Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amneris
    30. Lipanj 2020. 23:00

Draga Dora, 
    rasplakala sam se sad na tvoj post, jer i ja sam se danas raspala. Nisam znala da će mi ovo sve biti tako teško, a imam jednu bebu. Ne mogu zamisliti kako je vama i vjerujem da ste na koljenima. Ti još cijelu trudnoću nisi odahnula..
    Ja eto imam problem sa spavanjem. Ovo nespavanje i konstantna buđenja su mi poremetila bioritam i ne mogu zaspati kad beba spava, a totalno sam premorena. Zavidim vam svima koje spavate kad beba spava jer ja eto ne mogu. Možda me i strah zaspati jer sam sama s njom, ne znam.
    A kad sve utihne, mačka mi počne mjaukati i već je dva puta probudila bebu i sad sam popizdila na nju toliko da sam ju dvaput lupila po repu. Onda mi ju je toliko žao došlo da sam se rasplakala ko kišna godina i ne mogu se smiriti. Ne mogu vjerovati da sam toliko grunula.
    Ali tješim se da svi kažu da su ovi prvi mjeseci najgori i da je poslije sve lakše..

kaktusica
    30. Lipanj 2020. 23:06

Vecer krafnice!
    Dana prekrasna je sobica i baldahin 🥰
    Dora ubitacan ritam i to puta 2, drzite se 🥰🥰😘😘
    Sjecate se nekad davno na zimu kad sam vam pricala o grcevima 😁 Meni je to bio najgori period zivota, niti uzivas u tom majcinstvu,stalno gledas jel sve radis ok, pa mislis da ce tako dok ne krenu u skolu...a knda samo stane. I stvarno tad pocinje uzivancija.strpite se joa malo mamice,najgora je ta neiapavanost kro icna iscrpljenost i briga. Ali evo ima nas koje smo prezivjele 😆😆 Zato me sad izludjuje,veceras mi je iskamcio 100kn na sladoled, kokice, trampoline, sprite 🙄
    Bila sam s dvije prije na picencu, bas mi je odgovaralo,jos mi je konobarica donijela jastucice i rekla nek stavim noge na stolicu ☺🤩

elena26
    30. Lipanj 2020. 23:09

Vrapčić, Dora, Amneris vase rijeci su toliko iskrene i nabijene svim mogucim emocijama da diraju u srce i tako mi je zao zbog svake od vas..ne znam koje rijeci bi vas utjesile i jel takve uopce postoje ali samo zelim da znate da ste vi SUPER MAME i te bebice su tako sretne jer vas imaju ❤️❤️❤️

02.07.2020. Maya 💗
    27.10.2021. ❤️❤️

Dora4
    30. Lipanj 2020. 23:14

Amneris

Draga Dora,
    rasplakala sam se sad na tvoj post, jer i ja sam se danas raspala. Nisam znala da će mi ovo sve biti tako teško, a imam jednu bebu. Ne mogu zamisliti kako je vama i vjerujem da ste na koljenima. Ti još cijelu trudnoću nisi odahnula..
    Ja eto imam problem sa spavanjem. Ovo nespavanje i konstantna buđenja su mi poremetila bioritam i ne mogu zaspati kad beba spava, a totalno sam premorena. Zavidim vam svima koje spavate kad beba spava jer ja eto ne mogu. Možda me i strah zaspati jer sam sama s njom, ne znam.
    A kad sve utihne, mačka mi počne mjaukati i već je dva puta probudila bebu i sad sam popizdila na nju toliko da sam ju dvaput lupila po repu. Onda mi ju je toliko žao došlo da sam se rasplakala ko kišna godina i ne mogu se smiriti. Ne mogu vjerovati da sam toliko grunula.
    Ali tješim se da svi kažu da su ovi prvi mjeseci najgori i da je poslije sve lakše..

Joj lijepa moja!! Znam, nazalost znam i razumijem sve, uzasno je tesko..nisam mislila da ce biti ovako, jesu svi govorili da ce biti tesko i nazalost sam u zivotu prosla neke bas jako teske stvari, a bebe su bile i jesu toliko neopisivo zeljeze, dugo cekane i jako jako iscekivane i mislila sam dobro, bit ce tesko, ali ja to mogu, mi to zelimo..a sad mi se cini da ne mogu i da ne znam od kud cu iscupat snagu to sve izdrzat, nekad ne znam jel mi teze fizicki il psihicki. Muz mi je ogromna podrska, jako je angaziran i kunem vam se da ne znam kako bi ovo sve sama, toliko sam strgana od umora da se to ne da opisat. Znam da ce proc, ali kad ti djecji plac satima para usi, a oci jedva drzis otvorene, slaba je utjeha da ce to sve proc. Onda u iducoj minuti tuga jer ce sve to proc i oni ce odrast prebrzo, a do jucer su bili u inkubatorima. Hahahah jos me valjda hormoni jako vozaju.
    Nemoj se sekirat zbog macke, pomazit ces je kad stignes, nesretnica nije kriva, al mogu mislit nakon sto napokon uspavas bebu, a ona mijaukne mogla bi je vjerovatno na mjesec lansirat! 
    Bit ce bolje!! Mora bit 🥰

Dora4
    30. Lipanj 2020. 23:22

Kaktusica nadam se ds ce stat ko Mateju s 3 mjeseca, a patronazna govori s 4 najkasnije..mene muci oce to bit stvarno 4 od rodjenja il od termina jer je termin bio prije tek tjedan dana 🙈 bas si ovo opisala u srz kako se osjecam i zbilja je utjeha da vas ima koje ste prezivjele!!💕
    Bas lijepo od konobarice, razveseli me svaki put kad na nekog normalnog naletim.
    Elena! 😘😘 ajme ti vec presisala termin, dugo me nije bilo..sad ce i Bezzo, Tea i Alisa ako se dobro sjecam..sretno curke!! 💕

Dora4
    30. Lipanj 2020. 23:28

Amneris i ne znam sto bi ti pametno rekla za spavanje jer ni mi ne spavamo preko dana, prvih 10ak dana nisam spavala duze od 2x po sat vremena preko noci, za sebe nisam znala! Sad ulovim po 2-3 h izmedju 1 i pola 4 ujutro, e preporodim se, a ako nisu strasni nakon hranjenja u 4, onda ulovim i od 5 do 7 i te noci su blagoslov! Nadam se da ce ti bebica ulovit neki ritam da bar koji sat preko noci odspavas..
    Mi nekad doslovno haluciniramo pred jutro ako je bila gadna noc 🙈🙈🙈

zmya
    30. Lipanj 2020. 23:33

Danijela ajde bas javi sta ti sve kaze patronazna, pitaj je za sve to. Nama vise ne dolazi. 
    I kako mislis vanjske savove? Al imas jos vanjske?

selena
    30. Lipanj 2020. 23:39

Curke da vam se konacno javim. Imam novi mob pa se patim s pisanjem, kad napisem ode poruka. I tako vec 2 dana, naravno nisam se sjetila upaliti laptop🙈
    Pregled je prosao relativno ok, zasad sam zatvorena, cerviks se smanjio na 15 ( prije 2 tjedna 20), bebe su ok, nisu puno dobile na tezini ali su taman s obzifom na tjedne.
    Jos 2 tjedna trebam strogo mirovati a ako cerviks se jos znatno smanji idem u bolnicu da mi daju injekciju za pluca, sad jos nisu htjeli.

30.07.🥰🥰

tea1401
    30. Lipanj 2020. 23:47

Draga Dora, citam tvoj post i bas mi je zao..ali onda se sjetim sto si sve prosla sa svojim bebacima i koliko u tebi ima pozitivne energije da vjerujem da ce uskoro sve to sjesti na svoje mjesto..vjerujem da je sada groo tesko,ali proci ce..❤❤
    Alisa se nije dugoo javljala,jos negdje od tvog poroda..iskreno se nadam da je sa njom sve okei.., mozda je zenska vec i rodila :)) 

Anja🌸🌸

selena
    30. Lipanj 2020. 23:50

Hvala svima koje ste pitale za mene, sjetile me se i drzale mi fige😘😘😘😘 Prelistala sam zadnjih 30 tak stanica, ali necu vas nabrajati da koju ne preskocim.

I dalje mirujemo strogo i Boga molimo da izdrzimo do 35-tog tjedna.🙏🙏🙏
    Ely cestitam na bebacu.😘
    Svim vama koje ste blizu poroda, a vidim da vas ima punoo, zelim sto laksi porod.🙏
    A vama kojs ste vec rodile a tu ste na grupi se stvarno divim, odmah ste se snasle i sve znate. Od hranjenja, refluksa, uspavljivanja, grcica....ma sve, svaka vam cast. 🙂🙂🙂

30.07.🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.