Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fenjer
    23. Srpanj 2020. 14:39

Trancie

Fenjer mislim da je to individualno… moj je na 37plus4 bio cijeli clanak, a otvorena prst… s malom mi je bio 1/2 clanka… prijateljica mi je bez njega a trudna je 4 dana vise nego ja 🤷‍♀️

Aha, ja sam mislila da mozda znaci da ce se nesto ranije dogoditi ako je kraci, ali dakle bezveze informacija 🙈😂 
    tnx

Zvonkica
    23. Srpanj 2020. 14:44

Fenjer ovo ti je moj nalaz od prije tjedan dana:cx 1/2 čl, 1pp, retroponiran,smeksan, gl-3...u prijasnjim trudnocama me nisu vaginalno gledali kad sam isla u bolnicu na preglede pa nemam s cim usporedit..danas sam bila i pise: bez progresije..znaci isto ko i prosli put..meni je samo prosli put rekla da sam za prst otvorena i cerviks smeksan...
    Inace zene ja danas bila na pregledu i veli dr da opce to dolje ne zgleda ko da sam trecerotka jer nisam nis posebno otvorena..iako meni se cini da to kad kod mene krene onda se sve izdesava za cas, nema neke pripreme..nadam se da me ovaj bebac nece puno namuciti, kao sto nisu ni braceki 😅

Vucica
    23. Srpanj 2020. 14:48

Ne znam tko je pisao za trbuh, meni je jos negdje kao 3.mj trudnoce, plus mekan I pupak ogroman kao rupa. https://ibb.co/Q9nbcSq 
    strah me jos poceti vjezbati dok nisam prvi pregled obavila, tek cu u 8.mj.
    Je netko poceo? I sto radite
    Plus kukovi mi rade problem, npr lezim na boku I gornju nogu ne mogu dignuti u zrak tek mozda par cm

Mocho
    23. Srpanj 2020. 14:52

Zmya - da to mi je frendica savjetovala! Probavamo podrignuti, ali ona zaspe na ramenu i kasnije bljucne. Inace, imam jaki let down i onda se valjda naguta i zraka i mlijeka gore nego s bocicom 😅

Trancie
    23. Srpanj 2020. 14:56

Zvonkica ako te nije prvih dvoje namucilo nece ni ovo  samo ce izletit... 🤭
    Mene je prva namucila pa se bojim sta ce sada i kako bit....
    Ivana ja ih nisam otvarala pa nemam pojma .. mislila ponit cili paket sastrane da mi ne puni torbu.. a unutra sam stavila vir
    Ajde super da dozvoljavaju pratnje po rodilistima... ionako ako pustaju pireve, nocne klubove i sl.... presmjesno je da tata ne smi bit tu .. 
    Mokvica ko tebe bar sluzni ide 🤣🤣u mene normalan iscjedak kao i inace.... jedino sam od vrucine stalno uznojna izmedju noga 

Vucica
    23. Srpanj 2020. 15:00

ivana0704

Djevojke, stigla info do mene da je dozvoljena pratnja na porodu u petrovoj
    Pitanje za sve koje znaju, evo otvorila chicco uloske i ne znam kako se stavljaju. Je li ovo platneno kao nekakva zastitna vrecica koja se skine? Osjecam se tako glupo sada

Hmm kakvo platno? Slikaj pliz 😁

zmya
    23. Srpanj 2020. 15:01

Vucice tebi se vjerojatno ko meni cini jos to gore nego sto zapravo je, razliks je kad gledas sebe i druge..
    Ja nista osim ovog uvlacenja trbuha/disanja ne radim. Pokusala sam cucanj napravit za probu al me boli ovo dole oko reza. Iskorakr mogu napravit al jos sam kilava. Probat cu se ovih dana bacit u more i malo plivat. Ostalo mi je guzice tj guzica mi se objesila. Imam ljubavne rucke a trbuh je cak skoro pa ok. Budemcse slijala

• anav05
    23. Srpanj 2020. 15:12

Vrapčić123

Mialie dobro nam došla!
    Moja Gretica imala epizodu plača sirotica, dala joj malo čajeka i smirila se. Sada spava ne meni, a ne smijem se mrdati. A danas dok je spavala sam stigla hrpu njenog vesa opeglati. 💪
    Pitanjce: kad su vam bebice jače gladne budu li baš biti onako jako nervozne i krenu li urlati nekad od plakanja ili to samo moja? 🤔🥴😑

Moja je urlala upravo kao da nije jela 8 dana😒
    Obje ce izgleda u nekom zboru pjevati😅

zmya
    23. Srpanj 2020. 15:14

I sad cete mi se mozda i smijat al pitanje.. babaroga price i izvodenje i setanje djece po mraku? 😬

• anav05
    23. Srpanj 2020. 15:16

Vucica

Rose1

Vucice znaci i tebe mucili plinovi😂🤣😂joj, bas mi neugodno bilo, ali nikako ih kontrolirati
    Mimoza mozda ce brze vuci kad ojaca, ne znam kako da skratis jer da mu prekines, vjerojatno bi bilrzo bio glada
    Moj 10-20min papa…

😂😂😂 Uzas nema sanse zaustaviti niti smanjiti zvuk 😅😅😅 srecom vratilo se u normalu. Makar sad D ga tako opali da mogu njega okriviti ako pobjegne

I ja prijavljujem tim Plinovi.
    Uzas🙈🙈
    E, ima tko u timu Znojenje i mirisi? Ajme. Tuširam se stalno valjda, ali mirisi za ubit nekoga. Koma.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.