Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    20. Srpanj 2020. 13:52

Trudy hvala na info 😘
    Rio, nikita a ne znam jesu ovo bh ili sta. Nisam ni osjetila nista, osim nju da udara. Bas sam dugo bila spojena, skoro sam zaspala 😂
    Bas cu i ja pitat u cetvrtak do kad kod nas toleriraju. A zbilja su nam lijene bebe 😂 a ja jedva cekam da dode 🥰
    Svea, bilo bi liejpo da se nesto pokrene.
    Ja danas planiram neke cevape mozda 😁

Baby girl 💜

Zvonkica
    20. Srpanj 2020. 13:56

Rio i Dana drzim 🤞 da se kod vas sto prije nesto za ozbiljno pokrene! ☺️
    Ivana ja na tvom mjestu ne bi vel 50 kupovala, kreni od 56 i nemoj pretjerivat..lako dokupis kad vidis kaj ce ti trebati 😉
    Cijepljenje moji decki nikad nisu imali neke posebne nuspojave, jednom je manjem bilo malo tvrde na mjestu gdje su ga uboli par dana ali nisam primjetila da mu je smetalo..niti su nes plakali dok ih se cijepilo..samo su nekaj zakmecili cisto da daju do znanja da su osjetili ubod..kad su veci onda pocnu izvodit gluposti..a ovo sa cicom i cijepljenjem ja ne bih pokusavala, djeluje mi previse komolicirano..oni to cjepivo dobe za par sekundi i gotovo i nakon toga se mozete maziti do mile volje 😉👶
    A ovaj moj mali se sinoc toliko micao i namjestao da mene boli cijeli preponski dio, jedva hodam i kao da se namjestio da mi pritisce neke zivce pa sve trnce dolje osjecam..i kad sam se nakon rucka ustala skoro me u jednom guzu ukljestilo..al mislim da to on pritisce nes..a vec i to njegovo namjestanje neko vrijeme izgleda ko da ce kroz trbuh sam izletit..bas me izmuci..🤦‍♀️😏

Zvonkica
    20. Srpanj 2020. 13:58

Nikita i tebi drzim 🤞🤞🤞🤞😁

zmya
    20. Srpanj 2020. 14:07

Rio tvoja beba zna koji je najbolji hotoskopski znak pa ceka 😛😛😛
    Ivana moj je sa 3600/51 roden. Startala sam sa 56, nisam nista 50 kupovala jer to se zbilja brzo preraste. Evo sa 6 tjedana jos mu nosim HM body benkice 56, tek smo poceli oblacit 62 i to samo bodije npr od Pepca koji ima manje kalupe. HM su dosta komodni. Pidjamice ova odijelca i medeke ne mozemo vise 56 jer je narastao 6.5cm ugl evo sad prelazimo lagano na 62. Ima proizvodjaca kojima je 56 veci kalup i modeli su za bebe 1-2mj, nor Next, HM, Kik, Benetton, pa da znas. Sinsay, Pepco su realni, rekla bih cak manji modeli. 
    Ljeto je i djeca vole prozracno i komotno, neces pogrijesiti ako startas sa 56! U Mane su jako lagani tanki materijali i veci kalupi tako da mozes neke za po danu stvari uzet cak 50. Ja sam npr uzela doslovno 7 dugih bodija prvih, vel 56 i pratila oce li mi sto trebati kako ce rasti. Nema potrebe oblaciti im body benkicu i onfa jos odijelce-meni je patronazna jos u sestom mj govorila da ga ne ukuhavam da ne treba tri sloja preko prsa. Uzmi si par komada dugih bodija a 56 jer ti sigurno mogu posluziti dobrih mjesec dana a vidis kako vrijeme vara ovih dana! Dole hlacice sa stopalicama i u tome ti moze spavat, a i bit po danu, ovisi sta preferiras to ili
    Hlacice plus carapice. Za izlazak i orve dane obavezno neka lagana pamucna kapica

mimoza
    20. Srpanj 2020. 14:15

Flo cestitke na udaji 🥰 da budete uvijek sretni i zaljubljeni 🤗
    Kaktusica cestitke na rodjenju malene princeze. Tebi zelim brz oporavak ❤️

Rose1
    20. Srpanj 2020. 14:20

ivana0704

pitanje za mame i sve koje znaju itimalo vise od menesto mi treba od robice za bebana koji uskoro stize? Ja ne znam nista o robici, istrazivala sam ali i dalje mi se cini ko da tapkam u mraku jer nemam konkretnog iskustva (u familiji nema bebica, a ni u drustvu tako da sam ko pale sam na svijetu).
    Koju velicinu i koliko ceg da kupim? U cemu ce on izaci iz rodilista? I sto mu kupitii za spajkenje?
    Cekala do jucer muzevu poznanicu da udijeli svoju robicu i zato nista nisam kupovala da bezveze ne trosimo, a ona dala bas ful malo i to je vecinom robica za 3+ mj tako da nemam nista ove najmanje robice i bas me panika oprala da necu nista stici i da ce mi mali izaci gol iz rodilista. Cak sam sanjala neke nebuloze vezane za to koliko me krenulo muciti pa pliz pomagajte.

Sad ima mjesec i 6dana. Rođen s 3kg, 51cm i nosio 2tj 50i56 jer mu zbog sirokog povijanja bilo dobro i56. Sad i dalje nosi 56 koji mu na knap zbog sirokog povijanja, ali da nema sirokog 56 bi mu bilo komotno. Nadsm se ds cemo ubrzo prestati s tim sirokim p. Zapravo bih ti savjetovala da 50kupis eventualno par stvari za pocetsk, a mozes cak i odmah 56, pogotovo ako ces siroko povijati

💙

Rose1
    20. Srpanj 2020. 14:22

dana130

Evo i nas s pregleda. Prvo je gospodica spavala, iako su otlucaji bili oko 140.sestea mi dala napolitanke pa je pocela bas divljat 😂 kaze doktorica ctg savrsen. Ja i, dalje zatvorena, ali da me to ne baca u, bed da to apsolutno nista ne znaci. I 2 puta mi je rekla, epiduralna majka 😂 s tim da je nakon drugog puta rekla da je beba velika i da razmislim. Ovaj put nije rekla nikakve mjere. Od cetvetka idem na polikliniku. Narucena u 12 al mi, rekla sestra na salteru da se pripremim na cekanje. I sad kad sam se isla narucit, vidjela sam da ih je hrpa tamo. Ako su ovo kontralcije jednom je islo do 50,ovajndrugo 70 i 90 i zadnje blize 60,al nisam ja nista ekstra osjetila.
    Rio tocno, znam kako ti je. Ova nasa djeca nece i, nece van 😂

Bome se ni tvoja bebica ne da, ali ko sto kaze sestra, moze ona odluciti i veceras

💙

mimoza
    20. Srpanj 2020. 14:25

Barby cestitke na pravoj velikoj krafnici 🥰
    Vucica mi koristimo tecni deterdjent od becutana i savrsen je. Predivno mirise, a maleni nikad nije imao osip. Ostalu kozmetiku ne koristimo, niti vlazne maramice.

Vucica
    20. Srpanj 2020. 14:55

mimoza

Barby cestitke na pravoj velikoj krafnici 🥰
    Vucicami koristimo tecni deterdjent od becutana i savrsen je. Predivno mirise, a maleni nikad nije imao osip. Ostalu kozmetiku ne koristimo, niti vlazne maramice.

Taj sam I ja znala koristiti jos prije bebe zbog mirisa 😁 

kaktusica
    20. Srpanj 2020. 15:24

Rvo da se brzinski javim dok Petra pajki... Ona je super, Apgar 10/10 i nalqz na streptokok uredan tako da sam odahnula. Stalno mi je na sisama, vec je napravila ragade a mlijeko jos nije nadoslo pa dobiva adaptirano. Ne nogu reci stvarno, 4 sestre sveukupno su bas dosle  sjele i pomogle mi oko dojenja i polozaja, sako cekam da nadodje mlijeko vise jer ona dobro vuce. Upravo su mi otisle cimerice pa sam sad sama u sobi nadam se ne zadugo.
    Idem brzo na zaostatke pa malo otkunjati, ja krvarim ali ok i sjedim relativno normalno ali ubila bi za 5 sati sna...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.