Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mocho
    14. Lipanj 2020. 23:21

Rose samo smireno, ipak nije bila lazna uzbuna. Drzim fige da prode sto prije - ili da se smiri ili da bude brzo i lagano 😘😘
    Ena - izdrzi nam i jos malo ces vidjeti svoju bebicu 🥰 Ali svaka cast vec koliko trpis bolove 😘😘
    Vrapcic - sretno sutra na pregledu! 

Trancie
    14. Lipanj 2020. 23:21

Rose u terminu si i sve ce bit ok, neka beba dodje.. ocito joj je vrijeme 💗sretnooooo 🙏

Vrapčić123
    14. Lipanj 2020. 23:23

Mocho hvala draga. 🧡
    Laku noć ženske moje! Ena i Rose sretno curke! Veselimo se lijepim vijestima. 😍😍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    14. Lipanj 2020. 23:36

Ajmeee nema me dva dana i imam sto ulovit!
    Ena mila, ne mogu nac tvoj post, ali ocito se oduzilo, drzi se draga, jednom bebek mora van!! Mozes ti to 🥰
    Rose ljubice, sretno i smireno, bit ce sve dobro!! 🥰
    💙💙

Dora4
    14. Lipanj 2020. 23:38

Cure pliz ako moze moja odgovoriti..kako nam je Svea?? Zadnje sam citala da je u bolnici i dalje ne znam sto je bilo, jel blizu poroda?

Bezzo1991
    14. Lipanj 2020. 23:45

Cure drage, držite se i sretno nooćas, bit će sve super, do jutra ćete držat bebane svoje obje ♥️😘

elena26
    14. Lipanj 2020. 23:46

Dora Svea nam je jos uvijek u bolnici, zadnje sto je javila je da joj je poceo ispadati sluzni cep, jos uvijek je u bolnici tako da moguce da je i kod nase Svee veselo nocas i da ce biti krafnica 🤗

02.07.2020. Maya 💗
    27.10.2021. ❤️❤️

Vucica
    14. Lipanj 2020. 23:49

Rose mozes ti to! Samo polako I smireno! 

Dora4
    14. Lipanj 2020. 23:54

elena26

Dora Svea nam je jos uvijek u bolnici, zadnje sto je javila je da joj je poceo ispadati sluzni cep, jos uvijek je u bolnici tako da moguce da je i kod nase Svee veselo nocas i da ce biti krafnica 🤗

Hvala ti puno! 😘

Dora4
    14. Lipanj 2020. 23:55

Vucica

Rose mozes ti to! Samo polako I smireno!

Draga, jeste vi dobro? Prezivjeli sami sve?
    Oce ti doc patronazna sutra? 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.