Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    20. Srpanj 2020. 07:33

Rio13

Da a ja isto danas pregled imam😁samo su to sad oni na svaka dva dana🤣nemrem vise. Stavi si mreze na prozore ako bemas. Mi smo ti u Bauhausu kupili na magnet mreze za prozore i na sve prozore u kuci stavili. Preporodili se. Ne trebamo vise ni aparate ni sprejeve nikakve.
    -
    Ja sam jucer od kad sam otvorila oci dok nisam isla leci 6 put isla na veliku nuzdu 😐 ne znam odakle toliko toga. Nemam nista protiv ciscenja, al bas me iznenadilo 🙄

Opala, mozda ciscenje, cekamo vijesti!!!Sretnooo na pregledu!!!

💙

Rose1
    20. Srpanj 2020. 07:44

Babysense - ima li tko? Govorila u trudnoci da cu kupiti pa mislila da necu...sad ipak bih jer se mali poceo dosta mrdati i kad sam ga jucer nasla skoro cijelog ispod plahte iako je bilo jako zategnuto, slabo mi doslo. Također se 2out okrenuo prema smotanom rucniku iza leđa (zbog bocnog lezanja)

💙

Vrapčić123
    20. Srpanj 2020. 07:49

Trudy

Evo i mene… Od jucer popodne do sad je sisao 65 sati 🙄 imam osjecaj da nis nisam odspavala..
    Zuza moj ima u obrvama i na celu tjemenicu. Meni je pedijatrica savjetovala natrljat uljem prije kupanja, ostavit da odstoji 10ak min i onda dobro istrljat. Nama je sad skoro proslo, jos malo ima.
    I kod nas jucer slabo kakanja, al zato smo prekjucer imali party 😁

Draga kako istrljati i sa čim? Ja imam onu četkicu za češljanje. No hoće li biti gruba za kožu na celu? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vucica
    20. Srpanj 2020. 07:50

mrs.p

Vucica

Jutro evo I nas!
    Ima koja beba zatvor od Espumisana? D inace ima skoro svaku pelenu pokakanu, sad nije kakio od jucer ujutro… Bas ga muci place I grci se, da probam kamilicu?

Dojene bebe mogu ne kakati i do 7 dana, pa pricekaj ipak jos malo, mozda se pokaka

A znam to i ne bi se inace brinula ali on stvarno od rodjenja je mozda imao 3 nepokakane pelene, sad odjednom od jucer nista i vidim da ga muci... Hvala ti, pricekat cu svakako jos malo a i s Espumisanom, pa da vidimo

• Slonić12
    20. Srpanj 2020. 07:50

Sretno svima na pregledima danas! I čestitke Kaktusica i Barby    - uživajte s bebama i nadam se da vas lijepo paze u rodilištima! 

Ja sam danas u Petrovoj, GUK profil 24 sata. Nadam se da neću biti ‘slatka’ i da mi je ovo zadnji.
    Koliko sam popratila, nema vas u grupi s problemima s dijabetesom? Drago mi je da je tako, ako je 😃

dana130
    20. Srpanj 2020. 07:51

Rose 😘😘 bit ce i nasa rijecka kavica,samo dok nam dodu sve krafnice 😁
    Rio kod tebe bi moglo nesto krenuti,ja sam jucer samo jednom,ali cijelo vrijeme kao da moram,dodem na wc i nista, a s obzirom da imam jedan hemic nemam volje na silu tiskat.
    Ma imamo ti mi komarnike na svim prozorima i zbilja do sad nismo imali nikad problema s muhama,bubama,mravima,al ovo sinoc odjednom.nismo ni skuzili kamo su usli.nadam se da ih ni nece vise biti.

Baby girl 💜

Vucica
    20. Srpanj 2020. 07:55

dana130

Rose 😘😘 bit ce i nasa rijecka kavica,samo dok nam dodu sve krafnice 😁
    Rio kod tebe bi moglo nesto krenuti,ja sam jucer samo jednom,ali cijelo vrijeme kao da moram,dodem na wc i nista, a s obzirom da imam jedan hemic nemam volje na silu tiskat.
    Ma imamo ti mi komarnike na svim prozorima i zbilja do sad nismo imali nikad problema s muhama,bubama,mravima,al ovo sinoc odjednom.nismo ni skuzili kamo su usli.nadam se da ih ni nece vise biti.

Ja sam jednom imala te letece I to u stanu na 3.katu,nista nije pomagalo dok nisam pocela prati pod s octom I par kapi ulja geranija. Sve bestije nestale. Inace ocat I ulje geranija sam koristila za psa protiv krpelja, nisam mu uopce kupovala ona sredstva a stalno smo bili u sumi. 

zmya
    20. Srpanj 2020. 07:57

Jutro krafnice! Evo mi sisamo na jastuku za dojenje pa mama ima slobodne ruke za tipkati.
    Zuza, Vrapcic mi smo imali malo na obrvama i gore na vrhu cela. Jednom sam namazala maslinovim uljem domacim 15tak min prije kupanja, na kupanju sa onom frotir spuzvicom mazila celo a obrve malo jacr prosla, cesljam ga svakako svaki dan pa sam i tad, kasnije natapkala vise ne znam sta melem il pavlovicevu i otislo je sve to malo uspjelo se odmah ocistiti. 
    Rose kako mi trenutno papa ne vidim mu okice, cistila nocas jos sa kamilicom i namazala Tobrex mast prije spavanja sad cu mu i kapi staviti. Nadam se da cr ici na bolje, ne zelim zamislit sta bi bilo da nisam mogla isti sekund dobiti kapi i da smo danas cekali pedijatra da napise tek recept. Nisu mu kapci crveni sto je ok, rekli su oteceno da, crveno ne, pa kad posisa cu ga bas pogledat drtaljno da znam hocu li ga gnjavit za vodit u Split u bolnicu. 
    Kakica nama ne zadnja tri dana iskljucivo tamni maslinasti senf. Znaci nije onako zlatna i svijetlo smjedja. Trebam se brinuti? Jos kome tako? Uzimam i zeljezo sirup uz elemama tbl. Al uzimam vec mjesec dana, obicno bi ovakva kakica bils kasnije nakon sirupa a sad ne stskno.
    Cestotke svima na punim tjednima, joj sto nismo kavu organizirali dok sam u Zg bila haha. Kmeee 

Vrapčić123
    20. Srpanj 2020. 08:03

Rose neki dan mi pitali pedijatra vezano za to upravo, pa je rekao da često te kapi jako zatvore djecu.
    Rio meni ovo zvuči kao čišćenje. Sretno draga. 😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vucica
    20. Srpanj 2020. 08:06

Vrapčić123

Rose neki dan mi pitali pedijatra vezano za to upravo, pa je rekao da često te kapi jako zatvore djecu.
    Rio meni ovo zvuči kao čišćenje. Sretno draga. 😘

Vrapcic a jel rekao sta onda, prestati uzimati, smanjiti, ili nastaviti pa ce proci? 🙈Sorry sto te davim, koliko vi uzimate? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.