Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Srpanj 2020. 21:19

Trudy, tako je, nama je danas mali rođendan 🎂 🎉 😘 

Pcelice, prekrasan ti je. Lijepo mu se očistilo lice. Meni je pedica rekla da je to sve od majčinih hormona i da se čiste od toga estrogena. Mi nemamo puno problema. Imala je tri prištić.a sveukupno i to se sasušilo baš tako kako ste opisale. Pomoglo je i bademovo ulje pri kupanju. 

Trancie
    19. Srpanj 2020. 21:23

Vrapcic bas vam je lijepo 💜💜💜uzivaj 
    Mrvicak sretan prvi mjesec... vrijeme bas leti.... jos malo i ave cemo kvacice imat 🥰😍🥰
    Sva sreca za naa trudne ovo ljeto je izrazito hladnooo... bas mi pase da nema vrucina, ionako ae ne kupam u moru... 

ena0206
    19. Srpanj 2020. 21:34

Zmya ma i meni je bas muka.. Ne znam jel ga to češe, peče.. Normalno mi se ponasa.. Al svejedno kad to gledam pitam se sta sam napravila, jel do mene nesto pa mu je tako. Mah..
    Pcelice kod moga je sve spojeno na obrazima kao u veliki crveni lisaj.. Ali tako slicno

Mocho
    19. Srpanj 2020. 21:58

Barby cestitam na velikoj pikulici! 🥰🥳🥳🥳
    .
    Cure, hvala vam na savjetima za bolji hvat. Svasta pokusavamo, pogledala sam milijun filmica, ali ona nije bila raspolozena za suradnju. 😔 Uzasno plitko hvata i onda jos od nervoze povlaci glavu zajedno s bradavicom. Dajem si dan, dva odmora da se oporavim pa cemo pokusati ponovo. Steta bas, imam mlijeka i ona ima poriv, a tak nam lose ide 🥵
    .
    Vrapcic - prekrasne i vas dvije i stan :) Odmah sam se zazeljela naseg stana. Vec 4 mjeseca smo u 'izbjeglistu' i jedva cekam tako gustati doma 😇😇 
    Zmya - ne krivi sebe! Evo sad me muz posjeo i drzao prodiku da ne zeli vidjeti suze krivnje, da radim sve sto mogu oko dojenja i da sam najbolja mama. Tako i ti, ovo je van tvojeg utjecaja i splet nesretnih okolnosti. Izlijecit cete i ne sekiraj se oko antibiotika..
    Pcelice - bas se lijepo povuklo. Med medeni kak uziva pod dekicom 😇😇
    .
    Racunajte i mene za jesensku kavu! ☕🍼

Flo
    19. Srpanj 2020. 22:41

Ja nisam iz Novog Zagreba ali cu doc s tresnjevke  na kavu😂
    Barby cestitam ❤️❤️❤️

• RitaM
    19. Srpanj 2020. 23:22

Barby, cestitam od srca! Puno zdravlja i srece vam zelim. ❤ Isto lijepi porod! Bas mi je drago! 💕

• RitaM
    19. Srpanj 2020. 23:24

Nisam ni ja iz Novog Zg, ali rado bih na kavu ako budem mogla. Nadam se da ce biti jos tih kava. ❤

dana130
    20. Srpanj 2020. 00:56

Ja nikakko zaspat.pa mi vruce. A ujutro u 5 ustajem i vozim muza na posao da imam auto za pregled. Vec vidim da ce mi sutra bit veselo 😑

Baby girl 💜

Vrapčić123
    20. Srpanj 2020. 03:43

Pozdrav iz noćne runde izdajanja!😊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• anav05
    20. Srpanj 2020. 04:40

Evo i nas na hranjenju... Bit ce nas bome na kavi. Bas mi je drago😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.