Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trudy
    17. Lipanj 2020. 08:33

Mrvicak ne vjerujem da je stres nesto nesto bebi nastetio, na zalost svi smo pod stresom kad tad. Probaj se odmaknut sto vise mozes od te situacije ako je ikako moguce 🤞
    Renata ne znam sta rec za tog prijatelja. Jel moguce da bas nikog nikog nema? 😕
    .
    Ja nastavljam s cevapima danas... Zaboravila sam ananas kupit to mi je zadnja slamka 😁

17. Lipanj 2020. 08:36

Trudy

Mrvicak ne vjerujem da je stres nesto nesto bebi nastetio, na zalost svi smo pod stresom kad tad. Probaj se odmaknut sto vise mozes od te situacije ako je ikako moguce 🤞
    Renata ne znam sta rec za tog prijatelja. Jel moguce da bas nikog nikog nema? 😕
    .
    Ja nastavljam s cevapima danas… Zaboravila sam ananas kupit to mi je zadnja slamka 😁

Nastojat cu 😐
    Jel tebe bole cevapi? Mene strah, kao da mi je prvi put 😂 

17. Lipanj 2020. 08:40

selena

Mrvicak- tako ću i ja, tjedan po tjedan. Kako si ti, ? Jjel tebi šta kreće, sad si u sigurnim tjednima

A evo ne znam. Iscjedak mi sluzavi u komadima ili u dugim nitima ispadne svaki dan. Pa me dva dana ubijaju kontrakcije, pravilne i bolne, pa sve stane. Vidjet cu u petak na kontroli. I mene baš zanima. Vjerujem da sam se otvorila još malo, teško da je cerviks izdržapćo moje šetnje od 34.tt kada sam kao puštena s lanca. 

Kolacic
    17. Lipanj 2020. 08:42

Mrvicak meni je S u trudnici puno bolniji nego prije. Ali kada se sve dobro opusti i kada je "podmazano" onda je predivno 😁. Tako da najbitnije da si uzmes vremena i neka on prvo malo oko tebe skace da se opustis. Onda ce ti biti da sve zvijezde od ugode vidis 😁😉. Samo nemoj nista na silu ni brzinu.

17. Lipanj 2020. 08:43

Cure hvala svima na podršci. Neću vas nabrajati jer s ovim trudnički mozgom ću neku nenamjerno preskočiti. ❣️

Vucice, bas mi je drago. Bravo👌🙏✔️

Amneris
    17. Lipanj 2020. 08:52

Jutro drage krafnice!
    Svea čestitam na malenoj princezi Leni! Uživajte i oporavite se što skorije!
    Zara ne brini, moja beba je otpuštena s tom dijagnozom zastoj u rastu jer zbog moje preeklampsije posteljica više nije obavljala kako treba svoju funkciju pa su me porodili čim smo navršili punih 37 tt. Moja je stvarno bila sitna kad se rodila, 2490 g. A sad smo već na 3 kilice, jede ko zmaj i niš joj ne fali. Tvoja je već stvarno velika tako da ne brini, sve oni prate i drže pod kontrolom. Ali da je ružno za pročitati taj termin “zastoj”, to stoji.
    Pedijatri - mame koje se odabrale pedijatra, javljaju li vam se na telefon? Ja sam svojoj poslala mail i zovem jučer cijelo popodne, nikako ih ne mogu dobiti. Ne da mi se baš da me pedijatar tako otkantava pa se pitam jesu li svi takvi? I šta stvarno moram doći osobno da se naručim? Wtf!

selena
    17. Lipanj 2020. 08:53

Renata - baš mi je zao, razgovaraj sa muzem i reci mu da trebaš mir, ok par dana ali mjesec dana je stvarno previše.
    Panda - u Petrovoj je naručivanje za Uzv koma, nisam vise mogla stajati poslije pregleda pa sam im poslala mail jer telefonski ne naručuju, sve sam im napisala i zovem jučer i kaže mi neka “ljubazna” administratorica da će mi poslati tocno vrijeme za 5 dana. 😱
    Sestra i dr. kod koje trebam ici su super ljubazne pa ću čim dođem pitati sestru jer mi može reci kada ću doći na red jer ako moram čekati da ću otići u auto leći na bok jer ovo stajanje a pogotovo sjedenje mi jako steti. Sto je najgore kad se malo prošetam pocne mi se vrtiti u glavi valjda od tolikog ležanja, skoro sam se srušila. 
    Ako to ne uspije, pitati ću dr.jer radi privatno pa ću platiti jer je stvarno super a ne želim vise riskirati čekajući pregled. 

30.07.🥰🥰

Vucica
    17. Lipanj 2020. 09:05

Žuža

🎊Svea & Rose & Ena CESTITAM NA BEBICAMA 🎊
    Mislim da sa svima ostalima cestitala 😊
    Cestitam i svima na punjenju nvih tjedana i ulaske u termine. I sretno svima na pregledima.
    Moj mali se micao u trbuhu sve dok nije izasao. Na porodu, tj. tokom trudova me toliko udarao pod rebra da sam mislila da ce
    mi rebra izbiti 😱
    Zara nadam se da se drzis 🤞
    Mi se polako snalazimo. Mene pucaju hormoni, dojimo lijepo, trudimo se naci vremena za svakoga i tak.
    Nosi koja mama pojas/steznikza dijastazu? Ja nabavila jucer i moram priznati da mi se cini kao odlicna stvar. Vidjet cemo kada i hoce li se stomak ikada vratiti na mjesto 🙈
    Puse svima 😘

Zuza kako znas da imas dijastazu, si bila kod Dr ili to mozes sama skuziti? Meni je jos velik trbuh I onako zelatina 😅 Bas me zanima hoce li ti pomoci steznik

Flo
    17. Lipanj 2020. 09:08

Evo me s pregleda, kila imam jednako, pisonja je super, opet se okrenuo s glavom prema dole. Moram na vuk vrhovec na edukaciju o prehrani, jer mi je granican taj prvi nataste. I moram piti euthyrox najmanju dozu jer je isto granican 🤷🏼‍♀️
    Kaze da se ne brinem, da bi bilo sve ok i da nista ne poduzimam ali ako vec mogu nesto poduzeti zasto ne bi 🙂
    Ne znam jel mi ta stitnjaca od tog pustog stresa koji se dogadjao u ovih par mjeseci jer nisam imala nikad problem s tim, al nadam se da cu s tabletama izregulirati to. 

Fluffy
    17. Lipanj 2020. 09:10

Svea, cestitke na bebici 🥰🥰🥰🥳
    Mrvicak, zao mi je radi stresne situacije ali vjerujem da na bebu to sad nista ne djeluje...iako probaj se opustiti radi sebe...pod stresom si cijela u grcu i samo si otezavas i situaciju s kontrakcijama i eventualno bolovima. 
    Kaktusice, tebe isto totalno razumijem. Stvarno smatram da je to jedna od stresnijih situacija uopce u zivotu. Nevezano za bebu. Tu jednostavno vrijeme mora uciniti svoje...da se malo opustite, naviknete na novo okruzenje. Stvarno tom treba vremena...jos sigurno onda slusate milion ideja od strane njegovih ili tvojih, pa se tek onda stvori kaos u mislima. No, doci ce to sve na svoje. Prvo da dode mini kaktusica 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.