Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DanijelaBB
    24. Srpanj 2020. 11:53

Žuža

Rose blago tebi!! Ja izgledam ko ocerupana kokos. Tak i ja nisam isla frizeru iz istih razloga kao i ti. A sad se moram jedan dan izdojiti i ponuditi na bocu malom mlijeko pa da vidim hoce li htjeti i da znam jel se mogu izgubit na 2-3 sata. Kako tvoj sada papa dok te nema?
    Kada planirate krstitke vi koje cete krstiti bebe? Ja sam mislila u rujnu dok se jos smijemo druziti. Nadam se da nas nece korona do tada opet ubit u pojam.
    Dora moj prvi je imao tako jake i cjelodnevne grcice. I nakon toga smo imali milijun zdravstvenih sranja, ali nista mi nije bio takav stres kao ti grcevi. To je zbilja za izludit 😭 Drago mi je da vam ide na bolje i nadam se da vise nema povratka na staro!!

Žuža mi smo isto dogovorili za rujan, 20og. Tada će imat 3mj (-1 dan). To mi je baš nekako taman.
    Kaktusice Mia ima mjesec i 3 dana i još uvik kiše par puta dnevno. Isto nam je rečeno da je to normalno i da na taj način čiste dišne puteve 🤷‍♀️

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

mrs.p
    24. Srpanj 2020. 12:05

Pozdrav!
    Dora ajde drago mi je da ste ok i stvarno se nadam da su grcevi prosli. Znam taj osjecaj kad krenu grcevi, a ti si nemocna :( meni je koma s jednom, a ti imas x2. Drz se! Uzivaj kod frizera :)
    Rota evo mi dns isli na rotu, to je prva doza, ide oralno. Malo se plakala, nije htjela progutati, ali izdrzali smo! Ne bi trebalo biti nuspojava... Sljedeca doza je u rujnu
    Granulice evo od jucer dajemo granulice. Zasad ima grcice par puta na dan, vec prepoznam taj plac, ali traje kratko dok se ne isprdi. Navecer i ujutro je spavala na trbuhu, pase joj, umiri se i brzo zaspi, ali moram stalno nadgledati.
    Osip jucer je bas bilo vruce i sparno, bili smo kod mojih, stalno su ju nosali, male necakinje dirale i popodne se osipala - crvene flekice po licu i rukama. Navecer kad sam ju okupala je sve proslo. Pedijatrica veli da moze biti od znoja, a mozda i neka mala reakcija na nesto dok smo ju dirali (npr neciji parfem, krema, omeksivac). Rekla je da mogu s kamilicom ili fizioloskom malo isprati drugi put.
    Tjemenice primjetila sam ih na glavi. Imam Mustela pjenu, ali sad citam da kad se stavi na glavu, treba jako dobro isprati i ne smije doci u doticaj s ocima, a ako dodje treba isprati oci. Haaalo, rijec je o maloj bebi, sanse su da joj vodica dodje malo na lice... Kak bebi isprati oci :/ 
    Inace, jucer ju kupamo i pokakala se u kadu 🙈

MrvicaH2000
    24. Srpanj 2020. 12:13

Pozdrav curke❤️❤️
    Trebam pomoc, nova sam na forumu pa ne znam da li se javljam na dobru temu...
    Mlada sam, imam 20 godina, prije 2 mjeseca napravila sam kiretazu (19.05.2020.) u 3.mjesecu trudnoce, beba se nije dobro razvijala... prvu menstruaciju nakon kiretaze sam dobila 3 dana nakon (22.05.2020.) , druga je stigla mjesec dana nakon (18.05.2020.), ovaj mjesec 5. Dan je u zaostatku, inace mi je menstrualni ciklus 28 dana.. imam slicne simptome kao u prvoj trudnoci, vrtoglavica, jaka i cesta glavobolja, cesto mokrenje, mucnina ali bez povracanja... ne znam da li da jos pricekam par dana ili da napravim test... 
    P.S. Imam bolove ponekad kao pred menstruaciju kao nekakvi grcevi, ali tako je bilo i u prvoj trudnoci... 
    Sorry na dugom postu❤️♥️

dana130
    24. Srpanj 2020. 12:15

Jutro krafnicee. Janjucer tek oko 2 zasoala, budila se u 4.30,7. 30 i do 10 odspavala, 💪 preporod 😂
    Dora, drago mi je da ste dobro i nek nastavi tako. Uvijek je lijepo cuti vijesi od vas ❤️
    Velike puse ivici i marici 💙❤️ i uzivaj kod frizerke. 
    Rose, nadam se da si i ti uzivala 🥰
    Mokvice cestirle na 40tt i ako jos netko puni tjsdne.
    Jos sam htjela pisati, ali sam citala u par navrsta i onda pola zaborabila 😑

Baby girl 💜

Flo
    24. Srpanj 2020. 12:18

Pozdrav cure moje, cestitam na punim tjednima ako koja puni danas ❤️
    Da li imate ili vi koje ste prosle tjedne moje osjetile menstralne bolove? Nisu oni jaki, ono lagani, ali isto osjecam malo. Jel to normalno ili?

dana130
    24. Srpanj 2020. 12:34

E da, krstenje. Mislim da cemo mi oko bozica. Moji su u njemackoj i stsrci i brat, pa mi nekako najjednostavnije za bozic, a i kalo je ovo prvi s bebom i mojima prvo unuce i njegovoj mami, svakalo smo mislili da se kod nas skupimo pa bi onda i krstenje u tom periodu. Necemo pravit nista velilo, roditelji, moji i njegovi vjencani kumovi, frendove cijem malenom sam ja krstena kuma, a muz vjencani, i od male kumovi i to je to. Cca 15 odraslih i 5 djece s nama 😂

Baby girl 💜

Rose1
    24. Srpanj 2020. 12:39

Ena, Maggy i mi imamo osip☹Cekam do pon pa zovem pedijatricu
    Mrs.p probaj bademovim uljem, pusti 10ak min da upije, isperi, ocetkaj...mislim da su tsko cure pisale. Moja prijateljica isto koristils bademovo

💙

Rose1
    24. Srpanj 2020. 12:44

Krstenje- mi mislili 2u1, ali jos se nismo dog.kada. Bas ste me dobro sjetile...danas malo popricamo o tome

💙

Pepilli
    24. Srpanj 2020. 12:47

Pozdrav mame krafne i bebe krafnice, evo stigla sam vas pročitati , napokon !  
    Čestitke Rio i Panda na vašim malim bebicama, neka rastu sretni i zdravi , vama mame brz oporavak želim
    Ja mislim da nama napokon prolaze Grčiću, bila sam malo nemajka i nisam nešto redovito davala probiotike, a prošlu noć je spavao od pola 10 do skoro 4! Jedva sam sebi došla kako tako dugo i duboko spava ,Iako je veliki spavalica i veliki jelac. Ja nemajka nisam ga imala srca buditi kad je tako lijepo spavao, a kad se probudio, najeo se u roku par minuta i pola sata poslije gugutao i smijao se pa zaspao.... No ipak smo svi kolektivno budni od 6, starija seka se isto probudila  nešto prije nego je tata morao na posao, pa smo eto , ona ujutro kakao ,ja pojačani cappuccino , odspavala je turu, sad mali spava na meni 😁
    Jučer smo se vagali , prema kućnoj vagi je prešišao 6 kg( beba od mjesec i pol , bole me ruke lol), a ruke mi istesane ko iz mramora, svaka tetiva i mišić se ocrtavaju. Da mi je barem takav trbuh, al makar sam koliko toliko ravna još sam pudingasta...
    Guzica mi je i prije bila obla ,i sada je takva ,ljubavne ručke- muž jedva čeka da ih se dohvati al ništa od ćevapa do pregleda... 
    Mrs.p daj mi pliz napiši broj ordinacije na  koji si naručila uzv kukova u Bračku, web stranica im je zadnja bijeda ,Tako se teško pronalaze informacije....

Sreća mamina

Dobrodošao

ena0206
    24. Srpanj 2020. 12:48

Žuža od mojih prija bebe su imale proljev po par dana i temperaturu.. Pedijatar je i nama naglasio da su to moguce nus pojave..
    A kod nekih je proslo sve ok. 
    Kod nekih znaju simptomi se pojaviti nakon tjedan dana. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.