Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    20. Srpanj 2020. 11:06

Vrapčić123

anav05

Vucica

Vrapčić123

Rose neki dan mi pitali pedijatra vezano za to upravo, pa je rekao da često te kapi jako zatvore djecu.
    Rio meni ovo zvuči kao čišćenje. Sretno draga. 😘

Vrapcic a jel rekao sta onda, prestati uzimati, smanjiti, ili nastaviti pa ce proci? 🙈Sorry sto te davim, koliko vi uzimate?

Ej. Mi uzimamo Sab simplex sutra tjedan dana i sve je ok sa stolicom za sad.
    Ujutro Wayu, i onda 3x dnevno Sab…

Jesi vam grcici slabiji od sav simplex? A za što je Waya?

Waya kao probiotik (ne dajem Biogayu, ali to ti je ta fora). I imam onu s D vitaminom jer se jako grčila od Babytola😔
    Pa ima grčice, ali puno lakse i brže prducka i kaka tako da cijeli proces plakanja i grčenja kraće traje...

mrs.p
    20. Srpanj 2020. 11:24

Uzela sam u ljekarni taj gel, trakica je velika pa sam odrezala po pola i zaljepila na svaku nogicu. Moze se drzati do 8h. Nadam se da ne bude nikakvih reakcija na cjepivo.
    Probiotik - mi presli s Biogaie s vit D na Wayu s vit D i cini mi se da joj bolje pase. Dajem joj svako jutro na zlicicu prije bocice.
    https://ibb.co/25WtrH3

Flo
    20. Srpanj 2020. 11:27

Bok curke, cestitam ponedjeljkasicama na punim tjednima❤️ 
    Sretno Rio, Dana i tko jos je blizu rodilistu ❤️❤️
    Ja od 6 slazem ormare, vec sam mrtva. Sutra ujutro u policiju promijeniti osobnu i moram na Vuk vrhovac po nalaze. Nisu mi dosli na egrađani 🤬 i onda idemo na more, necu raditi nista 5 dana, apsolutno nista 😂
    Mene lagano strah pocinje hvatati, jos mjesec dana, moram odradit neki razgovor sama sa sobom da to rijesim 🤷🏼‍♀️
    Bebice su sve prekrasne 😘😘😘 nadam se da ce grcici brzo proci. 

Fenjer
    20. Srpanj 2020. 11:27

Rio13

Evo ja gotova. Ctg reaktivan, od trudova ni T, od poroda ni P 🤣 za 2 dana opet pregled.

😂😂😂😂😂😂🔝🔝

Fenjer
    20. Srpanj 2020. 11:33

Flo

Bok curke, cestitam ponedjeljkasicama na punim tjednima❤️
    Sretno Rio, Dana i tko jos je blizu rodilistu ❤️❤️
    Ja od 6 slazem ormare, vec sam mrtva. Sutra ujutro u policiju promijeniti osobnu i moram na Vuk vrhovac po nalaze. Nisu mi dosli na egrađani 🤬 i onda idemo na more, necu raditi nista 5 dana, apsolutno nista 😂
    Mene lagano strah pocinje hvatati, jos mjesec dana, moram odradit neki razgovor sama sa sobom da to rijesim 🤷🏼‍♀️
    Bebice su sve prekrasne 😘😘😘 nadam se da ce grcici brzo proci.

Mene isto malo hvata neka nervoza 🙈 jos nisam oprala ni jednu carapicu za bebu, mozda kad spremim robicu budem mirnija. 
    Lijepo se provedi na moru 😍

Trancie
    20. Srpanj 2020. 11:41

Iris slazem se sa Rose, bitno je da cura dobiva na kilazi.... pusti dojenje... je to sve super ko moze i kome ide .. majka si ti ako beba pije i ad i doji... glavno da je curka sretna i zadovolja 😍
    Rose tnx , ma usporedjujem s prvom malom.. tu su negdi.. znaci i ova ce oko 3kg , ako su dobre mjere....
    Jedino sam s njom vec imala i skracen cerviks.. 🤭jedino te razine zrelosti posteljice mi nisu kristalno jasne sta znace.... mislim po tjednima je ok ovo u mene.... 

zmya
    20. Srpanj 2020. 11:50

Iris bitno da je sad sve okej i da ste krenuli dobivat, svo zlo s tim sto ne moze dojiti nemoj se gristi! 
    Trancie mi smo trenutno u srednjoj Dalmaciji, kod Trogira u mojih, a u Dubrovnik cemo iza 15.8. Cijepit cemo ga u Splitu negdje privatno nakon sto napuni 2 mj pa cemo vidjeti kakav ce biti i kad cemo moc do grada. Ti si isto u Dbk il si rodila prvo dole ako sam dobro zapamtila? 
    Rose, mrs p, mene isto zanima taj gel sto s njim i zasto se stavlja na pete? Dora je bila pricala da ce bebacima davati i pola cepica? Sto se jos moze napraviti da se minimiziraju nuspojave cjepiva? Znam da nema pravila... nesto sam citala da je bebama lakse i manji sok ako ih mama drzi na prsima il ako cak sisaju dok ih se pika. Jel to moguce kod nas izvesti u praksi?

mrs.p
    20. Srpanj 2020. 11:58

zmya

Iris bitno da je sad sve okej i da ste krenuli dobivat, svo zlo s tim sto ne moze dojiti nemoj se gristi!
    Trancie mi smo trenutno u srednjoj Dalmaciji, kod Trogira u mojih, a u Dubrovnik cemo iza 15.8. Cijepit cemo ga u Splitu negdje privatno nakon sto napuni 2 mj pa cemo vidjeti kakav ce biti i kad cemo moc do grada. Ti si isto u Dbk il si rodila prvo dole ako sam dobro zapamtila?
    Rose, mrs p, mene isto zanima taj gel sto s njim i zasto se stavlja na pete? Dora je bila pricala da ce bebacima davati i pola cepica? Sto se jos moze napraviti da se minimiziraju nuspojave cjepiva? Znam da nema pravila… nesto sam citala da je bebama lakse i manji sok ako ih mama drzi na prsima il ako cak sisaju dok ih se pika. Jel to moguce kod nas izvesti u praksi?

Frescopad gel - zalijepi se na mjesto cijepljenja, u ovom slucaju su to oba dvije nogice. Hladi nogicu da bebu ne boli... 

Trudy
    20. Srpanj 2020. 12:15

Samo brzinski..
    Vrapcic namazala bi mu to mjesto uljem, ostavila 10ak min, pri kupanju istrljala frotirskom trljacicom i onda bi ga jos jos nakin kupanja dobro istrljala rucnikom na tom mjestu
    Kava moze i u ri i u zg 😁

Rose1
    20. Srpanj 2020. 12:20

Mrs.p hvalaaa na odgovoru😘preslatka jao💗
    Rio bome se ne da😂

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.