Ena, Rose, mislim na vas i šaljem pozitivnu energiju❤❤
Vjerujem da ce biti sve u redu, držite se za svoje krafnice!
___
38
Cure moje- ja jos nisam rodila.. Uzasne bolove sam imala.. A otvorila se nisam nikako.. Pocela sam se bila gubiti, nisam znala odgovorit kako se zovem. I doktori su odlucili da moram primit epiduralnu jer je toliko dripa u meni da je bolove nemoguce izdrzat i zbog gubljenja svijesti.. Uglavnom sada lezim i cekam da me jos jednom pregledaju da vide jesam li se sad otvorila malo vise jer su mi pustili u venu nesto sto je najjace i ako me ni to ne otvori idemo na carski..
A jadna, bas mi je zao...nadam se da vec sad imas svoju bebicu.
Rose, Svea sretno...💕
Rose, sretno draga...sad si u terminu i sve je u redu. Nadam se da cemo vec tokom sutrasnjeg dana i tebi staviti kvacicu 🤗🥰🥳
Cure hvala vam puno❤❤❤ceste su, na 3min, ali ne traju dugo...jos nisu dovoljno jake. Mislim da ce potrajati...
💙
Rose, draga samo smireno. Pokusaj odmorit izmedu trudova i samo slusaj babice oko disanja. Brzo ce krafnica k tebi 😊 😘
Ena, nadam se da je krenulo. Drzi se! 😘
Rose mozes ti to! Samo polako I smireno!
Draga, jeste vi dobro? Prezivjeli sami sve?
Oce ti doc patronazna sutra? 😘
Joooj iskreno se nadam... U bolnici su rekli prijaviti nas I da bi trebala u ponedjeljak ali nitko nas nije zvao, oni se ne javljaju ni na tel ni mail. Pupak jos nisam dirala, strah me, zvala bolnicu rekli su da slobodno cekam patronaznu. Grijem cice masiram i izdajam 😁 I brinem jel jede dovoljno, jel kaki dobro, jel mu vruce, jel mu hladno :)
Nadam ste da ste vi dobro I da se puuuuno mazite ❤️❤️
Jutro cure 😘
Evo mene u ranojutarnjoj smjeni 😁
Ena nadam se da je gotovo i da se mazite skupa 😍
Rose samo hrabro! Sve su ti cure rekle - samo hrabro 💪 Leon je mudrica i lijepo je cekao da uđete u termin 💛
.
Evo ja na ctg-u, imam osjećaj da nikad rodit neću 🤣
Trudova nema. Iščemujem Godota u bolnici 😅
Ajd ako ti je ikakva utjeha, vani lije kisa, a ti si vec u bolnici ako krene, ne moras nikud putovat po ovom vremenu 😅 a jos malo pa stize i dorucak..imas kakvu svoju zalihu hrane?
Jel ti makar drustvo u sobi dobro? 😬😘
Rose mozes ti to! Samo polako I smireno!
Draga, jeste vi dobro? Prezivjeli sami sve?
Oce ti doc patronazna sutra? 😘
Joooj iskreno se nadam… U bolnici su rekli prijaviti nas I da bi trebala u ponedjeljak ali nitko nas nije zvao, oni se ne javljaju ni na tel ni mail. Pupak jos nisam dirala, strah me, zvala bolnicu rekli su da slobodno cekam patronaznu. Grijem cice masiram i izdajam 😁 I brinem jel jede dovoljno, jel kaki dobro, jel mu vruce, jel mu hladno :)
Nadam ste da ste vi dobro I da se puuuuno mazite ❤️❤️
Sretno danas! Sigurna sam da sve radis dobro, za tri dana ce ti bit smjesno kako si se brinula, al to sve ide u rok sluzbe roditeljstva i normalno je :)
Ja evo u 4h zvala bolnicu da vidim jel smijem aspirirat Ivici noc opet jer smo odradili u 21h, a rekla mi patronazna 1x dnevno..medjutim, on je jedva disao, jadnicak nije mogao ni plakat jer nije mogao paralelno s plakanjem disat.
Rekla mi sestra da mogu i svaka 3h ako vidim da ima sekreta, a ako se nastavi tesko disanje da idemo da netko pogleda.
Srecom, izvukli lijepu dugu smrklju i momak prodisao ko velik 💪🏼nakon toga pojeo ko prascic i evo spava ko da nista nije bilo!
Susjedi ce nas ubit, usisavac u 4 ujutro se cuo kao da netko bagerom ruje pred zgradom 😬
Jutro svima!
Evo kod mene vesele noći. Prvo me svrbež mučio do tamo nekih 2 sata, pa uspjela zaspati. Pa me oko 4 probudile kontrakcije, razlika je što su ovaj put bolnije / bolne. Prije sam ih osjećala, a sada bolne, ne za crknuti, ali onako moram disati intenzivno da prođu jer nisu ugodne. I u 4 ujutro obavila detaljan broj 2. 🤔
Ena i Rose nadam se da ste rodile. ❤️❤️
Svea pridružujem se tvojoj ramojutarnjoj smjeni. Imaš li kakve kontrakcije ili nešto? Kako si općenito? Što kažu?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dora joj mišek mali, vama nikada nije dosadno. Drago mi je da se primirilo, da je prošlo i da je momak lijepo pojeo. 💙 Kako si ti općenito? Jel guraš svs nekako?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji