Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Srpanj 2020. 19:21

Maree naravno da ce sve biti dobro, a ti se cuvaj i snizavaj temperaturu 😘
    Zmya Petar 😍
    Kaktusice super izgledas 👌

Vrapčić123
    05. Srpanj 2020. 19:35

Kaktusica baš si prekrasna! Šaljem puse! 😘😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Flo
    05. Srpanj 2020. 19:35

Svea mala misica 😍
    Maree drzi se 😘

Rose1
    05. Srpanj 2020. 19:56

Svea odlicno za pupak🎉🎉🎉tockiceee❤
    Vucica stavim tanak sloj skoro svaki put
    Flo znam kako ti je s kukovima. Ja sam u rađaoni molila svako toliko da se prebacim s jednog boka na drugi jer me ful boljeli
    Maree ma jebemu i ta temperatura, nadam se da ce se i crp spustiti🙏drzi se❤

💙

zmya
    05. Srpanj 2020. 20:19

Svea daj nam cijelu slikicuuuu 🙂🙂🙂🙂 Dora ke slaba na tockice sigurno he he! 
    Kaktusice top model, as usual! Super izgledas. A moj mali je isti caca. Nista moje nema. Jos. 😬 😭
    Danas se isto do pol ledja zasro pa smo ga podaprali u umivaoniku 🤣🤣🤣
    Mame a u cemu vam bebe soavaju po noci? Prosli smo temu kratkih po danu a u cem pajke?

dana130
    05. Srpanj 2020. 20:49

Rio, istina, na nekim stvarima nema smisla stedit i dst bilo kome da ti radi.
    Rose ❤️😘
    Kaktusice uzivaj 🥰
    Mocho, a jebemu, bas mi zao za cice. Antibiotik ce pomoc 😘
    Flo, kuzim sve, isto mi je. I ovo bezvoljna, a bome i za trbuh. Ali tkesim se, jos malo pa ce bit bolje 😂
    Svea 🥰

Baby girl 💜

mimoza
    05. Srpanj 2020. 20:58

Zmya moj spava u dugoj pidjami i tankoj vreci za spavanje. Veceras je vruce pa mu planiram samo bodi digoh rukava obuci i staviti ga u vrecu, neka su mu nogice gole, jer se jako znoji, ne podnosi vrucinu.
    Vucica ja svom ne mazem guzu ni s cim. Patronazna rekla samo kad se zacrveni namazati, a do sad nije jikad, jer ga pri svakom dnevnom presvlacenju pelene operem na umivaoniku.
    Mare drzi se draga. Nadam se da cete se uskoro sastaviti i nikad vise razdvojiti.
    Kaktusica tvoj rekord u trudnoci haha nikad duze nisi bila trudna 😂 predivno izgledas, samo trbuh imas.
    Svea divna ti je ta mala tackasta guza 🥰
    Pcelica ja imam vjerovatno najbolju elektricnu pumpu koja postoji, jer sam je dobila na recept od doktora, iznajmila, ali i dalje rucno mogu vise mlijeka ispumpati nego s njom. Nju koristim samo kao stimulaciju za proizvodnju mlijeka. Pa eto probaj rucno i ti.

• indy34
    05. Srpanj 2020. 21:12

Zmya i ostatak ekipe sretan nam prvi mjesec🥰🥰🥰..zmya tvoj mali je secer ...citala sam pomalo ne stignem sve ni iscitati ...al samo cu dase nadobezem moji spavaju u body kratki rukava jel je kod mene u sobi bas vruce i samo pelenom pokrijem noge kad ucvrste jel ne vole dase pokrivaju 😂laku noc svima 

Žuža
    05. Srpanj 2020. 21:13

Joj ja muku mucim s tim oblacenjem za spavanje. Mi se kupamo oko 19h, 19:30 najkasnije. I onda je u sobi jos relativno toplo/vruce. Za dugi bodi je prevruce, za kratki taman. I onda se po noci toliko rashladi da ga moram jadnog cijelog pokriti, a rukice ostanu vani pa su hladne. A kad sam ga stavila u dugom bodiju, osuo mi se cijeli od vrucine. Danas je kao malo bilo nesto svjezije pa je sad u dugom. a pokrivam ga tek kad zahladi. on je cijeli topao. uvijek sam mislila kak je bolje rodit ljeti. sad vidim da je ipak bolje zimi. nema cic mic. ubundas i fajront. danas ujutro smo isli u setnju (oko 7h) i morala sam ga obuci kao da je 4. mjeseci. hladno vani za poludit. A u 18h kad smo isli u setnju bio je samo u kratkom bodiju.

Ely
    05. Srpanj 2020. 21:35

Pozdrav cure! Mi smo izasli iz bolnice i pokusavam pohvatati sve konce. Nažalost nikako nisam imala vremena za čitanje foruma i sada sam u ogromnom zaostatku 😌 probat ću pohvatati koliko toliko. Moja beba uopće ne spava po
    Noći. Ja sam kronično neispavan, uz to se javili problemi sa grudima, a o rani da ne pričam 😩.
    Je li koristite steznik sada nakon poroda? Imate li preporuku za neki?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.