Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lida 🍀
    28. Listopad 2021. 07:43

marta96

Jutro cure, sretno na pregledu danas ❤️
    Lida jel se pridržavaš prehrane? Jel mjeriš šećer?

Pa sad za vikend iskreno nisam, malo sam se opustila 🙉 ali da, inace se pridrzavam... Mjerim, bude mi uglavnom 5.2 ujutro ako se drzim dijete, a ako ne onda 5.7... bas sam isla provjerit koliki ce bit ako jedem normalno 😁 rekla sam to jucer ginu i zadovoljan je bio 😊 sljedeci petak idem kod dijabetičara pa cemo vidit sta ce on reci. Prije toga opet vadit krv 😊 a ti??

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Demetria
    28. Listopad 2021. 07:46

Dobro jutro svima i sretno na pregledu Hrabrica i Chappie.
    Chappie  zasto mi poznat tvoj nick?
    Od vikenda cu vas slabo citati a mozda i poslije jer u Slavoniji mi puna kuca a kad se vratimo brdo pregleda i moja pripremu za povratak na posao uz trazenja dadilje 🤯🤯🤯 mrzim sto me svi ignoriraju i sto malena nece imati vrijeme prilagodbe a osjetljivica je

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

marta96
    28. Listopad 2021. 07:51

Lida 🌼

marta96

Pa sad za vikend iskreno nisam, malo sam se opustila 🙉 ali da, inace se pridrzavam… Mjerim, bude mi uglavnom 5.2 ujutro ako se drzim dijete, a ako ne onda 5.7… bas sam isla provjerit koliki ce bit ako jedem normalno 😁 rekla sam to jucer ginu i zadovoljan je bio 😊 sljedeci petak idem kod dijabetičara pa cemo vidit sta ce on reci. Prije toga opet vadit krv 😊 a ti??

Ja nisam dobila nikakvu prehranu, tj rekao je, ali ja  trazila da vidim sta smijem, a sta ne pa jedem sve. Neko jutro mi je bio 3.5,popodne 4.6,prekjučer sam pojela navečer zdjelicu čokolina i jučer ujutro mi je bio 5.6😂 jucer sam sve normalno jela i slatko i slano i danas ujutro 4.9 tako da 🤷‍♀️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Lida 🍀
    28. Listopad 2021. 08:02

marta96

Lida 🌼

marta96

Pa sad za vikend iskreno nisam, malo sam se opustila 🙉 ali da, inace se pridrzavam… Mjerim, bude mi uglavnom 5.2 ujutro ako se drzim dijete, a ako ne onda 5.7… bas sam isla provjerit koliki ce bit ako jedem normalno 😁 rekla sam to jucer ginu i zadovoljan je bio 😊 sljedeci petak idem kod dijabetičara pa cemo vidit sta ce on reci. Prije toga opet vadit krv 😊 a ti??

Ja nisam dobila nikakvu prehranu, tj rekao je, ali ja trazila da vidim sta smijem, a sta ne pa jedem sve. Neko jutro mi je bio 3.5,popodne 4.6,prekjučer sam pojela navečer zdjelicu čokolina i jučer ujutro mi je bio 5.6😂 jucer sam sve normalno jela i slatko i slano i danas ujutro 4.9 tako da 🤷‍♀️

Vjerujem da je to ok 😁 ne smijemo se sad bas pretrpavat slatkišima ali u granicama normale... Mene su vald stavili na dijetu jer mi mama ima secer povisen i pije lijekove, pa bolje spriječiti nego liječiti 🤔 
    Cula sam jucer trudnice u cekaoni da pricaju o tome, jedna je valjda imala 5.7 i morala na dijetu, a druga ce njoj da je sve ispod 6 ok 😁 i sad ga znaj. 😊

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Sweety
    28. Listopad 2021. 08:03

Dobro jutro svima, ja ovih dana ne stizem pratiti, jer imamo radove u kuci, tako da mi je kaos do iduceg tjedna .
    Cestitam svima na dobrim pregledima, i sretno svima tko jos ima preglede danas.
    Nove cure dobrodosle 
    Beba i trudnoca...pa zasad je skroz ok  jer se jos njoj mogu posvetiti 100%, jedino mi je problem sto je non stop moram dizati i nositi, ali to jednostavno ne mogu izbjeći. Dnevno spava oko 3 sata, tako da u tom vremenu onda stignem obaviti po kuci sta trebam

marta96
    28. Listopad 2021. 08:21

Lida 🌼

marta96

Lida 🌼

marta96

Ja nisam dobila nikakvu prehranu, tj rekao je, ali ja trazila da vidim sta smijem, a sta ne pa jedem sve. Neko jutro mi je bio 3.5,popodne 4.6,prekjučer sam pojela navečer zdjelicu čokolina i jučer ujutro mi je bio 5.6😂 jucer sam sve normalno jela i slatko i slano i danas ujutro 4.9 tako da 🤷‍♀️

Vjerujem da je to ok 😁 ne smijemo se sad bas pretrpavat slatkišima ali u granicama normale… Mene su vald stavili na dijetu jer mi mama ima secer povisen i pije lijekove, pa bolje spriječiti nego liječiti 🤔
    Cula sam jucer trudnice u cekaoni da pricaju o tome, jedna je valjda imala 5.7 i morala na dijetu, a druga ce njoj da je sve ispod 6 ok 😁 i sad ga znaj. 😊

Znam, ali meni pak bomboni bas pašu, užas, a prije ih nisam mogla jesti 🤦‍♀️ inace je normalan šećer do 6.5 to znam po kumu koji je na inzulinu i rekli su mi od 3.5-6.5, na krvnoj slici ovak pise 4.2-6.0, a trudnicama mora biti do 5.1 e sad, to izvadis na početku i niko te ne pita tamo do 6mj dok ides na ogtt i onda tamo pijes glukozu sto po meni nema uopće smisla i neke moje prijateljice su to odbile, a neke su povraćale pa nisu mogle popiti ni izvaditi pa je sve bilo ok.. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Atina25
    28. Listopad 2021. 08:30

Jutro cure
    Sretno danas na pregledima!!!  Pročitala sam i lijepe vijesti s pregleda Lovely
    Ja sma jučer bila u kaosu nikako se javit cijeli dam, bili smo navecer vani na burgerima s firmom i ja sam pojela burger kako je bio mrak uopće nisam skuzila dok pola nisam pojela da je medium pečen, tek kasnije sad sam se prepala da nije ipak to presirovo meso bilo. aaaaaaaa pa stalno nesto,jesam smotana i ja..
    Lida znam da je stres i tesko čekati pregled al stvarno previse uzv u trudnoći nije ok,bitno i da je taj ludi socijalac rekao da je sve ok sad si barem mirnija  Meni od jučer su mučnine nekako manje iako jos imam gađenje na neku hranu,al bar mučnina generalno nemam ko sta su me znale pratit..
    Jučer sam isla na WC obavit nuždu i kad nisam proplakala od boli,i koliko sam se naprezala toliko mi je sluzi izašlo da je ono bilo strasno.. Imate vi obilnu sluz neovisno o stolici? Kod mene je bas ima brdoooo iskreno ne sjecam se dal je to bilo u prvoj trudnoći tako baš i stalno kad se obrišem na wcu mi bude onako kao žilice, rastezljivo jako mi je to čudno :( 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Chappie
    28. Listopad 2021. 09:18

Curkeee ja obavila pregled.. srce kuca.. jedna je beba 🥰🥰🥰 tlak mi je bio normalan, jupi! Bebica je 17.4mm, po uzv 8+2. A po mengi je 7+3. 

🧔39
    👧31

Ayzis
    28. Listopad 2021. 09:21

Lida i marta96 koliko je vama izmjeren šečer? Ja sam baš danas išla u ob vaditi onaj hemoglobin, a nešto sam se baš ispaničarila oko tog gestacijskog dijabetesa. Meni je 5.2 glukoza bila na vađenju krvi, nije puno iznad, al opet kolko sam skužila šečer još i raste u trudnoći ili? 
    Ja sam ovih dana izbacila slatko, al to nije život užaaas 😭

🙋‍♀️31 👱‍♂️34
    ➕ 30.9.
    11.10. UZV - gv 3 mm (5+2)
    21.10. UZV - 💓 4,9 mm (6+5)
    04.11. UZV - 💓 1,9 cm (8+5)

Ayzis
    28. Listopad 2021. 09:22

Chappie

Curkeee ja obavila pregled.. srce kuca.. jedna je beba 🥰🥰🥰 tlak mi je bio normalan, jupi! Bebica je 17.4mm, po uzv 8+2. A po mengi je 7+3.

Bravooooo, čestitam od srca 💓

🙋‍♀️31 👱‍♂️34
    ➕ 30.9.
    11.10. UZV - gv 3 mm (5+2)
    21.10. UZV - 💓 4,9 mm (6+5)
    04.11. UZV - 💓 1,9 cm (8+5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.