Mazete li vi bebama guzu pri svakom prematanju? I sa cime? Mi smo mazali sudocremom dok je bilo neko crvenilo. Sad neke moje prijateljice mazu non stop a neke nikad pa sam malo 🤔
Samo kad je crveno. Imam kremu od Welede od nevena, čini mi se odlična, potpuno prirodni sastojci. Rečeno mi je da je ta Sudokrem puna nekih kemikalija, pa malo prouči sastav. Ja je isto imam, al ju se ne usudim koristiti zbog toga što su mi rekli. Imaš neke aplikacije i one ti o čitaju sastav krema i svega što te zanima i izbaci koliko je štetno za bebu. Ja imam aplakaciju Clean Beauty za takve stvari jer se ne kuzim u kemiju uopće.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ena hvala ti na info, pocela mu i ja danas davati vise, a kad cica, to ne znsm koliko, ali ga naravno pustim kolikogod hoce. Kako rez? Ja sutra idem do gineka?
Dana jos malo i bebica ce biti kraj tebe🤗❤
Maree lijepe vijesti❤glavno da ide na bolje, bit ce to sve superrr draga
Mocho ma joj, uzas, sva sam se najezila, bas nam nije lako
💙
M_maaree od srca drzim fige da sve bude ok i da Ivano sto prije bude bolje i da budete skupa doma, ne sumnjam ja nimalo u lavica maloga 🍀💕❤
Zmya aaaa, koji osmijeh lijepi, predivan je 💞 One slike sto si znala staviti, rekla bi da lici na tatu 😊
Vucica ja mome nikad nisam mazala kremu na guzu, samo sudocrem ako bi bio kakav proljev koji bi iziritirao.
Rio super za klimu 😊
.
Mi danas malo festali pa sam tocala noge u bazenu, isto me strah kupati se iako mi je stric kuca do mene ali pada i tog lisca i taj klor i sve, navcer znam sjesti sa strinom pa skupa tocamo i pijuckamo sok.
Evo mene debele u 38.tt https://ibb.co/R4PNHcM
Snoopy, Missy, u OB Pula su navodno danas zabranili pratnju i posjete
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Vrapcic hvala ti, inace sam frik bila za te stvari sad me malo strah cak I te prirodne :) ali probat cu kad potrosim ovo
Kaktusica mraaaak izgledas 😍 tako I mi radimo tako nam rekla patronazna
Rose hvala ti, mazes isto po potrebi ili stalno?
On je u glavnom gradu, i pitali smo da dodjem,ne daju zbog korone nazalost. A za kardiologa nemam rijeci,kao dezure su godisnji..Ali kontam da je hitno da su nesto primjetili mozda bi reagirali,ne znam eto..
Ja ev opet imala temperaturu 38 pa spala je opet.. Sad da li cu sutra kuci,sve zavisi od crp-a ujutro.
Nista cekat nam je i molit se da sve bude uredu a hoce 😊😊
Snoopy, Missy, u OB Pula su navodno danas zabranili pratnju i posjete
Daj me nemoj zezat..prije setam sa psom i razmisljam o tome kakve smo srece da cemo biti bez pratnje i evo sad. Pitati cu doktora u petak.
Kolacic da hhaha, ja kad sam vidjela da je ona na videu odmah isla gledati koliko minuta traje njezino mantranje😂, ove druge zene su okej. Brze prodje vrijeme.
Kaktusica prekrasna si ☺️
Zmya mali Petar je 🔝 cestitam na prvom mjesecu 😍
Imam jednu zelju, sad sam nalo odspavala, tako zelim leci na trbuh, ne znam kako je vama, ali ti bokovi su propatili 😂😂
Dana i meni je bas danas nikakav dan, bas sam bezvoljna i umorna
Sortiraj odgovore
Najstariji