Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    30. Lipanj 2020. 14:04

Ovaj moj mali prasonja bas zeza zadnje dane i za jest i za spavati. Eto prije mu usisala nosic a on frajer zaspao dok sam mu to radila i od onda spava. Sad se komesa pa ce se probuditi. A kad je zrlim spavat on je budan naravno 😂

Vucica
    30. Lipanj 2020. 14:09

😂😂😂 Bebac gledam gdje ces se narucit za O 😂😂😂 Joj super do sad sam se suzdrzavala, mislila kao kontrakcije maternice ovo ono 

Ely
    30. Lipanj 2020. 14:37

Cure samo da vam javim da je si ov na svijet došao moj Pavle ❤️ Porod je bio školski i uredan, nije dugo ni trajao. Dosta sam se brzo otvarala. Za izgon nisam imala snagu koja je bila
    Potrebna, tako da su me rezali. Nema previše šavova ali dosta bole. Nadam se da će to brzo proći i da ću moći uživati sa svojim dječakom
    ♥️♥️ Ljubim vas sve

DanijelaBB
    30. Lipanj 2020. 14:39

Pozdrav cure.
    Čitan vas, ali be pišen jer san totalno satravdna, šta od buđenja noću šta od vrućine. Jadan muž pati samnom, moli me da se svako toliko zatvorin s malon u sobu da može malo upalit klimu i razladit kuću. Ne znan kome je gore, njemu ili pasu ... ne znan kako će ona jadna ove vrućine preživit. Uglavnom jedno pitanje za cure koje su imale carski rez… kakav vam je rez, odnosno trbuh, koža oko reza? Jel vam se to lipo sve poravnalo i nakon koliko vremena?

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

• eddybrown1345
    30. Lipanj 2020. 14:39

Hi views did you know there are spell to win love back from an ex. I have done it. I love reading about relationships and how to make them work, how to better the relationship, and how to keep the spark alive, even how to talk to them a certain way to get them to think a different way about the situation and you. If you need advice or want to win your ex back, try this: His WHATSAPP +2348112825421  you can as well message him on the following (adodalovespelltemple440@gmail.com) will change your mentality and get you what you want.

DanijelaBB
    30. Lipanj 2020. 14:41

Ely

Cure samo da vam javim da je si ov na svijet došao moj Pavle ❤️ Porod je bio školski i uredan, nije dugo ni trajao. Dosta sam se brzo otvarala. Za izgon nisam imala snagu koja je bila
    Potrebna, tako da su me rezali. Nema previše šavova ali dosta bole. Nadam se da će to brzo proći i da ću moći uživati sa svojim dječakom
    ♥️♥️ Ljubim vas sve

Ely čestitan na bebaču 💓
    Odmaraj i lipo se oporavljaj, sve je lakše dok gledaš njegove male okice.

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

• Bebac24
    30. Lipanj 2020. 14:43

Ely cestitke 😊😊dobrodosao Pavle, a mamici brz oporavak 🐞🐞🐞
    Danijela mi upalimo klimu kad nas nema, ili dok smo dole pa ne puse direktno jer je na katu na strpenicama. Pa rashladi i sobe i dole malo

Rose1
    30. Lipanj 2020. 14:46

Ely

♥️♥️ Ljubim vas sve

Cestitam🥳🥳🥳dobro nam dosao Pavle💙brz oporavak ti zelim

💙

tea1401
    30. Lipanj 2020. 14:49

Ely

♥️♥️ Ljubim vas sve

Ely, cestitkee🤗🤗 uzivajte🥰

Anja🌸🌸

Rose1
    30. Lipanj 2020. 14:49

DanijelaBB

Pozdrav cure.
    Čitan vas, ali be pišen jer san totalno satravdna, šta od buđenja noću šta od vrućine. Jadan muž pati samnom, moli me da se svako toliko zatvorin s malon u sobu da može malo upalit klimu i razladit kuću. Ne znan kome je gore, njemu ili pasu … ne znan kako će ona jadna ove vrućine preživit. Uglavnom jedno pitanje za cure koje su imale carski rez…kakav vam je rez, odnosno trbuh, koža oko reza? Jel vam se to lipo sve poravnalo i nakon koliko vremena?

Mi imamo dolje klimu, a gore u sobama pakao, neizdrzivo jer je juzna strana, puno stakla, a zbog zutice(patronazna rekla da ima zuticu, u bolnici nista) moram bar dio dana imati dignuti roletne da upije sunce. Ove dane cemo staviti klimu i gore pa bar malo.rashladiti. 
    Cure hvala vam puno na odgovorima o grcicima😘

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.