Mialie dobrodosla! 😁
Pitanje za trudnice ili mame koje se sjecaju koliki je cerviks u ovim tjednima? (pitanje je vrh- koliki ti je cerviks hahahahah)
Rio bebac se stvarno tempirao na klimu, zna on 😎 mene isto zanima jeste skupa u sobi vas dvije 🤗
Nikita, Mokvica vi ste iduce? Ima li stogod nova kod vas? 😂
Trudnice moje meni je sve teze i hodati i sjediti i lezati i postojati 🙈 Iskreno se nadam da ja necu prenijeti dulje od 4 dana jer ne znam tko ce to izdrzati jos toliko 😂
Vucice znaci i tebe mucili plinovi😂🤣😂joj, bas mi neugodno bilo, ali nikako ih kontrolirati
Mimoza mozda ce brze vuci kad ojaca, ne znam kako da skratis jer da mu prekines, vjerojatno bi bilrzo bio glada
Moj 10-20min papa…
😂😂😂 Uzas nema sanse zaustaviti niti smanjiti zvuk 😅😅😅 srecom vratilo se u normalu. Makar sad D ga tako opali da mogu njega okriviti ako pobjegne
Fenjer mislim da je to individualno... moj je na 37plus4 bio cijeli clanak, a otvorena prst... s malom mi je bio 1/2 clanka... prijateljica mi je bez njega a trudna je 4 dana vise nego ja 🤷♀️
Rose je li od pocetka tako dugo doji ili se smanjivalo vremenom? Moj koristi bradavicu kao dudu i ne da da mu je izvucem iz usta, odmah se razbudi, tek kad dobro utvrdi san onda sam pusti.
Rose je li od pocetka tako dugo doji ili se smanjivalo vremenom? Moj koristi bradavicu kao dudu i ne da da mu je izvucem iz usta, odmah se razbudi, tek kad dobro utvrdi san onda sam pusti.
Draga identicno kod mene, a dan su razlike bebaci. On zaspe svaki put na cici a nekad I kroz san nastavi cicati. Zna biti nekad pola sata nekad sat, sad je bilo 2 sata Al tjesim se da je skok u razvoju sa 6 tjedana 🤞
Oduvijek je kratko cicao, u pocetku je doduse jeo na bocu. Prozdrljiv je i brzo pocica
💙
Trancie, Fenjer stanje je uglavnom nepromijenjeno. 😁 Od ponedjeljka mi stalno ispadaju komadići sluznog, trbuh se spustio i jedina razlika je što su mi jučer i danas ruke i noge baš jaki naotekle, jučer sam morala skinuti i vjenčani prsten jer me previše stezao. Sutra je pregled pa ću vidjeti što će reći. 😊
Što se tiče cerviksa, prošli četvrtak (38+5) je bio 1/2 članka.
Mialie dobrodošla. 😊 Ja sam počela piti čaj i jesti datulje u 37.tjednu.
Vucice znaci i tebe mucili plinovi😂🤣😂joj, bas mi neugodno bilo, ali nikako ih kontrolirati
Mimoza mozda ce brze vuci kad ojaca, ne znam kako da skratis jer da mu prekines, vjerojatno bi bilrzo bio glada
Moj 10-20min papa…
😂😂😂 Uzas nema sanse zaustaviti niti smanjiti zvuk 😅😅😅 srecom vratilo se u normalu. Makar sad D ga tako opali da mogu njega okriviti ako pobjegne
Hahaha tako i kod mene, moj bas odvali, onako muski. A tako i podrigne😂🤣😂
💙
Rio cestitam na bebacu, kako je sve iznenadio, bas lijepo od njega! Tebi zelim brz oporavak! 😊😇🤗👶💙
Mimoza oni sami kako rastu, skracuju podoj..ja sam se s prvim isto borila pa pokusavala skracivat al ne znam da li bih to sada ponovno ucinila..ima beba koje jednostavno zele cicu u ustima..jedna susjeda s mora je rekla da je njen mali prva 3 mjeseca bio non stop na cici, ni dudu nije htio..ja iskreno ne znam sto bih ti pametnog rekla..vjerujem da cak sama mozes najbolje procijeniti...ali te totalno shvacam za izlaske, ja isto nisam od dojenja vani i to jos kad se zakce za maratonsko cicanje..ufff..samo mantraj da ce proci..to je jedino utjesno kaj ti ja sad mogi reci 😕
Marmar nadam se da je to tocna info za pratnju 🥳🎊🎉 sad bi se ziva pojela, danas i ja bila na sv.duhu i nisam opce pitala za pratnju jer mi je prije tjedan dana dr rekla da nije pratnja dozvoljena i tako je bez iznimke dok god se odluka ne promijeni..Dana ti dobivas one obavijesti pa jel stiglo sta? 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji