. Tako mi je lakse 😅
    Ti si skoro u 31. Tjednu mislim da je 12 sasvim ok. A i otices sto znaci da je dosta toga i voda..
    Yopa super i za tvoj pregled. Ja sam osjetila sa 17 tt a prva mi je beba 😊
    **
    Sretno nam svima sutra na pregledima i u petak💪🏻😄

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• Eden
    02. Ožujak 2022. 22:15

Pozdrav mame,
    Vec neko vrijeme pratim forum, ali u nedostatku vremena uvijek sam u zaostatku sa citanjem i nikako da se javim a sad bi trebala imati malo vise vremena pa sam se odlucila prikljuciti.
    Pokusati cu pohvatati zaostatke pa se prikljuciti raspravi, jer mi vas je bas korisno citati oko nekih stvari.
    Termin je oko 1.7., zasad izgleda da stize curka (ali nije jos 100%), a imamo vec i malog toddlera doma od ranije :)
    Trudnoca je zasad vise manje uredna, i iduci pregled je 7.3.

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

• EnaEna
    03. Ožujak 2022. 06:14

Evo i mene, budna jutros od 4. Danas me ceka vadjnje krvi i urin. A bome i sutra. Posto u domu zdravlja vade samo osnovne parametre a za ddimer,aptt i sl moram na klinicki.
    Pregled u ponedeljak,i ginekolog i hematolog.
    Iz ove jedne radnje gdje smo porucili kolica nas zavlace vec 2 nedelje samo za informaciju jesu li porucili i koja je cijena, tako da sad moram traziti druga a ova sto se meni svijdaju nema ih vise nigdje na zalihama. Ni u BiH , ni Hr ni Srb.  Moram danas pokupit avans sto sam im ostavila. 
    Zelim vam svima lijep dan i sretno na pregledima ko danas ide. 

• Nara-Nara
    03. Ožujak 2022. 07:23

Lovely_

Pozdrav curke, ne stignem ovih dana ništa pisati zbog selidbe, a i vidim da je dosta utihnuo forum. Vjerojatno se većina prebacila na FB pa nibe ovdje baš više aktivno.
    Oa evo samo da se ja javim nakon pregleda. Sve je dobro sa bebačem, okrenut je glavicom prema dolje, ima oko 1500 g i sve je kako treba biti. Vidjeli smo ga kako nešto mljacka 🤭🤭
    Ja sam počela naglo bujati i oticati i to sam spomenula dr. i on mi je rekao da je to sve normalno dok mi je tlak dobar i da se ništa ne sekiram.
    Jako sam se uzrujala kad sam doma vidjela da sam na +12 kg i jako sam se brinula šta će mi reći na pregledu, ali nakon vage on nije ni trepnuo na tu kilažu, pa je onda valjda sve ok 🤷🏼‍♀️
    Sljedeći pregled mi je za 5 tjedana i to će mi biti zadnji kod moje dr, i onda prelazim u TA.
    Sljedeći pregled 6.4

Zar već? 😳 Ne mogu vjerovati da polako dolazi doba TA 😱
    Ja idući utorak idem na ekstra pregled mimo mojih regularnih da izvidim novog ginekologa koji je bliže mom mjestu stanovanja. Još mogu voziti auto, ali ne znam koliko dugo 
    Ja sam s kilama na plus 11kg i uspjela sam ostati na tome zadnjih dva tjedana. Nadam se da ću s tom kilažom ući u treće tromjesečje idući tjedan 🤞😥
    Bogme nikad u životu nisam morala paziti na to što jedem. A sad u trudnoći imam osjećaj da ako pogledam kruh dobijem kilu 😏
    Cure, sretno svima na pregledima danas!
    Anushka i Mfrau vi ste nam dobro sad?
    Martina kako si ti danas?

marta96
    03. Ožujak 2022. 07:48

Lovely ajmeee. Ja uvijek gledam tvoje tjedne i mislim si kad ću ja, pa se za 3 tjedna sjetim da sam sad ja u tim tjednima.. Kako vrijeme leto, ti si već opako blizu poroda 🍀❤️🥰
    Što se tiče oticanja to je normalno, voda i sve će otići nakon poroda. Bas mi rekla frendica da je ona imala pregled ono jednom tjedno pred porod i u tjedan dana dobila 5kg,zapravo je samo se napunila s vodom, sve otišlo još u bolnici nakon poroda. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Anushka
    03. Ožujak 2022. 08:02

Pepsi19

Lovely_

Pozdrav curke, ne stignem ovih dana ništa pisati zbog selidbe, a i vidim da je dosta utihnuo forum. Vjerojatno se većina prebacila na FB pa nibe ovdje baš više aktivno.
    Oa evo samo da se ja javim nakon pregleda. Sve je dobro sa bebačem, okrenut je glavicom prema dolje, ima oko 1500 g i sve je kako treba biti. Vidjeli smo ga kako nešto mljacka 🤭🤭
    Ja sam počela naglo bujati i oticati i to sam spomenula dr. i on mi je rekao da je to sve normalno dok mi je tlak dobar i da se ništa ne sekiram.
    Jako sam se uzrujala kad sam doma vidjela da sam na +12 kg i jako sam se brinula šta će mi reći na pregledu, ali nakon vage on nije ni trepnuo na tu kilažu, pa je onda valjda sve ok 🤷🏼‍♀️
    Sljedeći pregled mi je za 5 tjedana i to će mi biti zadnji kod moje dr, i onda prelazim u TA.
    Sljedeći pregled 6.4

Zar već? 😳 Ne mogu vjerovati da polako dolazi doba TA 😱
    Ja idući utorak idem na ekstra pregled mimo mojih regularnih da izvidim novog ginekologa koji je bliže mom mjestu stanovanja. Još mogu voziti auto, ali ne znam koliko dugo
    Ja sam s kilama na plus 11kg i uspjela sam ostati na tome zadnjih dva tjedana. Nadam se da ću s tom kilažom ući u treće tromjesečje idući tjedan 🤞😥
    Bogme nikad u životu nisam morala paziti na to što jedem. A sad u trudnoći imam osjećaj da ako pogledam kruh dobijem kilu 😏
    Cure, sretno svima na pregledima danas!
    Anushka i Mfrau vi ste nam dobro sad?
    Martina kako si ti danas?

Pepsi dobro sam, doma na kauču ležim i mirujem.u ponedjeljak idem na ultrazvuk, pa da doktor pogleda bebicu, cervix, posteljicu samo se nadam da će sve biti ok, užasno me strah od tog krvarenja prošlu subotu i svaki odlazak na wc mi je trauma😞jedino ona stalno lupa po trbuhu, baš je aktivna pa mi je lakše😊sutra mi je i ročkas pa se veselim🥳Mfrau jesi dobro, danas anomaly imaš ili?

url=https://lilypie.com]

Visibaba07
    03. Ožujak 2022. 08:32

Jutro curke ☺️
    Ja ranom zorom već obavila vađenje krvi ponovno i predala urinokulturu...
    Lovely baš sam gledala da te nema par dana,mislim si sigurno se seli i ima slatke brige 😊
    Drago mi je da ti je pregled prošao super.
    Šta se tiče oticanja to je sama voda,sve će to otići ali vjerujem da otežava neke stvari...
    Ti imaš još samo jedan pregled do TA 🍀 ajme zar već..
    Nova cura dobrodošla 🍀🍀
    Anuska super da ide na bolje,neka curka ima Party u trbuhu,vjerujem da ti ne smeta 😁

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

MfrauM
    03. Ožujak 2022. 08:37

Pepsi hvala, dobro je sad s tlakom. 🤗
    Anushka je danas je anomaly, bas me strah nekako, iako su me tamo u ambulanti u bolnici pregledali detaljno, svasta mi se mota po glavi 🙈. Ti nam samo odmaraj i miruj što više! 
    Ja sam primijetila zadnjih par dana što sam duže na nogama to me dolje više zateze, krene navečer i ne popušta dok ne zaspem. To ću danas reci gin, možda predugo stojim. I ne mogu više dugo sjediti na tvrdom sveee me krene bolit. 
    S kilama- nisam se vagala, debela sam i ovak😆, ali kaže muž da mi samo trbuh raste 🤌, ostalo je sve isto. 
    Danas nakon anomalya idemo na neku finu večeru, iako sam zapela za mcdonalds 🤣. I počet ću konačno naručivati stvarčice, do sad sam samo surfala. Makar 1 igračku 😆.
    Lovely ti si već dogurala daleko, jao divno, cestitke 💞.
    Curke nek je svima lijepi dan i sretno na pregledima🤗.

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.