Moja urla nakon podoja 🤷♀️ Rijetko od gladi prije podoja, samo ako se presvlacenje oduzi. E sad, ne znam je li to urlanje znak da je dosta cice ili je jos gladna. Moram je staviti na rame i onda zaspe.. dosta mi je to problematicno jer nikad ne znam sto posto je li gladna. Kad smk imali 2.5 - 3 sata rezim s izdajanjem nikad nije plakala.. ovo na zahtjev je koma
Rose i meni se cine da je od vrucine, kao sto su i cure rekle. Ozgleda da je istina da decki ne podnose bas dobro toplotu kao cure. Moj se uvijek otkriva i uziva kad je gol.
Bebac joj nije valjda 😬 ja se nadam da ce bar par mjeseci odmoriti od menge.
Zmya bas ste zgodni vas dvoje 😍 uzivajte u setnji🤗
BlackL ja ih nisam radila i nisam imala problema sa misicima dolje.
Mocho moj tokom dojenja il nakon kenjka i njurga kad treba podrignut i da mu se slegnje sve ovo sto halapljivo posrce. Sad kad nekad tokom dojenja dva tri puta dignem
Zmya da ne zaboravim komentirati - bas si tip top! A malac je pravi frajer 😎 Uzivajte ko prasci na moru, mi cemo krajem 8.mjeseca
Mialie ja ga pocela pit sa 36 i nesto dana , sad sam pojacala ima tri dana na 2 salice dnevnoooo pa cemo vidjeti oce bit kakve koristi...
Kaktusice a cisto sumnjam., niakkvih znakova nema 🤦♀️jedino ako pljusne plodna...
Vrapčić ako te što tješi moja vrišti na sav glas kad je gladna i kad je umorna, ali ne želi zaspat, odnosno ne može se prebacit. I onda urla ko nespasena.
Jedino na rukama zaspe. Rijetko na sisi…
Ovako i kod nas..
Kaktusice nek si se ti naoruzala, bolje da stoji 😉 a Petrica nek se mazucka s mamicom 🥰
Zmya divni ste 🥰
Mi imali goste. Eugen je bio beba za uzor 😁 ocito cesce trebamo goste imat 😂
Vrapcic ooooo da. Kad je gladan I kad ga treba presvuci. Sinoc sam rekla decku drago mi je da si tu I da si mi svjedok da ga samo pokusavam presvuci koliko je urlao 😅😅
.
Black Lioness ja znam znala tu I tamo koji kegel napraviti ali nista specijalno, kao I Rose nakon poroda problema samo kod plinova 😂😂😂 srecom I to je proslo a mokrenje nikakvih problema
Postoji li mogucnost da se skrate podoji ili treba cekati da prodje vrijeme da jos beba ojaca?! Moj doji preko sat vremena 😬 ako doji krace onda znam da ce u rzo opet traziti pa se opet to oduzi 😰 Bas imam stres od izlaska van, jer kako bih ga vani nahranila kad toliko dugo traje, a ne zelim flasicu davati.
Mimoza da, moze biti da ne podnose, a u sobi mu vruce ko u paklu. Evo sad klimu postavljaju pa da se bar na kratko rashladi...
💙
Vucice znaci i tebe mucili plinovi😂🤣😂joj, bas mi neugodno bilo, ali nikako ih kontrolirati
Mimoza mozda ce brze vuci kad ojaca, ne znam kako da skratis jer da mu prekines, vjerojatno bi bilrzo bio glada
Moj 10-20min papa...
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji