Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • RitaM
    10. Srpanj 2020. 19:50

Zmya, sviđa mi se ovo s kadom, sjetit ću te se! 😍 i tebe, Pepilli. 😊
    Indy, nadam se da će sve bit dobro, žao mi je što je tako ispalo, al sigurno će se sredit. 🍀
    Vucice, bome brzo raste! 😍
    Rio, možda se nešto pokreće! 😉

• RitaM
    10. Srpanj 2020. 19:52

Barby82

Petkašice čestitke na punim tjednima
    Terminuše moje, kod mene već nekoliko dana za redom nužda br2 po 2-3x dnevno, probadanje, inte kontrakcije koje osjetim samo u donjem dijelu stomaka, i isto bih rekla da su to Bh, ali i ctg mi očitava trudove ali male i u nepravilnim razmacima. I unazad nekoliko dana čim legnem preko dana zaspem, u bilo koje doba dana. Ovo mi je 4.trudnoća i još mi nikad nije bilo tako. Ovo je prvi put da me leđa uopće ne bole, a u svakoj jesu. Tako da mi je ovo kao da sam 1.put trudna 😅
    Sve čekam, iščekujem…
    Indy jako mi je žao zbog te tvoje situacije/problema, nadam se da će biti sve u redu i s tobom a i s dečkima

Barby, sretno ako kreneeee. 🍀😍

Trudy
    10. Srpanj 2020. 20:04

Evo i nas u klubu nacicavanja 😎 isto danas do 6 ako je sat vremena sve skupa odspavao... Setaj s njim, nosi ga, pa zaspe na 5 minuta, pa prdne i probudi se, kihne i probudi se, kaka i probudi se 🥴 ja sam se ko i bebac utjesila u malo 🍫  bas koma dan. 

mimoza
    10. Srpanj 2020. 20:18

Vrapcic Greta je predivna 😍 neka vam je ziva i zdrava 100 godina ❤️
    Bebac znaci to je normalno na nogicama. Ako ne stegnem dovoljno pelenu, onda mi sve prodje. Inace je babylove 3 manja nego pampers, pa budem probala, ali imam jos duplo pakovanje ppc 2. 

ena0206
    10. Srpanj 2020. 20:19

Mi koristimo pampers pp... Stvarno su mi se pokazale odlicne za sada, ne planiram ih mjenjati..
    ...
    Ajdeee trudniceee, vidim događa se nestoo kod vas.. Hocemoo jos krafnicaa.. 🥰

• Bebac24
    10. Srpanj 2020. 20:24

I mi smo na pampers premium care i odlicne su mi. Sa malim ih nisam koristila. Po noci u sobi imam violetu, njih sam uvijek koristila sa G.
    Evo mi se okupali i u krevetu, G gleda jos crtice sam dole. Bas mi ga dode zao kad je ovaj ovakav po cijeli dan a G bi se igrao ili mazio... A nikog nema da ga zaokupi malo 😔😔 M je nemoguc danas stvarno. I bas sam akuzila da kad je on takav a ja ga moram imati na rukama mada ne setam sa njim nego kombiniram 1000 poza dok sjedim, odmah pocnem vise krvariti jer mi bude na trbuhu 😔

Vucica
    10. Srpanj 2020. 20:24

Jesmo mi jedini na 1 pelenama?? Do 5 kg pise sad tek mislim na 2 krenut kad smo dosli na 5 I po kg

Vucica
    10. Srpanj 2020. 20:25

4 I po kg
     Ispravak

Vucica
    10. Srpanj 2020. 20:28

Bebac24

I mi smo na pampers premium care i odlicne su mi. Sa malim ih nisam koristila. Po noci u sobi imam violetu, njih sam uvijek koristila sa G.
    Evo mi se okupali i u krevetu, G gleda jos crtice sam dole. Bas mi ga dode zao kad je ovaj ovakav po cijeli dan a G bi se igrao ili mazio… A nikog nema da ga zaokupi malo 😔😔 M je nemoguc danas stvarno. I bas sam akuzila da kad je on takav a ja ga moram imati na rukama mada ne setam sa njim nego kombiniram 1000 poza dok sjedim, odmah pocnem vise krvariti jer mi bude na trbuhu 😔

Ja se divim svima vama s vise djece... Ja ne znam kako uspijevate meni D zaokupi cijeli dan 

• anav05
    10. Srpanj 2020. 20:36

Mi smo obavili prvo tuširanje i super je prošlo. Tata se prvi otusirao, ugrijao vodom i onda sam mu Doru stavila na prsa. Ja sam ju polijevala vodom. Gotovo za sekundu😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.