Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Shine
    12. Srpanj 2020. 14:29

Nastavak za fiziolosku se zove Mini Spike, al i da samo kazete plasticni nastavak i objasnite znali bi u ljekarni 👍🏼

Rose1
    12. Srpanj 2020. 14:32

Sterilizator - ima li netko neki od ovih, koje imate? Vjerojatno aventov?
    https://ibb.co/gSsJwwp
    https://ibb.co/2jW06zF

💙

• RitaM
    12. Srpanj 2020. 14:37

Rose1

Sterilizator - ima li netko neki od ovih, koje imate? Vjerojatno aventov?
    https://ibb.co/gSsJwwp
    https://ibb.co/2jW06zF

Ja sam na babyono vidjela 2u1 - sterilizator i grijac bocica, bilo je bas po ok cijeni, no nisu mi znali reci mogu li i mam bocice u to pa se jos dvoumim. :)

• indy34
    12. Srpanj 2020. 14:50

Sterilizator nije vam bas potreban ..nije nesto bez cega se moze ..ja moje flasice otkuhavam ..s tim da imam Mam koje se takodje sterilizuju u mikrovalnoj koja je trenutno pokvarena 😂a grijac za flasice mislim da svaki radi svoj posao al ja recimo imam aventov 2 ×.nisam se pokajala jel kako su momci gladni i nervozni ne mogu da cekaju imamo 2 i iskreno moji su upaljeni non stop ja svoje ne gasim ..ugasim ujutro da i oni jadni odmore kad flasice sve otkuhavam pa i njih sredim inace su uvjek zaposleni ..i vjerujte nebi ga mjenjala ni zasto ..

Kolacic
    12. Srpanj 2020. 14:51

mimoza

Kolacic ja sam spakirala tonu stvari i sve je to bilo bezveze, pa cu tebi reci da smanjis s kolicinom.
    1. Ponesi jedne normalne gace da imas kad krenes kuci, inace ces u bolnici dobiti mrezaste gace i uloske, pa mozes i kuci ponijeti, ali ja sam odmah po dolasku kuci koristila normalne uloske kao za mengu.
    2. Ponesi putna pakiranja sampona i gela za tusiranje, ja sam svoje koristila, iako kosu nisam prala jer sam bila 2 dana i bila je cista.
    3. Ja sam za ta dva dana obukla jednu spavacicu, a drugi dan potkosulju i sorc. Vise od toga mi nije trebalo, a ponijela tonu robe.
    4. Ponesi samo jedan nocni ulozak da stavis kad budes isla doma, jsr su oni bolnicki ogromni.
    5. Za bebu samo babyschale i robu za izlazak donio muz kad je dosao po nas. Sve te kremice i komprese za cice sam i ja imala, ali mi nista nije zatrebalo ni dan danas.
    6. Ponesi nekih slatkisa ili neki sok koji volis. Moja cimerica je pila ice tee i meni se tako pio, a nisam imala gdje da ga kupim. Vodu ti donose ujutro po 2-3 boce, tako da ti ne treba. I na porodu imas vodu, pa ne nosi.

Puno ti hvala ❤

• indy34
    12. Srpanj 2020. 14:53

Potoisujem cure za sve sto vam je potrebno u bolnici i ja sam nosila par pidzama al ih nisam nosila ..a sto se tice stvari za bebe meni nije trebalo nista dok nisam krenila kuci cak sam imala pelene i maramice i sve u svojoj sobi a ti si isto u De pa mislim da ces imati i ti jel ja sam moje od samog pocetka sama presvlacila cak sam nakon 2 dana trazila dami donesu body koji se samo kopcaju a bilo samo onih preko glave sto se navlace a meni to bilo strasno tako malima da navlacim preko glava ..

Mokvica
    12. Srpanj 2020. 15:05

Kaktusice odmaraj, bude tvoja Petrica uskoro. 😉
    Rio slažem se s Danom, iz osobnog iskustva stepenice ne pomažu... Do prizemlja imam 18 stepenica i isto toliko do potkrovlja, svaki dan minimalno 10x idem gore/ dolje (tako cijelu trudnoću) i tek sam za pola članka tijesno uloživa tako da ta teorija pada u vodu. 😁 Za stimulaciju bradavica i čučnjeve ne znam. 😁
    Mene već par dana boli oko lijevog bubrega. Čak me zna tijekom noći probuditi bol. Ne znam je li koja od vas imala sličnih iskustava. Ne želim bzvz paničariti, ali mi je palo na pamet da nije slučajno povezano sa ovim što sam pozitivna na streptokok? Ima li to uopće ikakvog smisla? Ako koja zna, molim pomozite. 🙏

Rose1
    12. Srpanj 2020. 15:09

Rita da, vidjels sam i ja taj jeftin, ne znsm valja li🤷‍♀️
    Indy a znam da nije nuzno, ali bocice su mi grozne, od kamenca unistene, izdajalica također

💙

Rose1
    12. Srpanj 2020. 15:11

Mokvica

Kaktusice odmaraj, bude tvoja Petrica uskoro. 😉
    Rio slažem se s Danom, iz osobnog iskustva stepenice ne pomažu… Do prizemlja imam 18 stepenica i isto toliko do potkrovlja, svaki dan minimalno 10x idem gore/ dolje (tako cijelu trudnoću) i tek sam za pola članka tijesno uloživa tako da ta teorija pada u vodu. 😁 Za stimulaciju bradavica i čučnjeve ne znam. 😁
    Mene već par dana boli oko lijevog bubrega. Čak me zna tijekom noći probuditi bol. Ne znam je li koja od vas imala sličnih iskustava. Ne želim bzvz paničariti, ali mi je palo na pamet da nije slučajno povezano sa ovim što sam pozitivna na streptokok? Ima li to uopće ikakvog smisla? Ako koja zna, molim pomozite. 🙏

Hm, ja ti ne znam, ali znam da se u trudnoci mogu povecati bubrezi, to su kod mene sumnjali, ali ipak nisu...a mozda ti je neki kamencic, a mozda i nista...nadam se nista

💙

Fluffy
    12. Srpanj 2020. 15:17

Jutros u 9 ipo je stigla mala Larica🥰🥰🥰 duga 52 cm a teska samo 3050 gr. Ja sam stigla u rodiliste oko 5 i bila 5 prstiju otvorena...oko 8 ipo su me opet gledali nisam se otvarala pa su mi dali drip. U roku sat vremena se otvorila i rodila. Bilo je brzo stvarno i sve je proslo u redu. Malo me savovi bole, i poprilcino sam slaba. Bebolina spava do mene u kreveticu. Citam vas kasnije 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.