Malla sutra već mjesec dana 🤭🤭🤭 ne mogu više dočekati da ovaj seronjica dodje 😅
Daaa leti vrime nenormalno...toliko promjena u tim mj dana da je to čudnovato, čarobno i izazovno u svakom slučaju....još malo malo pa stižu i vaše bebicw.
url=https://lilypie.com]
Puterice -https://www.ekupi.hr/hr/Igra%C4%8Dke%2C-djeca-i-bebe/Dje%C4%8Dja-soba/Posteljina/AP-jastuk-za-spavanje-veliki/p/EK000237825
Nema to veze samo s bljuckanjem vec i ako je bebi malo zacepljen nos ovako im je lakse disat. :)
Tenks. To se onda moze ispod madraca od kimbaca staviti? Nas nije bio bljucko ali smo od pocetka tako madrac nakosili jer u pocetku oni kasljucaju i zna im curiti nosic od plodne vode izgleda slicno ko prehlada. Da me u bolnici nisu upozorili na to mislila bi da je prehladjen. Bar je nama tako bilo.
Hej zene da vam se javimo. Danas u 5:12 nam je dosao Antun ♥️♥️♥️ jako sam sladak i mirisljav, mama se vec zaljubila u mene! 3440 g i 52 cm 😁
.
Porod je bio sve ono sta nisam mislila da ce bit 😅 ujutro na redovitom pregledu posumnjali na curenje plodne vode, poslali me u rađaonu da mi naprave test i ctg. Ispalo da nije plodna voda al ctg je pokazivao trudove, neredovite..onda su odlucili ostavit me i inducirat jer sam bila 3 cm otvorena. Ne znam zašto sam pristala al ok, sad je gotovo..
Probusili vodenjak oko 19, onda su poceli jaci trudovi al nedovoljno opet, prebacili me u radaonu oko 22 i stavili na drip..i tu sam umirala prvih sat vremena dok doktor nije rekao da ne izvodim i da uzmem epiduranu jer ce potrajat..ja pristala i Bogu hvala na njoj! Ona mi od prve lijepo utrnula noge i trbuh 👌 i tak sam onda polu spavala, drijemala u biti dok se nisam skroz otvorila..usput i povracala 4 puta :/ al ok, doktori su malog malo okretali vaginalno u najbolji polozaj za porod jer se bio okrenuo taj dan s licem prema gore umjesto prema dolje. Onda u 5 dosla babica, rekla idemo to je to, objasnila mi kak da tiskam i za 10ak min se rodio Antuuun :))) babica oooddlicna, sačuvala međicu, pohvalila me za tiskanje da sam odmah dobro krenula i zato je i bilo tak brzo :) malo sam pukla tj kazu oni da su to kao ogrebotine pa nisu prvotno sivali, al onda nije stalo krvarit dovoljno pa su mi stavili po 1 šav na tri mjesta. I eto to je tooo..ja sam mrtva umorna al isplatilo se! Jedva se cekam naspavat hahah
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
https://ibb.co/9qKmdNr evo mee
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Hej zene da vam se javimo. Danas u 5:12 nam je dosao Antun ♥️♥️♥️ jako sam sladak i mirisljav, mama se vec zaljubila u mene! 3440 g i 52 cm 😁
.
Porod je bio sve ono sta nisam mislila da ce bit 😅 ujutro na redovitom pregledu posumnjali na curenje plodne vode, poslali me u rađaonu da mi naprave test i ctg. Ispalo da nije plodna voda al ctg je pokazivao trudove, neredovite..onda su odlucili ostavit me i inducirat jer sam bila 3 cm otvorena. Ne znam zašto sam pristala al ok, sad je gotovo..
Probusili vodenjak oko 19, onda su poceli jaci trudovi al nedovoljno opet, prebacili me u radaonu oko 22 i stavili na drip..i tu sam umirala prvih sat vremena dok doktor nije rekao da ne izvodim i da uzmem epiduranu jer ce potrajat..ja pristala i Bogu hvala na njoj! Ona mi od prve lijepo utrnula noge i trbuh 👌 i tak sam onda polu spavala, drijemala u biti dok se nisam skroz otvorila..usput i povracala 4 puta :/ al ok, doktori su malog malo okretali vaginalno u najbolji polozaj za porod jer se bio okrenuo taj dan s licem prema gore umjesto prema dolje. Onda u 5 dosla babica, rekla idemo to je to, objasnila mi kak da tiskam i za 10ak min se rodio Antuuun :))) babica oooddlicna, sačuvala međicu, pohvalila me za tiskanje da sam odmah dobro krenula i zato je i bilo tak brzo :) malo sam pukla tj kazu oni da su to kao ogrebotine pa nisu prvotno sivali, al onda nije stalo krvarit dovoljno pa su mi stavili po 1 šav na tri mjesta. I eto to je tooo..ja sam mrtva umorna al isplatilo se! Jedva se cekam naspavat hahah
Cestitam Dominique 🎉
Uzivaj u svom mirisnom smotuljku ❤️
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Puterica, to se nestavlja ispod madraca, vec na madrac i bebinu glavu i dio na to!
Mada iskreno ja nebih to prakticirala :)) niti jastuke za bocno spavanje. Koristila sam smotani veci rucnik, ako se pomakne namjestim i tjt.
Daminique cestitam!!! Prekrasan djecak, bas se svwga izdesavalo i dugo je potrajalo s obzirom da si ujutro dosla u bolnicu uhh.. super da nisi osakacena i popucala 😂😋🤗
Meni jutros stigao naš next to me bed. Isto se moze namjestit nagib o kojem pricate, ali mislim da nece biti potrebe. Ugl savrsen je i drveni i odusevljena sam 😋 jedva cekam da ga montiramo uz krevet
https://ibb.co/D5vRJ7Z
Čestitam Dominique. Iako je dugo trajalo sve skupa drago mi je da je dobro završilo. Maleni je presladak, ali izgleda da tebe nije baš žgaravica zezala dok nema puno kosice 😂 tako bar kažu priče 😊
Mia 🥰 termin 27.7.
Čestitam Dominique. 🥳🥳🥰
Mi danas bile na ctg ocitava neke trudice na svakih 12 min ajmo reci. Znaci nista. 1 prst otvorena. Znaci opet nista. Nadam se brzom pokretuuuu, sutra termin,ali ona je odlucila prebacit ga malo pa cekamo❤
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Dominique cestitam 🥳 predivan bebac sa divnim imenom 🥰
Mila ne bih ni ja stavljala bebi pod glavu. Mi imamo klasican kinderbet ispod cijeg smo madraca stavili rucnike da dobijemo lagani nagib. Mislila sam da postoji nesto za ispod madraca ali nema veze, posluzit ce i ovaj put rucnici.
Da i nama taj za bocno nije odgovarao. Imam ga pa cu pokusati mozda sa bebom broj 2 bude ok ako ne onda opet sfrkani rucnik.
Sortiraj odgovore
Najstariji