Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    04. Srpanj 2021. 09:41

Točkica predivna si baš..kosa ti je woow, ma ko neki model! 

url=https://lilypie.com]

Aneee
    04. Srpanj 2021. 12:18

Ninica sretno 😁😁
    Cure kupujte što više tetrica hahha ja imam nekih 20ak I sad sam naručila još jer to nam se prlja najviše 😂
    A bodya isto nikad dosta...jer uglavnom će vam bebe biti u bodyu...kompletice neke jedino za posebne dane, jer ih doma sigurno nećete oblaciti nego samo u body 😅
    Eto jedan mali savjet bar s moje strane je tako...iako ovdje kod nas ovih dana i nije tako vruće patronazna nam je rekla da mu za šetnje ne treba više nego body i prekriti ga tetrom

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mallla
    04. Srpanj 2021. 13:22

Kod nas su isto boiji u điru, kompleti su samo za posebne prigode.
    A tetri ne trošimo puno, jedino onih malih krpica za bljicanje jer imamo bljuckalicu malu 😊 Doduse i ja imam 20ak tetri.

Aneee
    04. Srpanj 2021. 15:00

Mallla ae na njih i mislim...samo sto mi koristimo više te velike jer su mi praktičniji...i u krevetu kad ga stavim na sisu stavim ispod njega i ispod sise jer inače ode po krevetu hahaha onda ga i pokrivam s njima i sve..a I on prebrzo jede pa stuca, bljucka i naravno da ih se ispriča masa 😅
    Nama danas tjedan dana I baš sam sad slikala stomak...malo mi fali onaj ogromni stomak 😄
    A sad je skoro pa ravan, na slici malo ovaj gornji dio ispod sisa što stisne daje dojam da je još veći, ali nije...
    https://ibb.co/L05C8fc
    Sad je sve otišlo u sise 🤣🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

MariLove12
    04. Srpanj 2021. 15:48

Joj i ja sam bila uvjerena da necu docekati pregled u ponedjeljak ali izgleda da sam se prevarila 😂
    A gdje nam je Amber, jel nas prešišala već sve?😀

It's a boy! 💙

mara5
    04. Srpanj 2021. 17:56

Cekamo Ninicu da se javi, ona je osla u bolnicu 🤭 da i meni je cudno ovo zatisje.. ali sigurno kad krene bit ce par beba na dan

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Kiflica
    04. Srpanj 2021. 18:01

Ja evo cisto ne vjerujem da sam vec pred porod...evo 9 dana do termina, ja jos ljudima krivo kazem 2-3 tjedna...danas me muz blijedo gleda, kaze alo...pa nije jos uvijek 2-3 tjedna do... haha🤣 Nestvarno mi je sve to jos, totalna apstrakcija. Ali jako sam sretna da smo dogurale do kraja, mozda jos i uspijemo da sama krene vanka, bez indukcije, pa da se ostvari moja zelja za stolcicem i prirodnim porodom! ❤ 

Kiflica
    04. Srpanj 2021. 18:06

Bas gledam kupit jos rucnicica iz Ikee (KRAMA se zovu) ili jos obicnih pamucnih tetrica iz Pepca, za ta svakodnevna bljeckanja, presvlacenja i podmetanja pod bebu... imam dosta lijepih tetri koje ce biti kao prekrivaci, a uzela bi jos ovih peri-deri iskuhavaj-bacaj... Kostaju isto, 3 kn po komadu, samo su Pepco tanke i velike, a Ikea male i debele. Sta preporucate da je korisnije imati, Ana, Malla i ekipica koja je rodila?

Matejaa95
    04. Srpanj 2021. 19:11

Nama je 18 dana do termina. Ona danas nije stala od jutra i dalje nogom nabija🤭 znaci oce izac kroz trbuh van, to je normalno pretpostavljam. Luda je skroz🥰

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Mallla
    04. Srpanj 2021. 19:32

Ana.b krevetu sam doskocila tako da sam uzela jednu plahtu i preduplaal je i stavila tamo di lezi ona i ja, bas zbog bljzcanja, curenja mlijeka i slicno. A tetre ovako mi isto sluze kao podloga za nju, pokrivac i brisanje, ma za sve.
    Kiflica a cuj tetru kad bljucne bila tanka ili debela ide brzo na pranje. Tocno ce bit korisne i te od 3 kn.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.