Ja imam neki nasljedni ali to planiram odnjeti kod svekrve. Takodjer smo u malom stanu, i kontam da cu sve cuti 🤷♀️
.
Dostavio mi stolar napokon presvlacilicu, i slikam mami sva uzdbudjena iako znam da cemo vjv kad tad zavrsiti na kutnoj.. no dobro...
Njen odgovor, a sta ce ti to?!?!? Zar ces muciti bebu i svaki put nosit u kupaonicu na presvlacenje 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ (btw zivim u stanu od 50 kvadrata) mos si misliti nosanja 🤣 eto uznemirila je moje trudnicke hormone.
https://ibb.co/5R2NBxD
🙅♀️30, 🙋♂️29
Hej cure.. dugo već čitam vaše priče ovdje i imam osjećaj kao da vas sve znam.. ne znam da li je ova tema ok za moju priču ali evo da pokušam.😊
Muž i ja smo od prošle M krenuli raditi na bebi međutim ja sam prije ovulacije na par dana primala injekcije za bolove za leđa. I slikala kičmu. Iskreno očekivali smo taj plusić odmah ali ništa.. Iako sam imala neke simptome, npr gadljivost na neku hranu i to odjednom. Ali dobila sam M dan ranije i bolnija je nego ikad (a inače imam bolne M) a prošli mjesec kasnila 3 dana.. iskreno se nadam da će nam sljedeći mjesec biti uspješan. Da li je ok priti folnu kiselinu dok traje M? Počela sam je piti prije nekih 10ak dana.
• 👩22
• 🧔23
• Pokušavamo od 16.6. 👶 no1.
• Plusić 8.11. ➕😇
Evo obavila i ja ctg, uzv i pregled. Sve je u redu, beba procjenjena na 3500 g😊
U nedjelju trebam ponovno doći jer je tad dežurna moja doktorica pa ćemo najvjerojatnije za četvrtak dogovoriti inducirani porod (rajski plin ili injekcija u venu). A inducirani je porod zbog trombofilije tj. uzimanja Clexanea jer bi dan prije trebala ne se piknut.. baš me nekako zabrinula s tim, radije bi nekako da prirodno krene , što naravno opet nije isključeno jer nikad se ne zna 😏
eto uznemirila je moje trudnicke hormone.
Ova recenica je sve 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Btw obavila ctg i pregled, sve ok, 3 cm otvorena, trudova nema. Smijem se, a place mi se 😅😅😅😅
2021. M 💗
Hej cure.. dugo već čitam vaše priče ovdje i imam osjećaj kao da vas sve znam.. ne znam da li je ova tema ok za moju priču ali evo da pokušam.😊
Muž i ja smo od prošle M krenuli raditi na bebi međutim ja sam prije ovulacije na par dana primala injekcije za bolove za leđa. I slikala kičmu. Iskreno očekivali smo taj plusić odmah ali ništa.. Iako sam imala neke simptome, npr gadljivost na neku hranu i to odjednom. Ali dobila sam M dan ranije i bolnija je nego ikad (a inače imam bolne M) a prošli mjesec kasnila 3 dana.. iskreno se nadam da će nam sljedeći mjesec biti uspješan. Da li je ok priti folnu kiselinu dok traje M? Počela sam je piti prije nekih 10ak dana.
Mozes piti folnu kad ti traje menstruacija, ja sam mjesecima i prije trudnoce pila folnu/prenatale.
2021. M 💗
Imas jos fore do ponoci da beba stigne na svoj datum. 🤞🤞
🙅♀️30, 🙋♂️29
Cure hvala na odgovorima. Sad ste me malo iznenadile kamerama, to mi ni nije palo na pamet. A za sto vam te kamere sluze, koju korist imate od njih? Ja sam na baby phone gledala kao na nesto sto ce mi dati do znanja ako se beba u sobi probudila a mi npr imamo goste u dnevnom boravku. I sad ne znam koja mi je dodana vrijednost to sto bi imala i kameru?
Pa bas to, da vidim i cujem sto se dogada u drugoj prostoriji kad ja nisam tamo 😅
2021. M 💗
I ja danas idem kupiti kadicu, odustala sam od stokke i sad ne mogu uzeti ni jednu sklopivu ako hocu stalak, uz njih idu obicne 😅🤦♀️ a mjesta sve manje i manje
🙅♀️30, 🙋♂️29
Moj bebi je danas dobio svoje prve knjizice.
https://ibb.co/6bFgr9B
.
Generacija 2021 ce se prepoznati po ovom setu iz skolske knjige 😅🤣
🙅♀️30, 🙋♂️29
Kadica - od prije imam kadicu koja već ima u sebi onaj anatomski umetak (tj. kadica je anatomska) i dobro je služila tijekom prve godine. Dok je beba mala i većinom u ležećem položaju, anatomske kadice su po mojem mišljenju praktičnije, jer je kod njih bebina glava u zraku i gornji dio tijela je lagano zaobljen (kao u jajetu), ne moraš je strogo pridržavati... a nogama i ručicama slobodno mlatara...
Sortiraj odgovore
Najstariji