Rose samo smireno, ipak nije bila lazna uzbuna. Drzim fige da prode sto prije - ili da se smiri ili da bude brzo i lagano 😘😘
Ena - izdrzi nam i jos malo ces vidjeti svoju bebicu 🥰 Ali svaka cast vec koliko trpis bolove 😘😘
Vrapcic - sretno sutra na pregledu!
Rose u terminu si i sve ce bit ok, neka beba dodje.. ocito joj je vrijeme 💗sretnooooo 🙏
Mocho hvala draga. 🧡
Laku noć ženske moje! Ena i Rose sretno curke! Veselimo se lijepim vijestima. 😍😍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ajmeee nema me dva dana i imam sto ulovit!
Ena mila, ne mogu nac tvoj post, ali ocito se oduzilo, drzi se draga, jednom bebek mora van!! Mozes ti to 🥰
Rose ljubice, sretno i smireno, bit ce sve dobro!! 🥰
💙💙
Cure pliz ako moze moja odgovoriti..kako nam je Svea?? Zadnje sam citala da je u bolnici i dalje ne znam sto je bilo, jel blizu poroda?
Cure drage, držite se i sretno nooćas, bit će sve super, do jutra ćete držat bebane svoje obje ♥️😘
Dora Svea nam je jos uvijek u bolnici, zadnje sto je javila je da joj je poceo ispadati sluzni cep, jos uvijek je u bolnici tako da moguce da je i kod nase Svee veselo nocas i da ce biti krafnica 🤗
02.07.2020. Maya 💗
27.10.2021. ❤️❤️
Dora Svea nam je jos uvijek u bolnici, zadnje sto je javila je da joj je poceo ispadati sluzni cep, jos uvijek je u bolnici tako da moguce da je i kod nase Svee veselo nocas i da ce biti krafnica 🤗
Hvala ti puno! 😘
Rose mozes ti to! Samo polako I smireno!
Draga, jeste vi dobro? Prezivjeli sami sve?
Oce ti doc patronazna sutra? 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji