Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DanijelaBB
    25. Srpanj 2020. 17:00

zmya

Ej cure, dsnas vas citam al se ne stizem javljati… moj mali danas neumorno visi na sisi i vristi svakih 15 minuta. Skinila sam ga u romper bez rukava i rashladila, a on samo siki i pristekan je za mene. Krenila sam radit vjezbice napokon i stavila karimat na pod, trajalo je tocno 8 minuta. 🤷🏼‍♀️
    Bebac decki su prekrasni 🙂 bas ih je lijepo za vidjet.
    Vucice jesi me ti ono bila pitala za sliku kakice? 😅 od jucer ujutro ne koristimo vise antibiotike i skroz je posvijetlila. Cekam da dodjr do smeckaste jer sam i jucer jela blitvu 😬
    Sto se tice mog prijedloga-nije da zelim ikoga micati sa foruma il sl, puno tu stvari dijelimo i nekako mi djelujemo povezano dovoljno da se mozemo prebaciti u grupu gdje nam komunikacija biti jednostavnija, preglednija, gdje mozemo imati mozda i zasebni discussion il temu, podijeliti linkove, dokumente. Microsoft Teams, Viber, Wapp, sto god. Ne moramo dijeliti nikakve brojeve moze se joinat preko linka pa ako je vecina za mozemo se dog za dalje

Zmya najjednostavije je onda whatsapp, to sigurno sve koristimo 🤷‍♀️

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

DanijelaBB
    25. Srpanj 2020. 17:02

mimoza

Danijelaja sam cijeli zivot htjsla vece cice i sad su mi ogromne, nisam baa to tako zamisljala. Sad vidim da su mi moje male bile puno lakse za odrzavanje 😂 sa 80B sam dosla na 90C
    Mrvicak kupate li se u moru? Jesi li boje nabacila? Joj ja jedva cekam iduci mjesec ici doma i na more na Peljesac 🥰
    Kolacic prelijep vam je garten 🤗 tu ces i s bebicom uskoro piti kavu 🤗
    Bljucanje otkako sam izbacila flasicu, moj L rijetko kad bljucne. To inace bude ako ga pritisnemo na trbuscic dok ga nosimo ili neposredno nakon dojenja izbaci visak. Ali to nije ni blizu kako je do prije tjedab dana bljucao, uzas.

Nisan nikad tila ni veće prirodne ni silikone, ali sad san definitivno sigurna 😄

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Pepilli
    25. Srpanj 2020. 17:20

Mocho

Jutro 🍩!
    .
    Bebac preslatkooooo 🥰🥰🥰.
    Grupa na prijedlog zmye - totalno sam za!
    .
    Rose - ja nisam sesirice koristila, ali kak smo tek poceli s cicanjem, potvrdujem da imam peckanja i osjetljivost bradavica. Pogotovo navecer nakon citavog dana. Ne stvaraju mi se ragade… i patronazna me upozorila da ce bradavice biti tako malo bolne neko vrijeme
    .
    Ima li netko od vas problem s hiperlaktacijom? Kak to rjesavate? Stalno sam zalivena mlijekom, a lijeva dojka bas stvara probleme… non stop slapici cure i mala se zagrcava na njoj. Bojim se izdajati da jos ne povecam proizvodnju, a lagano mi se stvaraju grudice i bojim se mastitisa 🤷‍♀️

Banci humanog mlijeka fali ,njima se javi ! 😚🥰

Sreća mamina

Dobrodošao

Rose1
    25. Srpanj 2020. 17:22

Mocho uh, onda imas za izvoz😂🤣😂
    Black sretnooo❤
    Eovyn drago mi je da je bolja situacija s grcicima
    Bebac, Maggy tako i meni, tvrde tek nakon 5sati, prije su se ranije stvrdnule

Dana nadam se da ce krenuti zs vikend...da, da, ta mlada ekipa je simpa

Kolacic fora slika, puuuno robice
    Maggy, Mrvicak i moj 3put tako izbacio ful puno u mlazu, ali tada je ful puno i pojeo i jaaako brzo. Jako brzo jede, sve mu curi iz usts dok jede. Ja mu sad svako toliko izvadim bradavicu
    Mrvicak blago tebi, ja bijela ko sir
    Zajednicko spavanje - mene toga bas strah da ga ne udarim, poklopim ili nesto tako da za sada to ne prakticiramo isko to voli i umiri s3, ali ga onda prebacimo
    Vrapcic hvala ti, zabrinulo me to bas dosta 
    Prirast tezine se gleda od porođajne rekla patronazna, ja racunam od otpusne
    Zmya ja sam za, doduse imam samo viber i fejs,ali mogu instalirati i nesto drugo
    Cure ja jedva cucnem i dignem se…ovo mirovanje prije i nakon poroda me skroz sj....a prije sam radila cucnjeve na jednoj nozi😱😤

💙

dana130
    25. Srpanj 2020. 17:23

Mimoza 😘
    Kaktusice hvala 😘 u prizemlju sam bila, a u 2 sata koliko sam cekala nitko nije izasao van a cula bebu 🤷‍♀️
    Vrapcic 😘
    Mrvicak kao sto kazes nek je sve zlo u tome, neka nema vece stete.
    Kolacic 🥰 jojn preslatko mi vidjet tu robicu, a na dvoristu ti zavidim
    Barby, nekako sumnjam u faktor iznenadenja 😂

Baby girl 💜

Rose1
    25. Srpanj 2020. 17:25

Mrvicak grozno za stan, bas mi zao, cula sam da je u Zg bilo grozno☹
    Moj mali vise puta na dan prducka i place. Espumisan ne pomaze, isto je jer prdi i s njim i bez njega, normalno kaka iako se smiri kad se pokaka

💙

Vucica
    25. Srpanj 2020. 17:34

Ja sam isto za WhatsApp 🤞🤞 lakse I brze za slati slike, vise privatnosti, bez upada Svekrva 😂😂

Vucica
    25. Srpanj 2020. 17:36

Rose1

Mrvicak grozno za stan, bas mi zao, cula sam da je u Zg bilo grozno☹
    Moj mali vise puta na dan prducka i place. Espumisan ne pomaze, isto je jer prdi i s njim i bez njega, normalno kaka iako se smiri kad se pokaka

Rose mi smo prestali koristiti espumisan, isto I sa I bez, mozda cak manje place bez

25. Srpanj 2020. 17:40

DanijelaBB

mrvičak

Krafnice nikako se javiti jer nam je kiša kroz prozor na kipu ušla u malu sobu koja je trebala biti za Doru i podignula parket i uništila komodu. Ili ja ili muž smo kada smo išli za Dalmaciju zaboravili to zatvoriti 😬😬😔
    Susjeda (ona bakica koja mi u Lidlu kupi kada nešto treba) kojoj smo ostavili ključ, ušla je tek sinoć kasno jer prije nije imala potrebu i vidjela tu vodu pa nas zovnula. Evo muž se vratio u Zg, a nad dvije ostale kod moje mame. Ali zvo zlo u tome.
    Ne muči me to toliko koliko bljuckanje koje je sada nakon svakog podoja, a često i u mlazu. Promijenim puno bodija dnevno i lagano ludim. Do sada je lijepo napredovala, u mjesec dana 1500 i narasla 4 cm ali me ovo lagano počelo baš brinuti. Pedijatrica to uopće nije komentirala.

Btw evo moja je sad bljucnula i smočila bodi na ramenu, al pošto spava ne da mi je se presvlačit da je ne probudin…umetnula san joj ovu veću blaznicu ispod bodia da joj nije mokro na koži 🙈
    Imamo i mi dana kad joj prominin i 4 puta bodi…ili se toliko pokaki da joj iziđe na leđa ili bljucne

To i ja radim kada spava. Unetnem onu little tetricu ispod tog mokrog dijela 🙈😅

Nikita206
    25. Srpanj 2020. 18:10

Pozdrav cure, evo da se i mi napokon javimo 😊

Jučer ujutro stigla nam je naša lavica Leona, sa 3120 g i 51 cm. Ona je super i savršena, a moj porod ni blizu tome 😂 ukratko išlo je induciranje gelom večer prije, koji je kod mene počeo djelovati doslovno odmah, ali sporo sam se otvarala.... Tako da sam cijelu noć bila u užasnim trudovima, skoro bez pauza, ali u 6 ipo stiglo je ovo savršenstvo na svijet i svaka muka je manje bitna 😊
    https://ibb.co/D8sY93r

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.