Ely cestitke nek vam je ziv zdrav i napredan a tebi brz oporavak.Danijela ja necu dati opisujem moj rez jel posto sam na onoj strani koja nije bas super prosla al sigurno da ce ti trebati par nedelja vremena i da se tvoj rez smiri i sva ta koza okolo jel u mom iskreno okruzenju svi imaju samo pozitivna iskustva ..Rose znaci nisam jedina kojoj u bolnici nisu rekli da joj djeca imaju zuticu a imaju i da treba da povede racuna ..mada moji vise sigurno nemaju em im se koza iscistila oci em vise ne spavaju kao pre sad su dosta duze budni ..za bebe od 25 dana su dosta aktivni mama bar ima takav osjecaj 😂
Ely cestitke na malenom frajeru! 🥳 Brz oporavak!
Anavo u kojoj bolnici si ti rodila? U cemu bebe idu van iz bolnice ovih vrucih dana?
.
Ja bila na pregledu, nisam trebala razbiti ambulantu, ali da- telefon im je iskljucen i nitko ih ne moze dobiti. Sestra je na godisnjem pa je dr. u ludnici i frajerica istekala telefon pa nek se svi sisamo 😒 Ugl moja bebolina je vec velika curka od 2kg, sve je uredu, zatvorena sam, iako je bebuska jako nisko, skroz na mjehuru. Narucila me tek za mjesec dana 🙄 i tad ce mi uzet briseve.
E sad, moram porodiljni otvorit iduci tjedan (vec vidim da cu dobit zivcani pokusavajuci je dobiti na telefon) i zanima me jel moram odmah to nositi na HZZO ili tek krajem mjeseca? Kak to ide? Trebam ispuniti neke formulare, to znam, pokusat cu i to mailom.
Ely čestitam na dolasku malog princa 💐
Cure kako vaše bebe sa kakicom? Meni je patronažna rekla da mora svaki dan imati stolicu prvih mjesec dana, a kasnije može rjeđe. Jučer i danas nije kakala pa se brinem.
Pozdrav cure.
Čitan vas, ali be pišen jer san totalno satravdna, šta od buđenja noću šta od vrućine. Jadan muž pati samnom, moli me da se svako toliko zatvorin s malon u sobu da može malo upalit klimu i razladit kuću. Ne znan kome je gore, njemu ili pasu … ne znan kako će ona jadna ove vrućine preživit. Uglavnom jedno pitanje za cure koje su imale carski rez…kakav vam je rez, odnosno trbuh, koža oko reza? Jel vam se to lipo sve poravnalo i nakon koliko vremena?
Mi imamo dolje klimu, a gore u sobama pakao, neizdrzivo jer je juzna strana, puno stakla, a zbog zutice(patronazna rekla da ima zuticu, u bolnici nista) moram bar dio dana imati dignuti roletne da upije sunce. Ove dane cemo staviti klimu i gore pa bar malo.rashladiti.
Cure hvala vam puno na odgovorima o grcicima😘
Rose tako i kod nas, zbog žutice rolete dignute stalno da šta više svitla ulazi. Straj me klime da se ne bi prehladila, ipak joj je tek 9 dana pa kad muž malo upali klimu mi se zatvorimo u sobu.
Bebač mi smo izišle u petak i od tada smo stalno u kući, nismo još krenule u neke šetnje jer ja nisan baš u stanju bila. A cili stan nam je na istom katu tako da možemo pobić samo iza zatvorenih vrata 😁
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Ely cestitke nek vam je ziv zdrav i napredan a tebi brz oporavak.Danijela ja necu dati opisujem moj rez jel posto sam na onoj strani koja nije bas super prosla al sigurno da ce ti trebati par nedelja vremena i da se tvoj rez smiri i sva ta koza okolo jel u mom iskreno okruzenju svi imaju samo pozitivna iskustva ..Rose znaci nisam jedina kojoj u bolnici nisu rekli da joj djeca imaju zuticu a imaju i da treba da povede racuna ..mada moji vise sigurno nemaju em im se koza iscistila oci em vise ne spavaju kao pre sad su dosta duze budni ..za bebe od 25 dana su dosta aktivni mama bar ima takav osjecaj 😂
Indy meni jučer patronažna bila i kad je čistila rez rekla da je baš odlično napravljen i kako mi je ona skinula nepropusni flaster i sravila običnu sterilnu danas san vidila rez kad san se išla tuširat. Desna strana je super, sve ravno, ali liva.... s gornje strane mi baš nekako visi koža preko reza...nadan se da će i to sist na svoje
Ely čestitam na dolasku malog princa 💐
Cure kako vaše bebe sa kakicom? Meni je patronažna rekla da mora svaki dan imati stolicu prvih mjesec dana, a kasnije može rjeđe. Jučer i danas nije kakala pa se brinem.
Maggy moja ima kakicu i po par puta dnevno i uvik mokru pelenu bakon obroka. Nismo imale pauzu šta se toga tiče tako da stvarno ne znam...
Polly sretno! Ja sam bila na pregledu u cetvrtak u 18 s nepravilnim trudovima, skroz zatvorena, i u 1.30 ujutro poceli bili pravilniji pa u petak rodila. Ja sam isto shvatila da moraju bit ful pravilni 😁 ovi koji su me otvarali su varirali od 5-10 min. Meni su rekli da je vrijeme za bolnicu kad vise ne mozes mozes pricat za vrijeme truda 😁
.
Utorkasice moje sretno 🥳 Dana, sretno na pregledu 😉 vidis, na kraju nam se ni jedan pregled nije uspio poklopit 😟
.
Bebac kako G? Vam je pregled dobro prosao? Jel ide u kamp?
.
Kod nas jucer (i danas) opet dramaticno na odlasku u vrtic. Jucer je cak cak to u vrticu plakao da se ispovracao 😟 tako nije reagirao ni kad je na jesen krenuo. Ne znam vise sta s vrticem napravit 😕 i kad je dosao doma sam vidjela da je bas tuzan 😟
.
Danas planiramo do maticara prijavit Eugena da skinem to s dnevnog reda..
Ei draga, pregled prosao ok. Rekla dr da naocale ne mora stalno nositi samo dok gleda tv jer je od 1mj bio poceo migati sa njima. Pregled opet u 2mj. Ovaj put je i bolje citao.
Je, danas je otisao 😊😊
Bas me zanima kako mu je bilo, danas kasnije ima i druzenje na plazi sa trenericom i ekipom. Nadam se da ce u 20 bit toliko umoran da ce odmah zaspati. 😂 Joooj zao mi je da tako reagira na vrtic. Moj jako voli, i ako se desi dan da doma odugovlaci i njrga nikad u vrticu ne zaplace.
Dali je kakav problem u vrticu? Tete mozda?
Super za pregled, a nadam se da ce mu i u kampu bit lijepo.
Ma volio je on vrtic, al eto, onda nas je ta korona snasla, pa longeta i ispalo je da 3 mjeseca nije isao. Onda je bio dva tjedna, pa smo ga prosli doma ostavili jer je smrkao a i bebac stigao i vjerojatno mu je to previse promjena. Kaze muz da je jutros pitao ako ce braco bit u vrticu 😕 bas se nekako jako vezao za bebu, ja iskreno ne mogu vjerovat da tako malo dijete moze tako reagirat. Jucer su nam prijatelji dosli u posjet pa isto nije bio bas zadovoljan kad bi netko uzeo E, nego bi rekao da ga moraju vratit 💙 ahh 😕 bas pojma nemam sta napravit 😕
.
Ely cestitke 🥳🥳 dobrodosao Pavle!
.
Kod nas je isto pakleno bez klime, ja se tusiram par puta dnevno jer budem sva mokra 🙄 a opet nekako pored njega klimu palit mi se ne cini bas pametno..
Ely cestitke nek vam je ziv zdrav i napredan a tebi brz oporavak.Danijela ja necu dati opisujem moj rez jel posto sam na onoj strani koja nije bas super prosla al sigurno da ce ti trebati par nedelja vremena i da se tvoj rez smiri i sva ta koza okolo jel u mom iskreno okruzenju svi imaju samo pozitivna iskustva ..Rose znaci nisam jedina kojoj u bolnici nisu rekli da joj djeca imaju zuticu a imaju i da treba da povede racuna ..mada moji vise sigurno nemaju em im se koza iscistila oci em vise ne spavaju kao pre sad su dosta duze budni ..za bebe od 25 dana su dosta aktivni mama bar ima takav osjecaj 😂Indy meni jučer patronažna bila i kad je čistila rez rekla da je baš odlično napravljen i kako mi je ona skinula nepropusni flaster i sravila običnu sterilnu danas san vidila rez kad san se išla tuširat. Desna strana je super, sve ravno, ali liva…. s gornje strane mi baš nekako visi koža preko reza…nadan se da će i to sist na svoje
Sigurno ce dase i to sredi nema razloga dase ne povuce ..samo sigurno treba vremena ja sam i za moj sigurna dace vremenom da izgleda bolje samo treba vremenac
Sto se reza tice- meni je od carskog jedno mjesec - mjesec i pol bilo nateceno to oko njega.
Kakica- u pravilu bi trebali imat 3-4 stolice dnevno promjera 2.5 cm, ali uvijek postoje bebe koje ne kakaju redovito.. za tako male ne znam je li ok, ali znam nekoliko primjera oko sebe kojima je sve ok bilo. Najbolje se posavjetovat s pedijatrom ili patronaznom. Moj za sad obavi par puta dnevno, a najdraze mu je koliko vidim kakat bas dok ga presvlacim 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji