Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pepika
    29. Listopad 2021. 15:05

Atina25

Demetria Kako samo 28? Šta nije 45?

Mislim da je 28 ako radis do zadnjeg a 45 ako si na komplikacijama

• IK_26
    29. Listopad 2021. 15:19

Nisam baš aktivna, ali evo tu sam... 
    Danas me boli malo trbuh,onak kao menstrualna bol ali slabije. Kažu da je to normalno. Šta mislite? Malo me strah 🤢🙄

MMMartinaaa
    29. Listopad 2021. 15:38

IK_26

Nisam baš aktivna, ali evo tu sam…
    Danas me boli malo trbuh,onak kao menstrualna bol ali slabije. Kažu da je to normalno. Šta mislite? Malo me strah 🤢🙄

Mislim da je to normalno (barem koliko sam ja uspjela istražiti). I ja sam kroz 4., 5., i dio 6tt imala te iste grčeve. Sada me tu i tamo zna probost ili zaboliti, ali ja uzimam i utriće 3x dnevno pa moguće da su oni smanjili grčenje. 

MMMartinaaa
    29. Listopad 2021. 15:41

Pepika

Atina25

Rodiljni dopust se najranije može otvoriti 45. dana prije očekivanog poroda, odnosno najkasnije 28. dana (vrlo rijetko iz mog iskistva da žena radi do 28. dana prije poroda). 

Demetria
    29. Listopad 2021. 15:52

Atina25

Imas dva roka...neki idu ranije 45 dana prije da ne otvaraju komplikacije a neke idu 38 kao ja jer sam s kompilacija Isla na porodiljni

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    29. Listopad 2021. 15:54

MMMartinaaa

Pepika

Atina25

Rodiljni dopust se najranije može otvoriti 45. dana prije očekivanog poroda, odnosno najkasnije 28. dana (vrlo rijetko iz mog iskistva da žena radi do 28. dana prije poroda).

Ili ko moja bivša kolegica koja je na crno radila do zadnjeg dana tih zadnjih 28 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

*

Demetria
    29. Listopad 2021. 15:56

Jučer sam pojela svašta iz pekare i naravno navečer platila s tekućastom stolicom 
    Bas mi je bilo lose i slabo nisam mogla izaći iz toaleta.
    Danas pazim ali evo trebam na put za par sati a ja ni malenu ni sebe nisam spakirala 🤯🤯🤯🤯🤯

*

Demetria
    29. Listopad 2021. 15:57

Kako su prosli pregledi?

*

Didi4321
    29. Listopad 2021. 17:18

Bok! Pratim vas vec nekoliko dana, pa rekoh idem se pridruziti :) Trudna sam 9+1, jako sam sretna, ali i uplasena u isto vrijeme, jer sam sa 5+4 krenula krvariti (trajalo dan i pol) zbog cega sam sad na Utrogestanu vaginalo 2x2. Tijekom tog krvarenja izvadila TSH koji je bio blago iznad gornje granice (prije trudnoce bio na gornjoj granici), pa uzimam i Euthyrox. Ovo mi je druga trudnoca, prva je zavrsila u 7.tjednu u 05/2021 (ektopicna- abdominalna, operirana). Zadnja kontrola bila uredna, beba 2cm, srce lijepo kuca. Iduca kontrola je 09.11. kad cu raditi cervikalne briseve i vaditi krv za Nifty.

Jako je lijepo vidjeti kako se sve slazete i da ste podrska jedna drugoj :) Nek nam je svima sretno s trudnocama i da su bebice zdrave!

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

Lida 🍀
    29. Listopad 2021. 17:50

IK_26 normalno je da...😊 Kako si sad?
    Didi cestitam i dobrodosla! 😁 Stavim te na listu sutra. Koliki ti je bio TSH?

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.