Vučica i ja razmišljala izbaciti svs mliječno. Nemam više pojma... 🤔
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Zmya super si 😁 naravno nije to neki problem sve za nase bebice ❤️ da te izdavim jos malo pisala si neki dan za senfastu stolicu, jel bi mogla I tu staviti sliku? D se promijenila boja I sve gusca je
.
Vrapcic Gretu bas jako muci… Mi smo odustali od Espumisana ne mogu reci da je od njega, ali prije je imao sat vremena na dan grceve a sad kroz cijeli dan ga povremeno hvataju. Spava na meni sretan miran, I odjednom pocne vristati dok se ne isprdi. Pijem i ja i on caj od komoraca, I izbacit cu sve mlijecno da probam I to. Uzas…Vučica ja san isto pratila svoju prehranu izbacivala, ubacivala i uvik isto…mislin da jednostavno moraju proć kroz to i da će kad crijeva budu dovoljno zrela to proć samo od sebe 🤷♀️
Uhhhh ne znam vise sta raditi... Bas to treba izdrzati, kazu da je najgore oko 6. Tjedna taman smo tu. Kako je kod vas, ne uspijem sve pohvatati?
Zvonkice uvijek mi je drago kada ti komentarises moj komplikovani slucaj s dojenjem hehe Hvala ti na utjesnom komentaru 💋
Nece mi moja malecka dati da dodem do kraja s citanjem 😬
Krafnice 😘😘😘
Panda čestitke na malenoj djevojčici lijepog imena 😍 Gita dobro nam došla mala krafnice a mami brz oporavak 😘
Rio dočekali smo i malenog Olivera 😍 dobro nam došao! Čestitke od srca vama i suprugu! 😘
Baš mi je slatko ovo da ste se srele a da niste toga bile ni svjesne 😊 i ja često razmišljam o mojim krafnicama kad god vidim trudnicu ili mamu s bebom 😁
Nikita nisam stigla do kraja s citanjem pa zazelit cu vam srecu u nadi da ste i vi vec rodili 😁
Zmya preslatko ste! Ovaj mali galeb Petar je pravi maneken na mamu! 😁 Uživajte u odmoru za nas koji se kuhamo u Zg 😁
😘😘😘
02.07.2020. Maya 💗
27.10.2021. ❤️❤️
Dana jos sitnooo, sve ce biti ok, super za dobar pregled 😊
Izgleda da su ovi nasi lavici svi neki ljenjivci 🤣
Vucice i zmyo ma izgledate ko avioni zene 💪👌..i Petar je bas 🍬
Missy kako si ti zeno? Se pocelo sta kuhati i kod tebe?
Nikakvo kuhanje kod mene haha kao da sam tek na pola trudnoce,nestrpljivo odbrojavam dane 🤣🤣..sutra sam u bolnici na pregledu pa cu znati bolje..
Kako si ti?
url=https://lilypie.com]
Kod nas su ti grcevi ili taj zrak sta god to bilo kako koji dan. Nocu je zapravo najgore. Cijelu noc nesto stenje, mumlja, zaplace, prdne i tako u krug cijeeeeelu noc. I samo da vam kazem za mlijecno- ja ne jedem mlijeko i mlijecno niti u tragovima otpocetka zbog toga sto je prvi klinac alergicar (to vec znate) i nema veze. Opet on to ima. Samo tipa ako vam stvarno grcevi traju po cijele dane onda pokusajte izbaciti. Ali ako beba dobije i formulu, nema veze vase izbacivanje mlijecnoga iz prehrane jer je formula od mlijecnih proteina. U tom slucaju ne pomaze niti ona HA formula, nego posebna koja se dobije na recept (Milin mali je tako dobivao i moj jos dan danas na recept dobiva to mlijeko). Mislim da to jednostvano treba proci. I da Vucica je u pravu- sa 6 tjedana je kaos. Nama preko noci pomaze ovo https://youtu.be/oewj_XEM1js. Jedino tako uspijemo spavati 😭
Zmya necu komentirati rez jer nisam na carski i nemam pojma, ali zeno super izgledas i za nekog tko nije rodio...
Vucica ja sam pocela vjezbati na nacin da bi nakon svakog hranjenja napravila 20 cucnjeva ili neke druge vjezbe pa mi je to dosadilo. Sad radim blogilates sa youtuba ali nadem neke najkrace vjezbe, svaki dan drugi dio tijela do 10 min. Vidim da sam poprilicno ispala iz forme jer imam upalu misica.
Eovyn moj je imao grcice za vikend, nikako ga nisam mogla smiriti. Cijeli dan je biciklirao s nogicama i bacakao ih plus sta mu je to valjda uznemirilo trbuscic pa bi i bljuckao 3-4 puta iza svakog obroka. Jedva bi zaspao, iza ponoc a budio se vriskom. Sad je par dana zatisje. Uzivam zadnja dva dana, zaspe u 22 h, jede u 5 ujutro, pa oko 8 pa u 11. Izmedu spava,a i ja s njim.
Razlika nebo i zemlja kad gledam unatrag.
Adaptirano mlijeko- jos uvijek se izdajam, ali kako imam sve manje mlijeka tako dajem samo jedan obrok svog, a ostalo zamrznem bar da razvucem. Uglavnom sam htjela pitati mame koje su na adaptiranom, koliko vam bebe pojedu? Ono sto pise na kutiji kod nas ne drzi vodu. Uglavnom pojede 90 ml, u danu skupa sa mojim mlijekom cca 600 ml. Ne izgleda mi da ce tako skoro jesti 120 ml za svaki obrok 🤔 Na kilazi uredno dobiva
Pa stigle krafnice ❤. Panda i Rio, drage nase, cestitke od srca! Neka vas prati zdravlje i sreca. Brz oporavak zelim ❤💕💙.
Pozdrav i svim mamicama i trudnicama. 💕 Zmya, ma niista trbuha ti se ne vidi! Stigne se to sve jos malo ispuhat, jos je frisko nakon poroda.
Propustila sam druge slicice 😏.
Evo i nas, moram priznat da na ovoj slici izgledamo manji nego kad smo 3d 😂.
https://ibb.co/NsPJfkv
Sortiraj odgovore
Najstariji