Zmya, sviđa mi se ovo s kadom, sjetit ću te se! 😍 i tebe, Pepilli. 😊
Indy, nadam se da će sve bit dobro, žao mi je što je tako ispalo, al sigurno će se sredit. 🍀
Vucice, bome brzo raste! 😍
Rio, možda se nešto pokreće! 😉
Petkašice čestitke na punim tjednima
Terminuše moje, kod mene već nekoliko dana za redom nužda br2 po 2-3x dnevno, probadanje, inte kontrakcije koje osjetim samo u donjem dijelu stomaka, i isto bih rekla da su to Bh, ali i ctg mi očitava trudove ali male i u nepravilnim razmacima. I unazad nekoliko dana čim legnem preko dana zaspem, u bilo koje doba dana. Ovo mi je 4.trudnoća i još mi nikad nije bilo tako. Ovo je prvi put da me leđa uopće ne bole, a u svakoj jesu. Tako da mi je ovo kao da sam 1.put trudna 😅
Sve čekam, iščekujem…
Indy jako mi je žao zbog te tvoje situacije/problema, nadam se da će biti sve u redu i s tobom a i s dečkima
Barby, sretno ako kreneeee. 🍀😍
Evo i nas u klubu nacicavanja 😎 isto danas do 6 ako je sat vremena sve skupa odspavao... Setaj s njim, nosi ga, pa zaspe na 5 minuta, pa prdne i probudi se, kihne i probudi se, kaka i probudi se 🥴 ja sam se ko i bebac utjesila u malo 🍫 bas koma dan.
Vrapcic Greta je predivna 😍 neka vam je ziva i zdrava 100 godina ❤️
Bebac znaci to je normalno na nogicama. Ako ne stegnem dovoljno pelenu, onda mi sve prodje. Inace je babylove 3 manja nego pampers, pa budem probala, ali imam jos duplo pakovanje ppc 2.
Mi koristimo pampers pp... Stvarno su mi se pokazale odlicne za sada, ne planiram ih mjenjati..
...
Ajdeee trudniceee, vidim događa se nestoo kod vas.. Hocemoo jos krafnicaa.. 🥰
I mi smo na pampers premium care i odlicne su mi. Sa malim ih nisam koristila. Po noci u sobi imam violetu, njih sam uvijek koristila sa G.
Evo mi se okupali i u krevetu, G gleda jos crtice sam dole. Bas mi ga dode zao kad je ovaj ovakav po cijeli dan a G bi se igrao ili mazio... A nikog nema da ga zaokupi malo 😔😔 M je nemoguc danas stvarno. I bas sam akuzila da kad je on takav a ja ga moram imati na rukama mada ne setam sa njim nego kombiniram 1000 poza dok sjedim, odmah pocnem vise krvariti jer mi bude na trbuhu 😔
Jesmo mi jedini na 1 pelenama?? Do 5 kg pise sad tek mislim na 2 krenut kad smo dosli na 5 I po kg
I mi smo na pampers premium care i odlicne su mi. Sa malim ih nisam koristila. Po noci u sobi imam violetu, njih sam uvijek koristila sa G.
Evo mi se okupali i u krevetu, G gleda jos crtice sam dole. Bas mi ga dode zao kad je ovaj ovakav po cijeli dan a G bi se igrao ili mazio… A nikog nema da ga zaokupi malo 😔😔 M je nemoguc danas stvarno. I bas sam akuzila da kad je on takav a ja ga moram imati na rukama mada ne setam sa njim nego kombiniram 1000 poza dok sjedim, odmah pocnem vise krvariti jer mi bude na trbuhu 😔
Ja se divim svima vama s vise djece... Ja ne znam kako uspijevate meni D zaokupi cijeli dan
Mi smo obavili prvo tuširanje i super je prošlo. Tata se prvi otusirao, ugrijao vodom i onda sam mu Doru stavila na prsa. Ja sam ju polijevala vodom. Gotovo za sekundu😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji