Svea cestitke,Lena dobrodosla nam ❤❤
Cestitke nama koje punimo tjedne danas i sretno ako tko ima pregled 😘😘
Dobro jutro cure i sretna srijeda svima koje pune tjedne danas😊
Žuža. Drago mi je citati da ste dobro😊 Koliko čitam, sto čujem, hormoni nakon poroda su skroz novi nivo osjecaja koje zena ima...
Renata, a ne znam sto bi rekla. Kažeš da ste vi jedini gdje moze, a opet vama, posebno tebi, u zadnjem mjesecu treba mir i tvoj prostor...nisam pametna kako te umiriti osim da popričaš s mužem i staviš sebe i bebu na prvo mjesto. Drzim fige da prođe sve dobro🤞
Tipkamo se😘
___
38+3
Žuža lijepo da nades vremena javiti se i nama :) Ovo udaranje tijekom poroda mi zvuci nadrealno 😀
.
Jutro ostale krafnice koje mirno spavate u ranu zoru (i onima koje su u nocnoj kao ja isto dobro jutro!) 😇🎊
.
Ima li neka mama nedavnog iskustva s prijavom dijeteta koje je rodeno van mjesta prebivalista ( da je razlika maticnog ureda velika - tipa roditelji prebivaliste imaju u splitu, a beba rodena u zgu)? Koliko citam, sve se moze napraviti u maricnom uredu prema mjestu poroda?
Ej. Iskreno ne, ali nazoves najbolje maticni gdje bi dijete prijavili pa ti oni objasne... To ti je najsigurnije. Sretno!
___
38+3
Jutro cure!
Svea -čestitam na curki
Rose - nadam se da ti je danas bolje
Čestitam svima koje pune tjedne. I mi se pomičemo, danas smo na 29, nekako mi svetih ciljanih 35 🙏🙏🙏🙏čini jakooo daleko ali idemo dan po dan 🙏
Držim fige svima koje danas odu na preglede da bude sve ok.
30.07.🥰🥰
Hvala svima koje ste jučer pisale o skraćenom cerviksu i mirovanju, nisam vam se mogla javit, zadnja dva dana sam bas komirana, mislim da sam si najveću štetu napravila kad sam isla na pregled, sto vožnja to Petrove , sto trijaza, a pogotovo dugo cekanje na pregled, ukupno 3 sata hodala i sjedila......😞😞
A doma se trudim ležati maksimalno, od ponedjeljka pogotovo, ležim i štopam si koliko vremena ne provedem ležeći, jučer cijeli dan oko 12min.
Idem ponovno za 2 tjedna, ako me brzo ne prime napraviti ću frku tamo, naruče 10-tak u isto vrijeme.😡
30.07.🥰🥰
Jutro. Čestitam svima na punim tjednima 🥳 🥳 i sretno na pregledima!!! ❣️
.
Ja u obitelji imam jednu situaciju zadnja tri tjedna i stvarno mi je stresna, pokušavam se odmaknuti od toga ali jednostavno je nemoguće, a još teže je ne stresirati se zbog svega jer je riječ o bliskoj osobi. Nadam se da zbog stresa nisam naštetila malenoj 😔
.
Renata, taj je stvarno preslobodan. Ne mogu vjerovati da ima ljudi koji toliko ne razmišljaju svojom glavom. Užas!🙄🙄 Popričaj sa suprugom i pokušaj mu dati do znanja da takvo okruženje nije zdravo za tebe pa onda ni za bebu.
.
Ena, Rose, Svea kako ste jutros? Svea boli li rez?
Jutro cure!
Svea -čestitam na curki
Rose - nadam se da ti je danas bolje
Čestitam svima koje pune tjedne. I mi se pomičemo, danas smo na 29, nekako mi svetih ciljanih 35 🙏🙏🙏🙏čini jakooo daleko ali idemo dan po dan 🙏
Držim fige svima koje danas odu na preglede da bude sve ok.
Moj prvi cilj je bio 30. Pa 32. Pa 34. Pa 36. I evo ne postavljam si više ništa. Polako i dogurat ćeš, ne brini.
Mrvicak- tako ću i ja, tjedan po tjedan. Kako si ti, ? Jjel tebi šta kreće, sad si u sigurnim tjednima
30.07.🥰🥰
Jutro cure☺️😍, cestitke svima na punim tjednima. Evo ja u bolnici cekam pregled, dosla sam sto svjetlosnih godina prije, malo me strah sto ce mi dr reci za te nalaze, drz’te fige ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji