Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m_maaree
    17. Lipanj 2020. 07:04

Svea cestitke,Lena dobrodosla nam ❤❤
    Cestitke nama koje punimo tjedne danas i sretno ako tko ima pregled 😘😘

• anav05
    17. Lipanj 2020. 07:10

Dobro jutro cure i sretna srijeda svima koje pune tjedne danas😊
    Žuža. Drago mi je citati da ste dobro😊 Koliko čitam, sto čujem, hormoni nakon poroda su skroz novi nivo osjecaja koje zena ima...
    Renata, a ne znam sto bi rekla. Kažeš da ste vi jedini gdje moze, a opet vama, posebno tebi, u zadnjem mjesecu treba mir i tvoj prostor...nisam pametna kako te umiriti osim da popričaš s mužem i staviš sebe i bebu na prvo mjesto. Drzim fige da prođe sve dobro🤞
    Tipkamo se😘
    ___
    38+3

• anav05
    17. Lipanj 2020. 07:11

Mocho

Žuža lijepo da nades vremena javiti se i nama :) Ovo udaranje tijekom poroda mi zvuci nadrealno 😀
    .
    Jutro ostale krafnice koje mirno spavate u ranu zoru (i onima koje su u nocnoj kao ja isto dobro jutro!) 😇🎊
    .
    Ima li neka mama nedavnog iskustva s prijavom dijeteta koje je rodeno van mjesta prebivalista ( da je razlika maticnog ureda velika - tipa roditelji prebivaliste imaju u splitu, a beba rodena u zgu)? Koliko citam, sve se moze napraviti u maricnom uredu prema mjestu poroda?

Ej. Iskreno ne, ali nazoves najbolje maticni gdje bi dijete prijavili pa ti oni objasne... To ti je najsigurnije. Sretno!
    ___
    38+3

selena
    17. Lipanj 2020. 07:21

Jutro cure! 
    Svea -čestitam na curki 
    Rose - nadam se da ti je danas bolje
    Čestitam svima koje pune tjedne. I mi se pomičemo, danas smo na 29, nekako mi svetih ciljanih 35 🙏🙏🙏🙏čini jakooo daleko ali idemo dan po dan 🙏
    Držim fige svima koje danas odu na preglede da bude sve ok. 

30.07.🥰🥰

selena
    17. Lipanj 2020. 07:29

Hvala svima koje ste jučer pisale o skraćenom cerviksu i mirovanju, nisam vam se mogla javit, zadnja dva dana sam bas komirana, mislim da sam si najveću štetu napravila kad sam isla na pregled, sto vožnja to Petrove , sto trijaza, a pogotovo dugo cekanje na pregled, ukupno 3 sata hodala i sjedila......😞😞
    A doma se trudim ležati maksimalno, od ponedjeljka pogotovo,  ležim i štopam  si koliko vremena ne provedem ležeći, jučer cijeli dan oko 12min. 
    Idem ponovno za 2 tjedna, ako me brzo ne prime napraviti ću frku tamo, naruče 10-tak u isto vrijeme.😡

30.07.🥰🥰

17. Lipanj 2020. 07:31

Jutro. Čestitam svima na punim tjednima 🥳 🥳 i sretno na pregledima!!! ❣️
    .
    Ja u obitelji imam jednu situaciju zadnja tri tjedna i stvarno mi je stresna, pokušavam se odmaknuti od toga ali jednostavno je nemoguće, a još teže je ne stresirati se zbog svega jer je riječ o bliskoj osobi. Nadam se da zbog stresa nisam naštetila malenoj 😔

Renata, taj je stvarno preslobodan. Ne mogu vjerovati da ima ljudi koji toliko ne razmišljaju svojom glavom. Užas!🙄🙄 Popričaj sa suprugom i pokušaj mu dati do znanja da takvo okruženje nije zdravo za tebe pa onda ni za bebu.

Ena, Rose, Svea kako ste jutros? Svea boli li rez? 

17. Lipanj 2020. 07:32

selena

Jutro cure!
    Svea -čestitam na curki
    Rose - nadam se da ti je danas bolje
    Čestitam svima koje pune tjedne. I mi se pomičemo, danas smo na 29, nekako mi svetih ciljanih 35 🙏🙏🙏🙏čini jakooo daleko ali idemo dan po dan 🙏
    Držim fige svima koje danas odu na preglede da bude sve ok.

Moj prvi cilj je bio 30. Pa 32. Pa 34. Pa 36. I evo ne postavljam si više ništa. Polako i dogurat ćeš, ne brini. 

Ninnek
    17. Lipanj 2020. 07:40

Svea čestitke 🤗🤗🤗🤗

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

selena
    17. Lipanj 2020. 07:41

Mrvicak- tako ću i ja, tjedan po tjedan. Kako si ti, ? Jjel tebi šta kreće, sad si u sigurnim tjednima

30.07.🥰🥰

Flo
    17. Lipanj 2020. 07:48

Jutro cure☺️😍, cestitke svima na punim tjednima. Evo ja u bolnici cekam pregled, dosla sam sto svjetlosnih godina prije, malo me strah sto ce mi dr reci za te nalaze, drz’te fige ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.