Lida anomaly scan se radi sa 5-6mj trudnoće pa mislim da nije mislio na to. Ne brini, koliko ja znam vaginalni se uzv radi do kraja prvog tromjesečja pa se zato valjda ne vidi na ovom dobro🍀
Ma vjerojatno sam ja pomiješala nesta 😂 rekao je veliki UZV, a sad kako se to zove strucno nemam pojma 🤔 a nadam se. Stvarno me uplasio da se beba mozda ne razvija dobro.
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Lida anomaly scan se radi sa 5-6mj trudnoće pa mislim da nije mislio na to. Ne brini, koliko ja znam vaginalni se uzv radi do kraja prvog tromjesečja pa se zato valjda ne vidi na ovom dobro🍀
Ma vjerojatno sam ja pomiješala nesta 😂 rekao je veliki UZV, a sad kako se to zove strucno nemam pojma 🤔 a nadam se. Stvarno me uplasio da se beba mozda ne razvija dobro.
Znam da ti ne znače riječi ne brini, jer smo ovdje sve iste i stalno u strahu pa te razumijem skroz, ali bit će sve ok❤️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Cure evo ja bila kod svog socijalca, ko da i nisam. Ko prvo ne radi mu ultrazvuk pa me vodio na onaj preko trbuha. (???) Na tom drugom naravno skoro se nista ne vidi iako je on izmjerio da sam danas 9+1, ja mu kazem kako tako malo ako je prije 15 dana bilo 8+3. Pitam ga jel sve ok i jel kuca srce, kaze on ako mi ne vjerujes promijeni me. Kakav lik. Sad sam opet zbunjena. I rekao je jos 17.11. - veliki ultrazvuk, valjda taj anomaly scan. Ajme 🙉
Promjeni ti njega
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Znam da ti ne znače riječi ne brini, jer smo ovdje sve iste i stalno u strahu pa te razumijem skroz, ali bit će sve ok❤️
Bit će , mora 😊♥️♥️
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Možda je mislio na kombinirani probir (mjerenje nuhalnog nabora)? To i mene čeka na sljedećem pregledu i tada ću biti skoro 12tt.
Cure evo sto se tice mucnina da i ja podijelim iskustvo.
Vec tjedan i pol doslovno svaki dan cijeli dan mucnine. Sve mi se dize gore,sve mi se gadi,sve mi smrdi..
Prekjucer od muke plakala. Doktor mi je otvorio bolovanje jer nisam takva mogla ici nikud. Ali evo vec danas osjetim malo bolje sam. Bar sam malo nes pojela. Ja sam isto 2,5 kg smrsavila u dva tjedna. Doslovno se teram jesti i ne osjecam uopce glad. Znalo mi se dogodit da ni ne dovrsim klopu a zavrsim na wcu. Danas je evo super nasprem kak je bilo. Samo i dalje frizider otvaram zacepljenog nosa 😂
2 biokemijske
1.10➕
12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖
______
https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png
Kolko vam zavidim na mucninama tolko sam i ljubomorna. Ovako se uopce ne osjecam trudno 😬 budem li ovako svaka 2-3 tjedna isla na UZV nek me odvedu usput i na psihijatriju 😂😂
Mislim da ti nije pametno toliko se brinuti. A to ti kaže netko tko je stvarno paničar, dakle prva trudnoća koja se dogodila nakon što sam se već pomirila da ću morati na umjetnu oplodnju i sve je već bilo dogovoreno. I ja stalno osluškujem tijelo, simptome, pa ako me nešto boli sam u strahu zašto me boli, a kad pak ne osjetim ništa isto nije dobro.
Svakako česti UZV pregledi nisu dobri niti se savjetuju (ako nema neke medicinske potrebe naravno).
Nisu mučnine jedini simptom trudnoće. Pa i izostanak menstruacije je simptom. Bolovi u leđima. Grudima. Trbuhu. Zatvor. Umor. Ima toga :)
A eto, ima žena kao moja prijateljica (mala joj ima godinu dana) koja da joj trbuh nije rastao ne bi ni znala da je trudna.
Samo pomalo i samo hrabro. ❤️
Znam i ja jednu takvu koja je saznala u 20 tom tjednu tek a nije pretila nego normalna
*
Mislim da se nuhalni mjeri tako blizu kraja prvog tromjesečja. Cek idem vidjeti u aplikaciji sto sam ja imala kad po pregledu
*
Cure stvarno vam je bitno da imate ginekologa od povjerenja. Ali ono stvarno. Nemojte se ustručavati promijeniti.
Evo
https://ibb.co/xX75xqj
*
Možda je mislio na kombinirani probir (mjerenje nuhalnog nabora)? To i mene čeka na sljedećem pregledu i tada ću biti skoro 12tt.
Ma on je samo rekao veliki ultrazvuk a ja sam mislila da je to taj mini anomaly scan. Krivo sam povezala 😂
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji