Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malena3
    19. Studeni 2020. 16:41

NadimakMTB

Malena3, ne znaju može li korona utjecati na plod. Primijetili su da trudnice često ne obole i za sad nisu primijetili neke nuspojave za plod, ali premlada je to bolest da bi znali. Meni je muž dobio pozitivan nalaz skoro odmah nakon začeća. On je imao sitne simptome, ja nikakve ali sumnjam da je nisam imala. Biram vjerovati da je beba zaštićena u stomaku i da nju nije pogodilo, a vrijeme će pokazati. Od virusa se zaštititi ne možemo.

Kiflica, iz Zagreba sam, tako da ćemo teško supa rađati. Ali navijat ćemo jedna za drugu.MaryClear, i ja sam previše filmova kao dijete gledala o zamjeni, tako da sam ja davno odlučila da ću odmah po porodu raditi DNA test i za majku i za oca. Sigurno je sigurno.

Hvala puno. Nadam se i ako imam da će biti sve u redu. ❤️

NanaJ
    19. Studeni 2020. 16:43

MaryClear

NanaJ

Nove curke dobro dosle 🤗
    Ja sam iz Zagorja imam 24 a muz 26, zajedno smo 8 godina, u 5 mj smo sa vjencali isto samo kod maticara jer eto mi se odlucili vjencat kad je sve bilo zatvoreno 😂. Sto se tica poroda idem u zg i to najvjerojatnije privatno jer sam veliki panicar a i sama sam iz zdrastvene branse pa sam se svega nagledala ali cujem da su vinogratska i merkur super pa se mozda i predomislim

Kolika je cijena privatnog poroda? I ja bi to najbolje 🤣🤣 Iako sam cula za vinogradsku da su super. 🍀

Na stranici pise oko 18 tisuca ali ja racunam da bi moglo biti i vise, moram ih kontaktirati i vidjeti. Znam da je svota ogromna ali ne zelim se zivcirati kada dode vrijeme poroda da li cu nabasati na dobrog doktora itd... ne znam jos nisam cvrsto odlucila, ali sve me vise vuce privatno kad cujem sta se sve desava u rodilistima

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

Susika
    19. Studeni 2020. 16:55

Pozdrav cure,
    evo i mene, nemam niš pametnog za reći, ali mi je baš drago da je grupa aktivnija
    Nana J. i ja sam isto iz Zagorja 

19. Studeni 2020. 17:07

Dvoumila sam se dal da jos pisem ovdje ili ne 🙈...al onda si mislim...ma ko ga sljivi...jedan je zivot.
    I kod nas je plusic napokon tu 🥳. Znaci jako smo maleni jos. 😊 Da ne prepricavam sve i pisem poduzi post....O nama u kratko imate u mom potpisu ono najbitnije ☺. Svima zelim dosadne i skolske trudnoce 🤞🙏

NanaJ
    19. Studeni 2020. 17:08

Susika

Pozdrav cure,
    evo i mene, nemam niš pametnog za reći, ali mi je baš drago da je grupa aktivnijaNana J. i ja sam isto iz Zagorja

Ma daaj 🥳🥳🥳

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

MaryClear
    19. Studeni 2020. 17:12

🦋Anitram1982🦋

Dvoumila sam se dal da jos pisem ovdje ili ne 🙈…al onda si mislim…ma ko ga sljivi…jedan je zivot.
    I kod nas je plusic napokon tu 🥳. Znaci jako smo maleni jos. 😊 Da ne prepricavam sve i pisem poduzi post….O nama u kratko imate u mom potpisu ono najbitnije ☺. Svima zelim dosadne i skolske trudnoce 🤞🙏

Cestitke na plusicu!! Neka bude skolska! 🍀🤞🎉🎉

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Studeni 2020. 17:19

NanaJ

MaryClear

NanaJ

Nove curke dobro dosle 🤗
    Ja sam iz Zagorja imam 24 a muz 26, zajedno smo 8 godina, u 5 mj smo sa vjencali isto samo kod maticara jer eto mi se odlucili vjencat kad je sve bilo zatvoreno 😂. Sto se tica poroda idem u zg i to najvjerojatnije privatno jer sam veliki panicar a i sama sam iz zdrastvene branse pa sam se svega nagledala ali cujem da su vinogratska i merkur super pa se mozda i predomislim

Kolika je cijena privatnog poroda? I ja bi to najbolje 🤣🤣 Iako sam cula za vinogradsku da su super. 🍀

Na stranici pise oko 18 tisuca ali ja racunam da bi moglo biti i vise, moram ih kontaktirati i vidjeti. Znam da je svota ogromna ali ne zelim se zivcirati kada dode vrijeme poroda da li cu nabasati na dobrog doktora itd… ne znam jos nisam cvrsto odlucila, ali sve me vise vuce privatno kad cujem sta se sve desava u rodilistima

Ako misliš na Podobnika, tako je 22500 vaginalni porod, a oko 30000 pomoću carskog reza. 
    Čula sam jako dobre komentare na uslugu i kvalitetu te bolnice.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Studeni 2020. 17:19

🦋Anitram1982🦋

Dvoumila sam se dal da jos pisem ovdje ili ne 🙈…al onda si mislim…ma ko ga sljivi…jedan je zivot.
    I kod nas je plusic napokon tu 🥳. Znaci jako smo maleni jos. 😊 Da ne prepricavam sve i pisem poduzi post….O nama u kratko imate u mom potpisu ono najbitnije ☺. Svima zelim dosadne i skolske trudnoce 🤞🙏

Hehe, dobro došla, neznanko 

💔💔💔

19. Studeni 2020. 17:22

NadimakMTB

🦋Anitram1982🦋

Hehe, dobro došla, neznanko

🤪🤪🤪

19. Studeni 2020. 17:22

MaryClear

🦋Anitram1982🦋

Cestitke na plusicu!! Neka bude skolska! 🍀🤞🎉🎉

Hvala ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.