Rose neki dan mi pitali pedijatra vezano za to upravo, pa je rekao da često te kapi jako zatvore djecu.
Rio meni ovo zvuči kao čišćenje. Sretno draga. 😘
Vrapcic a jel rekao sta onda, prestati uzimati, smanjiti, ili nastaviti pa ce proci? 🙈Sorry sto te davim, koliko vi uzimate?
Ej. Mi uzimamo Sab simplex sutra tjedan dana i sve je ok sa stolicom za sad.
Ujutro Wayu, i onda 3x dnevno Sab…
Jesi vam grcici slabiji od sav simplex? A za što je Waya?
Waya kao probiotik (ne dajem Biogayu, ali to ti je ta fora). I imam onu s D vitaminom jer se jako grčila od Babytola😔
Pa ima grčice, ali puno lakse i brže prducka i kaka tako da cijeli proces plakanja i grčenja kraće traje...
Uzela sam u ljekarni taj gel, trakica je velika pa sam odrezala po pola i zaljepila na svaku nogicu. Moze se drzati do 8h. Nadam se da ne bude nikakvih reakcija na cjepivo.
Probiotik - mi presli s Biogaie s vit D na Wayu s vit D i cini mi se da joj bolje pase. Dajem joj svako jutro na zlicicu prije bocice.
https://ibb.co/25WtrH3
Bok curke, cestitam ponedjeljkasicama na punim tjednima❤️
Sretno Rio, Dana i tko jos je blizu rodilistu ❤️❤️
Ja od 6 slazem ormare, vec sam mrtva. Sutra ujutro u policiju promijeniti osobnu i moram na Vuk vrhovac po nalaze. Nisu mi dosli na egrađani 🤬 i onda idemo na more, necu raditi nista 5 dana, apsolutno nista 😂
Mene lagano strah pocinje hvatati, jos mjesec dana, moram odradit neki razgovor sama sa sobom da to rijesim 🤷🏼♀️
Bebice su sve prekrasne 😘😘😘 nadam se da ce grcici brzo proci.
Evo ja gotova. Ctg reaktivan, od trudova ni T, od poroda ni P 🤣 za 2 dana opet pregled.
😂😂😂😂😂😂🔝🔝
Bok curke, cestitam ponedjeljkasicama na punim tjednima❤️
Sretno Rio, Dana i tko jos je blizu rodilistu ❤️❤️
Ja od 6 slazem ormare, vec sam mrtva. Sutra ujutro u policiju promijeniti osobnu i moram na Vuk vrhovac po nalaze. Nisu mi dosli na egrađani 🤬 i onda idemo na more, necu raditi nista 5 dana, apsolutno nista 😂
Mene lagano strah pocinje hvatati, jos mjesec dana, moram odradit neki razgovor sama sa sobom da to rijesim 🤷🏼♀️
Bebice su sve prekrasne 😘😘😘 nadam se da ce grcici brzo proci.
Mene isto malo hvata neka nervoza 🙈 jos nisam oprala ni jednu carapicu za bebu, mozda kad spremim robicu budem mirnija.
Lijepo se provedi na moru 😍
Iris slazem se sa Rose, bitno je da cura dobiva na kilazi.... pusti dojenje... je to sve super ko moze i kome ide .. majka si ti ako beba pije i ad i doji... glavno da je curka sretna i zadovolja 😍
Rose tnx , ma usporedjujem s prvom malom.. tu su negdi.. znaci i ova ce oko 3kg , ako su dobre mjere....
Jedino sam s njom vec imala i skracen cerviks.. 🤭jedino te razine zrelosti posteljice mi nisu kristalno jasne sta znace.... mislim po tjednima je ok ovo u mene....
Iris bitno da je sad sve okej i da ste krenuli dobivat, svo zlo s tim sto ne moze dojiti nemoj se gristi!
Trancie mi smo trenutno u srednjoj Dalmaciji, kod Trogira u mojih, a u Dubrovnik cemo iza 15.8. Cijepit cemo ga u Splitu negdje privatno nakon sto napuni 2 mj pa cemo vidjeti kakav ce biti i kad cemo moc do grada. Ti si isto u Dbk il si rodila prvo dole ako sam dobro zapamtila?
Rose, mrs p, mene isto zanima taj gel sto s njim i zasto se stavlja na pete? Dora je bila pricala da ce bebacima davati i pola cepica? Sto se jos moze napraviti da se minimiziraju nuspojave cjepiva? Znam da nema pravila... nesto sam citala da je bebama lakse i manji sok ako ih mama drzi na prsima il ako cak sisaju dok ih se pika. Jel to moguce kod nas izvesti u praksi?
Iris bitno da je sad sve okej i da ste krenuli dobivat, svo zlo s tim sto ne moze dojiti nemoj se gristi!
Trancie mi smo trenutno u srednjoj Dalmaciji, kod Trogira u mojih, a u Dubrovnik cemo iza 15.8. Cijepit cemo ga u Splitu negdje privatno nakon sto napuni 2 mj pa cemo vidjeti kakav ce biti i kad cemo moc do grada. Ti si isto u Dbk il si rodila prvo dole ako sam dobro zapamtila?
Rose, mrs p, mene isto zanima taj gel sto s njim i zasto se stavlja na pete? Dora je bila pricala da ce bebacima davati i pola cepica? Sto se jos moze napraviti da se minimiziraju nuspojave cjepiva? Znam da nema pravila… nesto sam citala da je bebama lakse i manji sok ako ih mama drzi na prsima il ako cak sisaju dok ih se pika. Jel to moguce kod nas izvesti u praksi?
Frescopad gel - zalijepi se na mjesto cijepljenja, u ovom slucaju su to oba dvije nogice. Hladi nogicu da bebu ne boli...
Samo brzinski..
Vrapcic namazala bi mu to mjesto uljem, ostavila 10ak min, pri kupanju istrljala frotirskom trljacicom i onda bi ga jos jos nakin kupanja dobro istrljala rucnikom na tom mjestu
Kava moze i u ri i u zg 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji