Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LoMa
    05. Srpanj 2020. 15:04

Hvala cure koje su se osvrnule na moj prijevremeni porod , imam 1000 pitanja i nedoumica...sve pisete da se nadate da sam sto duže u komadu, a meni dr po primitku u petrovu rekao bas suprotno 👀 kao beba ima 1500g, njemu je to super težina, ali on bi rado da još 7-10 dana ostanemo u komadu, ali ne duže od tog perioda jer se boji mogucih infekcija zbog curenja plodne vode 🥺 preventivno su mi dali 2 vrste antibiotika i spojili me na tokolizu ili tak nešto sto sprječava otvaranje...po njegovim riječima on bi najrađe da malac uskoro izađe i da bude na finom u inkubatoru gdje nema mogucih infekcija koje mogu uzrokovati kojekakve zdravstvene probleme...

Ja o palcicima pojma nemam 👀 osim da su to prijevremeno rođena djeca i da su ih bbb kod potresa prevozili na druge lokacije iz Petrove... pa eto, ako ima koja mama volja i mimo ovog foruma podijeliti svoje iskustvo ili tako nešto bilo bi mi jako drago 🙂

Kolacic
    05. Srpanj 2020. 15:29

LoMa jako mi je zao za tvoju situaciju. Definitivno nije idealna ili nesto sto bi bilo tko prizeljkovao, ali najbitnije je da ostanes smirena i ne pravis stres sebi i bebici. Dora i Curly su nasi najbolji primjeri...obje danas imaju jake i zdrave bebace, a rodile su tocno u tvojim tjednima. Drzim fige da ostanes onda barem jos tjedan, tjedan i pol 2u1, ako doktor to smatra najboljim. Ja bi u osobno da sam u tvom slucaju definitivno slucala sto struka kaze te tako napravila. Sretno! 🙏❤

elena26
    05. Srpanj 2020. 15:34

Pozdrav! 😍
    Trudy sretna godisnjica s malim zakasnjenjem 😊 da ih bude jos puno puno 🎉 
    Draga Polly tako mi je drago da je sve proslo dobro i da ste dobro curke! Malenoj Neli zelim sve najbolje u zivotu, da je uvijek sretna i vesela djevojcica! Mami brz oporavak i povratak kuci! 🎀💗
    Zara strasno sto vam se dogodilo! Bas mi je zao da ste to morali proci, da se oporavak oduzio i to uz bebicu kojoj treba mamica! Zelim sto brzi oporavak i da budete slobodni u uzivanju s bebom 😘
    .
    Nama je prosla prva noc, u prvom djelu se budila malo cesce ali u drugoj turi je corila 3 sata u komadu i probudila se taman za papicu.. tata je samo nosa, mjenja pelene, srce mi je tako veliko dok ih gledam 😍 dole je jos uvijek malo bolno ali vec slabije krvarim 😌 a imam i prvu mokru mrljicu na majici i bas sam sretna 😅 dobila sam poklon sterilizator i rucnu izdajalicu i sad se s tim igram 😬 
    ....citam dalje nakon papanja..
    😘😘😘

02.07.2020. Maya 💗
    27.10.2021. ❤️❤️

dana130
    05. Srpanj 2020. 15:41

Zmya petar je predivam 🥰 zbilja jedva cekam svoju mrvicu.
    Rio, samo napomena za klimu, kod postavljanja klime, da li vam taj poznanik ima bas firmu za postavljanje il radi ovako? Jer u slucaju necega, garancija ti ne vrijedi ukolilo netko ovlasten nine postvaio klimu.
    Ja danas kedva zivim, sve zivo me boli, ne mogu sse namjestiti nikako, tebuh me boli, nenaspavana... Dan divan, a mi doma, nemam snage ni da na more odemo 😑

Baby girl 💜

Rose1
    05. Srpanj 2020. 15:45

Rio hvala😘jeeeej, klimica🎉🎉🎉
    Elena drago mi je da se tako lijepo snalazite💗
    LoMa doktori sigurno znaju bolje od nas, drzim figice onda da izdrzite jos 10ak dana. Vjerujem da ti je u glavi kaos i znam kako se osjecas jer se meni u tvojim tjednima jako skratio cerviks i taj sam dan cijeli proplakala i onda se sredila jer stres sigurno ne moze donijeti nists dobro. Drzi se draga

💙

ena0206
    05. Srpanj 2020. 16:12

Rose1

Vrapčić123

Rose meni je slično nešto patronažna rekla vezano za želudac, da ima već jedan takav slučaj, da se zbilja malom proširio želudac i da može pojesti velike doze baš, te da to nije dobro kod razvoja bebe. A možeš li molim te pojasniti što znače konkretno te kombinacije što si napisala. Svako koliko daješ koju količinu? Znači ja bih za 3 dana eventualno mogla ubaciti 100 ml kao i ti…

Sad smo ti na 80ml, a od sutra cu preci na100. Poslat cu patronazi sms jer je bila spominjala tek usputno da od cca 20.dana 100ml. Bila sam joj rekla da maleni moze pojesti puno vise pa mi rekla nikako vise od 80🤷‍♀️ne kuzim. Ne znsm ti bas tocno kad je presao na punih 80ml, ali recimo da je na 80ml zadnjih tjedan dana, 2,3 dana prije toga je svaki drugi obrok dobivao80 pa 60. Prije toga bio na 60ml, a u bolnici i par dana nakon bolnice 40ml.
    Tako je ona rekla, ali vidim da cure daju puno vise pa ne znam sto bih mislila. Istina je da je s tim dozama lijepo napredovao. Dakle, ti sad mozes po njezinoj racunici 80ml. Sto ti je tvoja rekla? Koliko da dajes?

Rose, meni je u ponedjeljak bilaa patronazna i rekla mi je da mu dajem od 80 do 130 ml mlijeka.. Znaci on meni vec par dana jede 125 ml.. Bez problema-svaka 2ipo ili 3 sata..
    Mi smo rodile isti dan zato kazem

m_maaree
    05. Srpanj 2020. 16:12

Cure da vas pozdravim..
    Moj bebac je stabilno,hrana mu je podignuta,infuzija iskljucena,al jos kisik prima,kardiolog jos nista..
    Ja sam bolje.. crp je opao nesto malo pa cemo vifjet sutra kakav ce biti.. Radila mi je ultrazvuk stomaka j vaginalno,ne vidi unutra nista sto bi upucivalo na upalu.. Pa nadat se ds ce opast ujutro da idem kuci.. Ivano jos nece,jos koji dan na intenzivnoj pa onda na poluitenzivnu.. 
    Ljubac za sve 😘😘

• CurlySue
    05. Srpanj 2020. 16:25

LoMa

Hvala cure koje su se osvrnule na moj prijevremeni porod , imam 1000 pitanja i nedoumica…sve pisete da se nadate da sam sto duže u komadu, a meni dr po primitku u petrovu rekao bas suprotno 👀 kao beba ima 1500g, njemu je to super težina, ali on bi rado da još 7-10 dana ostanemo u komadu, ali ne duže od tog perioda jer se boji mogucih infekcija zbog curenja plodne vode 🥺 preventivno su mi dali 2 vrste antibiotika i spojili me na tokolizu ili tak nešto sto sprječava otvaranje…po njegovim riječima on bi najrađe da malac uskoro izađe i da bude na finom u inkubatoru gdje nema mogucih infekcija koje mogu uzrokovati kojekakve zdravstvene probleme…

Ja o palcicima pojma nemam 👀 osim da su to prijevremeno rođena djeca i da su ih bbb kod potresa prevozili na druge lokacije iz Petrove… pa eto, ako ima koja mama volja i mimo ovog foruma podijeliti svoje iskustvo ili tako nešto bilo bi mi jako drago 🙂

Javi mi se na mail curlysue01@gmail.com 

Trancie
    05. Srpanj 2020. 16:26

Mare bas mi je drago da ide najbolje.... ma ode su sve bebe lavici i nema sta ne mogu!!!! Drzi se, nek i ti ides nabolje 😍

Kolacic
    05. Srpanj 2020. 16:32

Maaree jako mi je drago cuti tako lijepe vijesti o Ivanu. Biti ce on super bebac jos ❤🥰❤. Nek se i tebi sredi situacija pa da se doma cim prije mazite 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.